MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NATURES AID SUPER STARS IMMUNE SUPPORT (4-12 YEARS) BLACKCURRANT 150ML

NATURES AID SUPER STARS IMMUNE SUPPORT (4-12 YEARS) BLACKCURRANT 150ML

NATURES AID SUPER STARS IMMUNE SUPPORT (4-12 YEARS) BLACKCURRANT 150ML

Super Stars Immune Support

Το γνωστό Immune Support της Natures Aid για παιδιά από 4 ως 12 ετών, σε νέα συσκευασία και μέλος της νέας παιδικής σειρά συμπληρωμάτων Super Stars.

Το υγρό συμπλήρωμα Kidz Immune Super Stars περιέχει εκχύλισμα Elderberry (sambucus), βιταμίνη C, D3 και ψευδάργυρο, συστατικά που συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το προιόν είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά 4 ετών και άνω, ενώ για βρέφη από 3 μηνών και παιδιά μέχρι 5 ετών δείτε το Immune Plus Mini Drops 50ml.

Είναι σε υγρή μορφή και έχει φυσική γεύση φραγκοστάφυλου και δεν περιέχει ζάχαρη,ούτε τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες.

To Sabmucus ή αλλιώς Elderberry  (στην Ελλάδα Zαμπούκος ή Σαμπούκος ή Αφροξυλιά) συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και έχει μελετηθεί εκτενώς για τις ευεργετική του δράση στη πρόληψη και μείωση της έντασης και της διάρκειας των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε ανθοκυανίνες, το Elderberry διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

 

Δοσολογία        

Για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών: 1 κουταλάκι του γλυκού (5 ml) ημερησίως.

Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν από τη χρήση.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη πρόσληψη.

Μετά το άνοιγμα συντηρείται στο ψυγείο και να χρησιμοποιηθεί εντός 4 μηνών από το άνοιγμα της συσκευασίας.

 

Συστατικά - Διατροφικές Πληροφορίες

Purified water, Glycerine, Vitamin C (as Ascorbic Acid), Natural Colouring (Anthocyanin Liquid), Blackcurrant concentrate, Zinc Citrate, Preservatives (Citric Acid, Potassium Sorbate), Elderberry prep (Elderberry extract, maltodextrin), Vitamin D3 Oil (cholecalciferol, coconut oil, d-alpha tocopherol), Sweetner (Stevia Leaf Extract).

suitable for vegans / free from GM / free from artificial colours / free from artificial flavours / free from corn / free from dairy / free from gluten / free from lactose / free from nuts / free from salt / free from soya / free from starch / free from sugar / free from wheat / free from yeast

Διατροφικά στοιχεία ανά 5ml

Nutritional Information Amount   /   %NRV

Βιταμίνη D3   /   10μg (400iu)   /   200

Βιταμίνη C   /   100mg   /   125

Ψευδάργυρος   /   10mg   /   100

Εκχύλισμα Elderberry (Sabmucus)   /     200mg   /  *

NRV = Nutrient Reference Values

Συσκευασία 150ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: NATURES AID
  • Κωδικός: 10118003
  • Βάρος: 0.20kg
11,13€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,98€