MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

DUCRAY NEOPTIDE EXPERT ANTI-HAIR LOSS & GROWTH SERUM 2x50ML

DUCRAY NEOPTIDE EXPERT ANTI-HAIR LOSS & GROWTH SERUM 2x50ML

DUCRAY NEOPTIDE EXPERT ANTI-HAIR LOSS & GROWTH SERUM 2x50ML

NEOPTIDE EXPERT

Ορός που δρα κατά της τριχόπτωσης και προάγει ανάπτυξης των μαλλιών

Χαρίζει πυκνότητα στα μαλλιά - Ενισχύει την ανάπτυξη - Επιβραδύνει την τριχόπτωση - Προσφέρει όγκο - Αυξάνει τη συγκράτηση των μαλλιών - Αυξάνει το πάχος των μαλλιών

Ο ορός διπλής δράσης NEOPTIDE EXPERT βοηθά στην καταπολέμηση της χρόνιας τριχόπτωσης και ενισχύει την ανάπτυξη των τριχών.

Αποτελεσματικό από τους 2 μήνες στους 6 δείκτες χρόνιας τριχόπτωσης¹

Ο ορός NEOPTIDE EXPERT δρα κατά της χρόνιας τριχόπτωσης¹ σε άνδρες και γυναίκες με τα αποκλειστικά και κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, συστατικά του.

Διπλή δράση: δρα κατά της τριχόπτωσης & προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών. Πυκνώνει τα μαλλιά¹, αυξάνει τον όγκο² και ενισχύει τις ίνες της τρίχας².

Μοναδικοί μηχανισμοί δράσης: ενισχύει τη συγκράτηση των τριχοθυλακίων και ρυθμίζει τον κύκλο ζωής της τρίχας.

Η σύνθεσή του περιέχει: ANCHORANE για τη συγκράτηση, LESPEDEZA για τη ρύθμιση του κύκλου ζωής της τρίχας, MANGALIDONE για τη μικροκυκλοφορία και ενυδατικούς παράγοντες για άνεση στη χρήση.

Η αποτελεσματικότητά του κατά της τριχόπτωσης είναι κλινικά αποδεδειγμένη μετά από 2 μήνες¹.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, συμπληρωματικά με τις βασικές ιατρικές θεραπείες ή για την υποστήριξη των μεταμοσχεύσεων μαλλιών.

Εφαρμόστε 8 ψεκασμούς μία φορά την ημέρα σε στεγνό ή νωπό τριχωτό της κεφαλής, συνοδεύοντας/κάνοντας (με ελαφρύ) μασάζ.

Συμβάλλει στη σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που υποφέρουν από τριχόπτωση¹.

Δοκιμασμένη υπό δερματολογικό έλεγχο.

Οφέλη

ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ την τριχόπτωση, διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών, αυξάνει τη συγκράτηση των τριχοθυλακίων στο τριχωτό της κεφαλής¹

ΡΥΘΜΙΖΕΙ τον κύκλο ζωής της τρίχας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ το τριχωτό της κεφαλής για μεταμόσχευση μαλλιών

Κλινικά αποτελέσματα:

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά της τριχόπτωσης μετά από 2 μήνες¹

Αποτελεσματικότητα που αντιλαμβάνονται οι καταναλωτές μετά τον 1ο μήνα: 67% όγκος και 65% επιπλέον πυκνότητα (% ικανοποίησης)²

¹Συγκριτική κλινική μελέτη που διεξήχθη με NEOPTIDE EXPERT σε σύγκριση με ένα σαμπουάν με ουδέτερο pH. Η μέτρηση έγινε σε 61 άτομα με χρόνια τριχόπτωση και εφαρμογή του προϊόντος μία φορά την ημέρα για 2 μήνες.

²% ικανοποίησης. Μελέτη χρήσης σε 137 άτομα με χρόνια τριχόπτωση

 

Εφαρμογή

Συχνότητα χρήσης

Μια φορά την ημέρα

Τοποθετήστε το σπρέι στο μπουκάλι και ανακινήστε πριν από τη χρήση

Χρησιμοποιήστε το σπρέι και για τα δύο μπουκάλια

Τριχόπτωση

Μία φορά την ημέρα, εφαρμόστε 8 ψεκασμούς σε στεγνό ή νωπό τριχωτό κεφαλής (2 ψεκασμοί ανά τμήμα: στη μέση, στη δεξιά πλευρά, στην αριστερή πλευρά και στο πίσω μέρος). Κάνετε μασάζ με το προϊόν στο δέρμα με τις άκρες των δακτύλων σας.

Μεταμόσχευση μαλλιών

15 ημέρες πριν και μέχρι την ημέρα της μεταμόσχευσης, εφαρμόστε 8 ψεκασμούς σε ολόκληρο το στεγνό ή νωπό τριχωτό της κεφαλής. Κάνετε απαλό μασάζ στο τριχωτό.

4 ημέρες μετά τη μεταμόσχευση, εφαρμόστε 8 ψεκασμούς σε ένα κομμάτι γάζας και ταμπονάρετε στην περιοχή που έχει μεταμοσχευθεί για 15 ημέρες

Μετά την πλήρη επούλωση, εφαρμόστε 8 ψεκασμούς με τα δάχτυλα στη μεταμοσχευμένη περιοχή. Κάνετε απαλό μασάζ.

Χρησιμοποιήστε το για τουλάχιστον 9 μήνες σε καθημερινή βάση.

Δεν ξεπλένεται

 

Συστατικά

WATER (AQUA). ALCOHOL DENAT.. ISOPROPYL ALCOHOL. PEG-6. HEXYLENE GLYCOL. PENTYLENE GLYCOL. BUTYLENE GLYCOL. CITRIC ACID. LESPEDEZA CAPITATA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. MANGANESE PCA. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT. SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE. SODIUM PHYTATE. SORBITAN ISOSTEARATE

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

ANCHORANE

Το εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου διεγείρει την τριχοφυΐα** δρώντας στα κύτταρα που βρίσκονται στη ρίζα της τρίχας και καταπολεμά την τριχόπτωση χάρη στις ιδιότητες συγκράτησης. Επιπλέον, το Anchorane™ ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή κερατίνης K75 για πιο δυνατά, πυκνά και ανθεκτικά μαλλιά.

LESPEDEZA

Αυτό το φυσικό και κατοχυρωμένο δραστικό συστατικό* εξομαλύνει τον κύκλο ζωής της τρίχας επιβραδύνοντας έτσι την τριχόπτωση.

2 x 50ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: DUCRAY
  • Κωδικός: 10157393
  • Βάρος: 0.40kg
35,76€
Χωρίς ΦΠΑ: 28,84€