MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

DERMAGOR SOLAIRE CREAM 50+SPF BB TEINTEE 40ML

DERMAGOR SOLAIRE CREAM 50+SPF BB TEINTEE 40ML

Dermagor BB Crème Solaire Teintée FPS 50+

Εξειδικευμένη αντηλιακή κρέμα για πρόσωπο & λαιμό της Dermagor με χρώμα (Beige Clair) για επικάλυψη ατελειών, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ιδανική για μικτό έως λιπαρό δέρμα.

Η BB Crème Solaire Teintée FPS 50+ έχει πολλαπλή δράση:

Προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από την UVA/UVB ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Εξισορροπεί την όψη της επιδερμίδα χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα και ομοιομορφία.

Λειτουργεί ως ασπίδα κατά της πρόωρης φωτογήρανσης και μειώνει τους ερεθισμούς του δέρματος.

Η BB Crème Solaire Teintée FPS 50+ απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή να κολλάει. Η ευεργετική της σύνθεση περιλαμβάνει πολύτιμα συστατικά που την καθιστούν την ιδανική αντηλιακή φροντίδα για το δέρμα:

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε είναι βιταμίνη με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση που διασφαλίζει την προστασία των κυτταρικών δομών από το οξειδωτικό στρες, αποτρέποντας έτσι τη φθορά που σηματοδοτεί την πρόωρη γήρανση. Συμβάλλει επίσης στη διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας, καθώς αποτρέπει την απώλεια νερού, ενδυναμώνοντας το υδρολιπιδικό φιλμ που προστατεύει το δέρμα. Προστατεύει από την οξειδωτική βλάβη που προκαλεί η υπεριώδης (UV) ακτινοβολία (φωτογήρανση). Οι ακτίνες UV μπορεί να καταστρέψουν μεγάλο μέρος των φυσικών αποθεμάτων βιταμίνης Ε στο δέρμα.

Ψευδάργυρο

Συστατικό γνωστό για τις αντιμικροβιακές και αντισηπτικές του ιδιότητες, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων ενώ παράλληλα ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος και τη λιπαρότητα.

Εκχύλισμα πικραλίδας

Το εκχύλισμα πικραλίδας, πλούσιο σε πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης. Μειώνει τα μαύρα στίγματα, εμποδίζει την πρόωρη γήρανση, διευκολύνει την απομάκρυνση των τοξινών και συμβάλλει στην ομοιομορφία της επιδερμίδας. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, η κοινή πικραλίδα αναζωογονεί το δέρμα ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.

Υαλουρονικό οξύ

Η σύνθεσή της BB Crème Solaire Teintée FPS 50+ ολοκληρώνεται με υαλουρονικό οξύ, τον σημαντικότερο φυσικό παράγοντα ενυδάτωσης του δέρματος. Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, προλαμβάνει και μειώνει τα σημάδια γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες και χαλάρωση.

Η BB Crème Solaire Teintée FPS 50+ περιέχει αντηλιακά φίλτρα σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς υγείας για την προστασία του δέρματος από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία UVA/UVB.

Προϊόν δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο . Μη φαγεσωρογόνο. Χωρίς οινόπνευμα & Parabens.

 

Οδηγίες Χρήσης & Χρήσιμες Συμβουλές:

Απλώστε ομοιόμορφα ικανοποιητική ποσότητα με απαλό μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, πριν από την έκθεση σας στον ήλιο. Αποφύγετε τη χρήση στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Επαναλάβετε την εφαρμογή τακτικά και κυρίως πριν και μετά το κολύμπι ή τα σπορ. Η χρήση μειωμένης ποσότητας θα περιορίσει σημαντικά τα επίπεδα προστασίας. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες. Ακόμα και αν χρησιμοποιείτε αντηλιακό, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Τα αντηλιακά προϊόντα δεν παρέχουν 100% προστασία από την UV ακτινοβολία. Προστατευτείτε φορώντας κατάλληλα ρούχα. Τα βρέφη και τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο.

40ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: DERMAGOR
  • Κωδικός: 1036907
  • Βάρος: 0.10kg
12,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,00€