FLIVING 

Tο μέλλον των συμπληρωμάτων διατροφής!
 

✓ Πρωτοπορία σημαίνει να έχεις το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, να καινοτομείς…

✓ Αποτελεσματικότητα να έχεις το βλέμμα στραμμένο στον άνθρωπο, να νοιάζεσαι…

FLIVING VITAMIN C 500MG With ALPHA LIPOIC 60caps
 

 

Το FLIVING VITAMIN C είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνη C και φυτικά εκχυλίσματα ασερόλας και αγριοτριανταφυλλιάς. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

 

FLIVING CALM 60caps
 


 

Το FLIVING CALM είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει L-θεανίνη, GABA, εκχύλισμα ρίζας βιθανίας (Ashawagandha: Withania somnifera) και γλυκίνη. Το εκχύλισμα βιθανίας συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχική λειτουργία και την τόνωση του οργανισμού.

FLIVING COLOSTRUM 500MG & PROBIOTIC 60caps


 

Το FLIVING COLOSTRUM είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βόειο πρωτόγαλα και καλλιέργειες βακτηρίων Lactobacillus acidophilus και Bifidobacterium bifidum. Το πρωτόγαλα εμπεριέχει 20 % ανοσοσφαιρίνες IgG.

FLIVING INFLAMA 60 CAPSULES


 

Το FLIVING INFLAMA είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, βιταμίνη C και το ένζυμο βρωμελίνη. Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων.

FLIVING VITAMIN D3 2000IU SOFT 60softgels


 

Το FLIVING VITAMIN D3 SOFT είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνη D3. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση/χρησιμοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών, στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών και παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

FLIVING MK7



Το FLIVING MK7 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνη K. Η βιταμίνη K συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

 

Στην Fliving το βλέμμα είναι στραμμένο στο μέλλον του ανθρώπου
με στόχο τη φυσική ενίσχυση του οργανισμού απέναντι σε χρόνιες ανάγκες και ελλείψεις.

 

✓ Με φυσικές πρώτες ύλες, εξαιρετικής ποιότητας και δημιουργούμε αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής
χάρη σε μια κορυφαία καινοτομία, τους λιποσωμιακούς νανοφορείς!

✦  Βασισμένα σε διεθνής ευρεσιτεχνία που εξασφαλίζει ότι τα  όλα τα προϊόντα
παρασκευάζονται από τα δομικά και λειτουργικά συστατικά που είναι φτιαγμένα τα κύτταρα του οργανισμού,
έτσι διασφαλίζεται μέγιστη βίο-διαθεσιμότητα και βίο-συμβατότητα σε σχέση με άλλες μορφές  ✦

 

Τα καινοτόμα προϊόντα της FLIVING με βάση τη λιποσωμιακή νανοτεχνολογία από εξαιρετικές πρώτες ύλες και στη κατάλληλη δοσολογία,
θωρακίζουν τις φυσιολογικές λειτουργίες αξιοποιώντας τη σοφία του ανθρώπινου οργανισμού.

 

Το GoHeatlhy προτείνει :