MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SCNUTRITION TRAINING ACTIVATOR & BOOSTER PEACH 60ml

SCNUTRITION TRAINING ACTIVATOR & BOOSTER PEACH 60ml

SCNUTRITION TRAINING ACTIVATOR & BOOSTER PEACH 60ml

TRAINING ACTIVATOR & BOOSTER – Peach

Βελτιώνει τη ροή του αίματος στα κύτταρα

Βελτιώνει το χρόνο αποκατάστασης καρδιακού ρυθμού

Βελτιώνει την παροχή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα

Αυξάνει το VO2Max & αντοχή στο μέγιστο

Αυξάνει την απόδοση και την ένταση στο μέγιστο

Αυξάνει την ισχύ αιχμής και την εκρηκτική ισχύ

Κάνει την ανάκτηση ταχύτερη

Αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό λίπους και γλυκόζης

Καθυστερεί τη σύνθεση γαλακτικού οξέος και κόπωση

ΑΠΟΔΟΣΗ

Η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει στην κινητοποίηση των αποθεμάτων λίπους, επιτρέποντας στον οργανισμό να χρησιμοποιεί το λίπος ως κύρια πηγή καυσίμου. Χρησιμοποιώντας το λίπος ως καύσιμο, αυτό επιτρέπει στο σώμα να αποβάλλει γλυκογόνο, το οποίο είναι μια επιπλέον πηγή καυσίμου για το σώμα που είναι αποθηκευμένο στους μύες και το συκώτι. (Για περισσότερα σχετικά με αυτό, δείτε γιατί οι αθλητές χρειάζονται υδατάνθρακες). Με την καθυστέρηση της εξάντλησης του γλυκογόνου των μυών, η άσκηση μπορεί να παραταθεί επιτρέποντας στον αθλητή να πάει σκληρότερα, περισσότερο, γρηγορότερα και να εκτελέσει περισσότερες επαναλήψεις πριν από την κόπωση.

Η εξοικονόμηση γλυκογόνου είναι πιο σημαντική στα πρώτα 15 λεπτά της άσκησης. Αυτό συμβαίνει όταν η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη μείωση της μείωσης του γλυκογόνου. Παρόλο που η καφεΐνη φτάνει τα υψηλότερα επίπεδα στο αίμα 45 έως 60 λεπτά μετά την κατάποση, κάποια έρευνα προτείνει ότι η κατανάλωση καφεΐνης τρεις ή περισσότερες ώρες πριν από την άσκηση είναι πιο ευεργετική. Ο λόγος είναι ότι η καφεΐνη μπορεί να έχει τη μέγιστη επίδραση στα αποθέματα λίπους αρκετές ώρες μετά τα μέγιστα επίπεδα στο αίμα.

Το περιοδικό της Διεθνούς Εταιρείας Αθλητικής Διατροφής αναφέρει ότι η καφεΐνη σε ποσότητα που ισοδυναμεί με ένα έως τρία φλιτζάνια καφέ μειώνει τον καρδιακό ρυθμό κατά τη διάρκεια της υπο-μέγιστης άσκησης, αλλά όχι σε σχεδόν μέγιστη ή μέγιστη άσκηση. Τα αποτελέσματα της καφεΐνης μετρήθηκαν κατά τη διάρκεια της δυναμικής άσκησης των ποδιών σε ένα εργορόμετρο κύκλου. Σύμφωνα με το Journal of Applied Physiology, δεν παρατηρήθηκαν σημαντικές διαφορές ως προς τον καρδιακό ρυθμό.

Πρόσφατη εργασία του ACSM, σε καλά εκπαιδευμένους αθλητές ανέφεραν ότι 3-9mg καφεΐνης ανά kg (κιλό) σωματικού βάρους μία ώρα πριν από την άσκηση αύξησαν την αντοχή στο τρέξιμο και την ποδηλασία στο εργαστήριο.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η καφεΐνη μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ενίσχυση της ανάρρωσης μετά την άσκηση. Σύμφωνα με την Αμερικανική Φυσιολογική Εταιρεία, τέσσερις ώρες μετά την άσκηση, το μυϊκό γλυκογόνο αυξήθηκε κατά 66 τοις εκατό με κατάποση ενός ποτού υδατανθράκων που περιέχει καφεΐνη σε σύγκριση με το ποτό μόνο για υδατάνθρακες. Αυτός ο τύπος αύξησης του μυϊκού γλυκογόνου μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της ανάκαμψης και θα βοηθήσει να γίνει η προπόνηση της επόμενης ημέρας πολύ πιο παραγωγική. Το ποτό υδατανθράκων και καφεΐνης μετά την άσκηση είχε επίσης ως αποτέλεσμα υψηλότερη γλυκόζη στο αίμα και ινσουλίνη πλάσματος.

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Κάθε άτομο μπορεί να ανταποκριθεί διαφορετικά στην καφεΐνη. Μπορεί να έχει πολλές παρενέργειες όπως κακή ποιότητα ύπνου, γαστρεντερική δυσφορία, κόπωση, πονοκεφάλους, μυϊκές κράμπες, αφυδάτωση και άγχος. Η καφεΐνη μπορεί επίσης να έχει διουρητικό αποτέλεσμα αυξάνοντας τη ροή του αίματος στα νεφρά και αναστέλλοντας την επαναπορρόφηση νατρίου και νερού. Σύμφωνα με το Συμβούλιο Επιστημονικών Υποθέσεων του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου, η μέτρια κατανάλωση καφεΐνης πιθανότατα δεν έχει αρνητική επίδραση στην υγεία του ατόμου, αρκεί να ακολουθείται ένας τρόπος υγιεινής διατροφής και φυσικής κατάστασης.

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ;

Με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται από τη ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή), επιτρέπεται στους αθλητές έως 12 ug (μικρογραμμάρια) καφεΐνης ανά χιλιοστόλιτρο ούρων προτού θεωρηθεί παράνομο (15 ug σύμφωνα με το NCAA). Αυτά τα όρια επιτρέπουν στους αθλητές να καταναλώνουν «κανονικές» ποσότητες καφεΐνης πριν από τον ανταγωνισμό.

Συνοπτικά, η καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει στην απόδοση και την ανάρρωση. Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε συμπλήρωμα / φάρμακο, φροντίστε να χρησιμοποιείτε υπεύθυνα και συμβουλευτείτε πάντα τον γιατρό σας εάν έχετε απορίες σχετικά με τη χρήση καφεΐνης και τις γνωστές ιατρικές σας καταστάσεις, τα τρέχοντα φάρμακα κ.λπ.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κάθε φιαλίδιο των 60 ml περιέχει:

2500mg βήτα-αλανίνη

2500mg L-κιτρουλίνη μηλικό 2: 1

2500mg Αργινίνη AKG

1000mg Ταυρίνη

200mg άνυδρη καφεΐνη

1000mg Γλυκουρονολακτόνη

500mg Υγρό εκχύλισμα Guarana 22%

84mg διμεθυλαμίνης διτρυγικός

200mg βιταμίνης C

150mg βιταμίνη Β3

31mg Βιταμίνη Β6

60ml

Γεύσεις
Γεύση Ροδάκινο
  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: S-C-NUTRITION
  • Κωδικός: 10155219
  • Βάρος: 0.15kg
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€