MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NEWSEPT TOTAL SOLUTION 500ML

NEWSEPT TOTAL SOLUTION 500ML

NEWSEPT TOTAL SOLUTION 500ML

NEWSEPT TOTAL

Διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για όλους τους φακούς επαφής με εκχύλισμα χαμομηλιού

(Αριθ. Πατέντας ΕΡ2604298)

Περιέχει tetrasodium etidronate για την απομάκρυνση των πρωτεϊνικών εναποθέσεων.

 

ΣΥΝΘΕΣΗ

Στείρο και ισότονο διάλυμα. Περιέχει chamomile dry extract, boric acid, edetate disodium, sodium borate, sodium chloride, polyhexamethylene biguanide hydrochloride, tetrasodium etidronate και poloxamine.

 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

To Newsept Total ενδείκνυται για ενυδάτωση, απολύμανση (χωρίς να απαιτείται χρήση θερμότητας), καθαρισμό, απομάκρυνση πρωτεϊνών, λίπανση, έκπλυση και αποθήκευση όλων των τύπων φακών επαφής, όπως σας συνιστά ο οπτικός σας.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πλύνετε καλά τα χέρια σας πριν πιάσετε τους φακούς. Μετά από κάθε χρήση οι φακοί πρέπει να ξεπλένονται και να εμβαπτίζονται μέσα στο υγρό ώστε να καθαριστούν και να απολυμανθούν.

Για την υγιή και ασφαλή χρήση των φακών επαφής η DEMO Α.Β.Ε.Ε. προτείνει την ακόλουθη καθημερινή διαδικασία

Βήμα 1 Τρίψτε για δέκα (10) δευτερόλεπτα κάθε πλευρά του φακού επαφής χρησιμοποιώντας λίγες σταγόνες Newsept Total

Βήμα 2 Ξεπλύνετε για πέντε (5) δευτερόλεπτα κάθε πλευρά του φακού επαφής με Newsept Total

Βήμα 3 Γεμίστε τη θήκη με φρέσκο διάλυμα Newsept Total® και αφήστε τους φακούς εμβαπτισμένους για τουλάχιστον τέσσερις (4) ώρες. Ποτέ μην χρησιμοποιήσετε το ίδιο διάλυμα δύο (2) φορές.

Πάντα να ακολουθείτε τις συστάσεις του οπτικού σας σχετικά με συμπληρωματικά προϊόντα ή διαδικασίες. Αν σας προτείνει ο οπτικός να παραλείψετε το βήμα του τριψίματος τότε να ακολουθήσετε μόνο τα βήματα 2 και 3 όπως περιγράφονται παραπάνω. Εάν τυχόν παραμείνουν υπολείμματα στο φακό επαφής σας μπορείτε να τα ξεβγάλετε με Newsept Total. Μετά από κάθε χρήση αδειάστε το διάλυμα από την θήκη των φακών και ξεπλύνετε τη θήκη με φρέσκο υγρό Newsept Total®. Αφήστε τη θήκη να στεγνώσει στον αέρα και μετά είναι έτοιμη για χρήση.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Αν η θήκη των φακών παραμείνει κλειστή τότε μπορείτε να φυλάξετε τους φακούς σας μέχρι και ένα (1) μήνα και να είναι έτοιμοι για χρήση. Αν θέλετε να φυλάξετε τους φακούς σας για πάνω από ένα (1) μήνα τότε πρέπει κάθε τριάντα (30) μέρες το πολύ να τους καθαρίζετε, να τους απολυμαίνετε και να χρησιμοποιείτε φρέσκο Newsept Total.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η καθημερινή χρήση του Newsept Total διασφαλίζει την ικανοποιητική απομάκρυνση των πρωτεϊνικών εναποθέσεων από τους φακούς επαφής και δεν απαιτείται κάποιο επιπλέον προϊόν αφαίρεσης πρωτεϊνών.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

To Newsept Total® είναι ακίνδυνο προϊόν, πρέπει όμως να ακολουθείτε όπως και σε άλλα διαλύματα ίδιας χρήσης τις συστάσεις του οπτικού σας.

Μη χρησιμοποιείτε το Newsept Total® αν γνωρίζετε ότι είστε αλλεργικός σε οποιοδήποτε συστατικό του.

Μη χρησιμοποιείτε το Newsept Total® εάν το διάλυμα είναι θολό ή έχει ίζημα, εάν ο δακτύλιος ασφαλείας είναι σπασμένος ή λείπει, εάν ο ίδιος ο περιέκτης δεν είναι ακέραιος.

Πριν ακουμπήσετε τους φακούς επαφής πρέπει πάντα να πλένετε τα χέρια σας.

Μετά από κάθε χρήση πετάξτε το Newsept Total που έχει απομείνει μέσα στη θήκη των φακών.

Έξι (6) μήνες μετά το άνοιγμα του μπουκαλιού πετάξτε το διάλυμα που έχει μείνει.

Μην ακουμπάτε το στόμιο του περιέκτη σε οποιαδήποτε επιφάνεια ή το μάτι σας γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης του διαλύματος ή τραυματισμού του ματιού σας.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν, ενώ χρησιμοποιείτε το Newsept Total, χρειαστεί να ακολουθήσετε κάποια φαρμακευτική αγωγή για τα μάτια σας.

Μην χρησιμοποιείτε θερμική μέθοδο απολύμανσης μαζί με το Newsept Total.

Εάν χρησιμοποιείτε αμπούλες Newsept Total για το γραφείο σας και στο ταξίδι σας, μετά το άνοιγμα της αμπούλας, πετάξτε το διάλυμα που έχει μείνει.

Να μην χρησιμοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης, η οποία αναγράφεται στη συσκευασία και στον περιέκτη.

Φυλάσσεται σε θερμοκρασία μικρότερη από 30°C.

Φυλάξτε το Newsept Total μακριά από παιδιά.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Πρέπει να διακόψετε τη χρήση του Newsept Total και να επικοινωνήσετε άμεσα με τον οπτικό ή τον οφθαλμίατρο σας αν νιώσετε ερεθισμό, υπερβολική δακρύρροια, φαινόμενα που επιμένουν ή εντείνονται.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 500 mL.

 

Το χαμομήλι επιλέχθηκε για τη σύνθεση του Newsept Total χάρη στην καταπραϋντική του δράση σε ερεθισμένες επιφάνειες του σώματος καθώς και για την ανακούφιση που προσφέρει όταν χρησιμοποιείται για φλεγμονές των οφθαλμών (π.χ. στο κριθαράκι).

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του χαμομηλιού είναι γνωστές από την αρχαιότητα, ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της Ιατρικής, το θεωρούσε ως θαυματουργικό βότανο για την ανακούφιση των συμπτωμάτων σε πολλές ασθένειες.

Παρά το γεγονός ότι η χρήση του σήμερα είναι πολύ διαδεδομένη, οι ερευνητές συνεχίζουν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία σχετικά με τις ευεργετικές του ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ιδιότητες του χαμομηλιού Το κοινό χαμομήλι διαθέτει εξαιρετικές αντιβακτηριδιακές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: DEMO
  • Κωδικός: 1050063
  • Βάρος: 0.60kg
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€