MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

DERMOPHIL STICK PROTECTION LEVRES DESSECHEES BIO 4G

DERMOPHIL STICK PROTECTION LEVRES DESSECHEES BIO 4G

DERMOPHIL STICK PROTECTION LEVRES DESSECHEES BIO 4G

Dermophil Stick Protection Levres Dessechees 4g

Για την καθημερινή προστασία, ενυδάτωση και θρέψη των χειλιών. Ιδανικό για επαναλαμβανόμενη χρήση, η βιολογικά πιστοποιημένη σύνθεση του με 100% φυσικά συστατικά, μαλακώνει και διατηρεί απαλά τα χείλη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε έρευνα υπό δερματολογικό έλεγχο:

Ενυδατώνει: 97%

Καταπραΰνει: 90%

Ανακουφίζει: 87%

Με ημιδιάφανο, απαλό κίτρινο χρώμα, διακριτικό άρωμα και μεταξένια υφή. Εφαρμόστε στα χείλη σας μόλις νιώσετε την ανάγκη, όσο συχνά θέλετε. Δεν χρωματίζει τα χείλη. Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς Parabens & συντηρητικά.

 

Σύνθεση

Εκχύλισμα Ωτόχορτου – Sempervivum tectorum, επίσης γνωστό και ως “Ορεινή Αλόη”: Με μαλακτικές ιδιότητες που προσφέρουν ενυδάτωση & θρέψη. Πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά με αντιμικροβιακή, επουλωτική και καταπραϋντική δράση.

Βούτυρο Καριτέ: Απόσταγμα από το φρούτο του δέντρου Shea που φύεται στα δάση της σαβάνας στη Δυτική Αφρική, μαλακώνει το ερεθισμένο δέρμα και επουλώνει τις πληγές και τα σκασίματα. Έχει υψηλή περιεκτικότητα βιταμινών (Α και Ε) και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Ξεχωρίζει για την αντί-φλεγμονώδη και θεραπευτική του δράση ενώ παράλληλα αναζωογονεί τα ταλαιπωρημένα χείλη και βελτιώνει την ελαστικότητά τους.

Έλαιο σπόρων Macadamia: Προσφέρει βαθιά θρέψη και εντατική ενυδάτωση, χαρίζοντας άμεση απαλότητα και ελαστικότητα στα χείλη. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, απαραίτητα μέταλλα και λιπαρά οξέα. Παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, προάγει την ανάπλαση των χειλιών και ενισχύει την προστατευτική τους μεμβράνη.

Τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε): Αντιοξειδωτική βιταμίνη που εμποδίζει την πρόωρη φωτογήρανση και προστατεύει τα χείλη.

Προστατευτική βάση: Ενισχύει την προστατευτική μεμβράνη του δέρματος και μειώνει την αφυδάτωση χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Μαλακώνει και καταπραΰνει τα χείλη.

Lipstick 4g

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: DERMOPHIL
  • Κωδικός: 10152447
  • Βάρος: 0.05kg
4,35€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,51€