MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FITO+ PROMO PACK ΜΕ ΚΡΕΜΑ DERMOANAPLASIS CREAM 50ML + BIOSPOT SERUM 30ML

FITO+ PROMO PACK ΜΕ ΚΡΕΜΑ DERMOANAPLASIS CREAM 50ML + BIOSPOT SERUM 30ML

FITO+ PROMO PACK ΜΕ ΚΡΕΜΑ DERMOANAPLASIS CREAM 50ML + BIOSPOT SERUM 30ML

FITO+ PROMO PACK ΜΕ ΚΡΕΜΑ DERMOANAPLASIS CREAM 50ML + BIOSPOT  SERUM 30ML 

Fito+ BioSpot Φυτικός Ορός Προσώπου Βιοτεχνολογίας Κατά των Πανάδων και των Κηλίδων για Ομοιόμορφο Τόνο Δέρματος

Η Fito+ σας παρουσιάζει το φυτικό serum βιοτεχνολογίας BioSpot για oμοιόμορφο τόνο δέρματος και για κηλίδες. Περιέχει το φυτικό βιοδραστικό BelidesTM org από βιολογικά λουλούδια μαργαρίτας, λάδι καρύδας, λάδι ελιάς, κάρδαμο, δενδρολίβανο, αλόη, μέλι και αιθέριο έλαιο λεμονιού. Το φυτικό βιοδραστικό BelidesTM org, μειώνει την δραστηριότητα των μελανοκυττάρων. Επηρεάζει πέντε διαφορετικές κυτταρικές οδούς που εμπλέκονται στην μελανογένεση, συμπεριλαμβανομένης της μεταγραφής και δραστηριότητας της τυροσινάσης. Με αυτές τις ενέργειες παρέχει ομοιόμορφη μελάγχρωση και καθιστά τις κηλίδες (και ορμονολογικές) λιγότερο ορατές.

Φυτική κρέμα προσώπου & ματιών DermoANAPLASIS

Η 24ωρη φυτική κρέμα προσώπου & ματιών της Fito+ προσφέρει λάμψη, αντιγήρανση και επανόρθωση. Περιέχει πεπτίδια λάμψης & επανόρθωσης, υαλουρονικό, ρόδι, νυχτολούλουδο, υπέρικο, πανθενόλη, βιταμίνες Α, Ε, F, B5, βιοτίνη, ινοσιτόλη.

- Πεπτίδια Λάμψης από το βιοενεργό συστατικό HELIOMODULINE ® από λούπινο (συστατικό με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα).

Είναι μικρά τμήματα πρωτεϊνών και αποτελούν δομικές ουσίες και βασικά συστατικά της επιδερμίδας. Τα πεπτίδια λάμψης από λούπινο βελτιώνουν τα επίπεδα υγρασίας, αυξάνουν το πάχος της επιδερμίδας και χαρίζουν λάμψη και σφριγηλότητα. Τα πεπτίδια επανόρθωσης από σπόρους βαμβακιού διεγείρουν την δράση του φυσικού συστήματος επιδιόρθωσης του DNA εξαλείφοντας τα κατεστραμμένα τμήματα.

Έτσι η γήρανση και οι φλεγμονώδες αντιδράσεις της επιδερμίδας μειώνονται αισθητά. Είναι ότι πιο σύγχρονο στο χώρο των καλλυντικών.

- Πεπτίδια Επανόρθωσης από το βιοενεργό ECLALINE® από σπόρους βαμβακιού (συστατικό με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα) παρεμβαίνουν στο γονιδίωμα και ασκούν επιλεκτική δράση στις πρωτεάσες αναστέλλοντας την ιδιότητά τους να διασπούν τις πρωτεΐνες της επιδερμίδας.

Έτσι η ποιότητα της επιδερμίδας συντηρείται ενώ ταυτόχρονα ισχυροποιείται ο επιδερμικός φραγμός, ώστε να μην υπάρχει απώλεια υγρασίας.

Με αυτό τον τρόπο η ενυδάτωση της επιδερμίδας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Ταυτόχρονα προστατεύεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Διεγείρουν την δράση του φυσικού συστήματος επιδιόρθωσης του DNA εξαλείφοντας τα κατεστραμμένα τμήματα.

Έτσι η γήρανση και οι φλεγμονώδες αντιδράσεις της επιδερμίδας μειώνονται αισθητά.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: FITO+
  • Κωδικός: 10153320
  • Βάρος: 0.20kg
11,25€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,07€