MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FULL HEALTH REISHI EXTRACT 90CAPS

FULL HEALTH REISHI EXTRACT 90CAPS
ΜΕ ΤΗΝ
ΑΓΟΡΑ
ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FULL
HEALTH
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
5%
ΕΚΠΤΩΣΗ
FULL HEALTH REISHI EXTRACT 90CAPS

FULL HEALTH REISHI EXTRACT 90CAPS

Reishi Extract

Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα του μανιταριού Reishi Ganoderma Lucidum

Σταθεροποιημένο να αποδίδει 30% πολυσακχαρίτες

Σταθεροποιημένο να αποδίδει 2% τριτερπένια

εκχύλισμα 16:1 του μανιταριού Reishi Ganoderma Lucidum

Ο βασιλιάς των μανιταριών για υγεία και ευεξία

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ REISHI

Το μανιτάρι Reishi (Ganoderma lucidum), ένας φαρμακευτικός μύκητας που έχει χρησιμοποιηθεί για τις ιαματικές του ιδιότητες για χιλιάδες χρόνια, είναι μία πραγματική “υπερτροφή”. Επίσης γνωστό ως “Ling Zhi” στην κινεζική γλώσσα, έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και ενισχύει τη μακροζωία, την καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την πνευματική διαύγεια. Ίσως για αυτούς τους λόγους του έχουν δώσει το προσωνύμιο βασιλιάς των μανιταριών. Σε όλες τις ολιστικές ιατρικές πρακτικές, το Reishi θεωρείται προσαρμογόνο βότανο, δηλαδή ουσία που μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τις αρνητικές επιδράσεις του στρες στο σώμα και στο πνεύμα μας. Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τη χρήση των μανιταριών Reishi είναι ότι είναι ικανά να κάνουν τόσο πολλά αλλά παράλληλα είναι μη τοξικά και έχουν σχεδόν μηδενικές παρενέργειες. Στην πράξη, οι περισσότεροι άνθρωποι παρατηρούν μια γρήγορη βελτίωση στα επίπεδα ενέργειας τους, στις διανοητικές ικανότητες και στη διάθεση τους ενώ παράλληλα βιώνουν μια μείωση σε πόνους, αλλεργίες, πεπτικά προβλήματα και λοιμώξεις. Λειτουργώντας ως «ανοσοποιητής», το μανιτάρι reishi βοηθά στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας, επαναφέρει το σώμα στην κατάσταση ομοιόστασης και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό, βοηθώντας στην καταπολέμηση των φλεγμονών και των καρκινογόνων συνθηκών . Σύμφωνα με έρευνες τα μανιτάρια reishi δρουν ως κανονικοποιητική ουσία, ρυθμίζοντας διάφορες κυτταρικές λειτουργίες και συστήματα, όπως το ενδοκρινικό (ορμονικό), το ανοσοποιητικό, το καρδιαγγειακό, το κεντρικό νευρικό και το πεπτικό.

ΤΟ REISHI KAI Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η έρευνα δείχνει ότι πολλές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ενώσεις που βρίσκονται στα μανιτάρια Reishi αλλάζουν τον τρόπο που τα νεύρα μεταδίδουν μηνύματα στον εγκέφαλο, βελτιώνουν τις διάφορες λειτουργίες του ενδοκρινικού και του κεντρικού νευρικού συστήματος και εξισορροπούν τις ορμόνες με φυσικό τρόπο. Το μανιτάρι Reishi χρησιμοποιείται για να μειώσει τα συμπτώματα του διαβήτη, της κόπωσης και τις ορμονικές ανισορροπίες, βελτιώνοντας παράλληλα τη γονιμότητα και την αναπαραγωγική υγεία. Τα προσαρμογόνα βότανα σαν τα μανιτάρια Reishi είναι ένα κομμάτι του παζλ, όταν πρόκειται για τη διατήρηση της σωστής ισορροπίας μέσα στο σώμα [άλλες σημαντικές πτυχές περιλαμβάνουν μια υγιεινή διατροφή ΚΑΙ άσκηση] διότι πιστεύεται ότι συμβάλουν στην ενίσχυση του πεπτικού συστήματος, όπου γίνεται η διάσπαση και η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, και κατ’επέκταση στην πληρέστερη θρέψη και τον εφοδιασμό των κυττάρων με τα απαραίτητα συστατικά.

ΟΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΥΣΙΕΣ

Περιέχει πολλά ενεργά συστατικά μεταξύ των οποίων τριτερπενοειδή (όπως τα γανοδερικά οξέα) και πολυσακχαρίτες (όπως οι β-γλυκάνες) τα οποία έχουν δράση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Συγκεκριμένα οι πολυσακχαρίτες, που είναι γνωστοί ως βήτα-D-γλυκάνες, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα με την αύξηση της δραστηριότητας των μακροφάγων (μεγάλα λευκά κύτταρα του αίματος) που εξολοθρεύουν επιβλαβείς μικροοργανισμούς, ιούς, μύκητες, βακτήρια. Τα τριτερπένια, έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ανακουφίζουν τα συμπτώματα του άσθματος και άλλων αναπνευστικών προβλημάτων. Επίσης, αναστέλλουν την απελευθέρωση της ισταμίνης στο σώμα. Τέλος, στα τριτερπένια αποδίδεται η κατευναστική επίδραση στο νευρικό σύστημα και η ανακούφιση από το άγχος με την ενίσχυση των επινεφριδίων.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Τα μανιτάρια Reishi έχουν χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και τα βαθύτερα αίτια των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος, στην ηπατίτιδα, στην βρογχίτιδα, ακόμη και στους ιούς HIV και στο AIDS. Τα τριτερπένια προσφέρουν προστασία έναντι των μικροβιακών λοιμώξεων, των ιών και των μύκητων. Σε μελέτες, έχει αποδειχθεί ότι ενισχύουν το πεπτικό σύστημα, την καταπολέμηση των “κακών βακτηριδίων”, βοηθούν την ανασύσταση των καλών βακτηριδίων και την προστασία έναντι κυτταρικών μεταλλάξεων.

ΤΟ REISHI ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Ένα από τα δραστικά συστατικά του Reishi είναι τα τριτερπένια, ένας τύπος γανοδερικών οξέων που συνδέεται με μείωση σε αλλεργίες και αντιδράσεις στην ισταμίνη που σχετίζονται με το άσθμα. Είναι ο λόγος για τον οποίο το μανιτάρι Reishi χρησιμοποιείται σαν φυσικό ίαμα για το άσθμα Τα τριτερπένια είναι ικανά να ελαττώνουν τις αλλεργικές αντιδράσεις, λόγω του τρόπου που επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα, να ενισχύουν τα πεπτικά όργανα, να προστατεύουν το βλεννογόνο του εντέρου, να μειώνουν τη φλεγμονή, να αναστέλλουν την απελευθέρωση ισταμίνης, να βελτιώνουν την αξιοποίηση του οξυγόνου.

ΤΟ REISHI KAI ΤΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ

Τα τριτερπένια στο μανιτάρι Reishi φαίνεται να έχουν ιδιότητες μείωσης της πίεσης του αίματος καθώς και οφέλη στην πήξη του αίματος και στη χοληστερόλη, πιθανώς επειδή βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής στο εσωτερικό των αιμοφόρων αγγείων και των αρτηριών, ενώ παράλληλα αποκαθιστούν και την ορμονική ισορροπία και το στρες, που εν πολλοίς δημιουργεί πιέσεις στο καρδιαγγειακό. Η υψηλή αρτηριακή πίεση ή η υψηλή χοληστερόλη μπορεί μερικές φορές να προκαλείται από ορμονικά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών του θυρεοειδούς ή υψηλά επίπεδα στρες, αλλά τα μανιτάρια Reishi βοηθάνε στην επαναφορά των βέλτιστων ορμονικών επιπέδων. Έρευνα σε αρχικά στάδια υποδεικνύει ότι η λήψη συμπληρωμάτων Reishi μειώνει τα συμπτώματα των φραγμένων αρτηριών, πόνους στο στήθος και δύσπνοια.

ΤΟ REISHI KAI Ο ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ

Κάποιες έρευνες δείχνουν ότι η λήψη Reishi μειώνει τη σοβαρότητα και τις επιπλοκές του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2. Σύμφωνα με ερευνητές του Ινστιτούτου Αγγειοχειρουργικής στο Κινεζικό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, τα μανιτάρια reishi μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σε πειραματόζωα. Τα εκχυλίσματα μείωσαν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα των ποντικών μέσα σε μία εβδομάδα, οδηγώντας τους ερευνητές να πιστεύουν ότι το μανιτάρι αναστέλλει ένα ένζυμο που χρησιμοποιείται από το ήπαρ για να παράγει γλυκόζη. Μια άλλη κινεζική μελέτη, η οποία διεξήχθη από ερευνητές στο Τμήμα Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου του Πεκίνου στο Πεκίνο και δημοσιεύθηκε στο τεύχος του περιοδικού του περιοδικού Research of Asian Natural Products Research του Δεκεμβρίου 2006, εξέτασε ειδικά τις επιδράσεις του reishi στη διαβητική νεφροπάθεια. Μετά τη δοκιμαστική περίοδο των οκτώ εβδομάδων, τα άτομα με διαβήτη παρουσίαζαν αξιοσημείωτα μειωμένους δείκτες του στρες των νεφρών, καθώς και τα επίπεδα τριγλυκεριδίων και σακχάρου στο αίμα. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα μανιτάρια Reishi μπορούν να εμποδίσουν ή να σταματήσουν την πρόοδο των διαβητικών επιπλοκών των νεφρών

ΤΟ REISHI KAI Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα τριτερπένια φαίνεται να αναστέλλουν την εισβολή του όγκου και των μεταστάσεων, περιορίζοντας την προσκόλληση των καρκινικών κυττάρων στα ενδοθηλιακά κύτταρα. Οι β-γλυκάνες είναι επίσης κύτταρα φυσικοί φονείς αφού σταματάνε την ανάπτυξη και την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων ενώ ωθούν το ανοσοποιητικό σύστημα να γίνει πιο ενεργό. Τα μανιτάρια Reishi έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων του στήθους, των ωοθηκών, του προστάτη, του ήπατος και των πνευμόνων και μερικές φορές συνδυάζονται με άλλες θεραπείες. Για τους ασθενείς που αναρρώνουν από καρκίνο ή υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία, το μανιταρι Reishi έχει προστατευτικές επιδράσεις που μπορούν να κάνουν τα φάρμακα πιο αποτελεσματικά. Έρευνα σε ασθενείς με καρκίνο δείχνουν ότι το μανιτάρι Reishi έχει αντιπολλαπλασιαστικά και χημειοπροληπτικά αποτελέσματα, βοηθάει στην ανακούφιση από τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας, όπως χαμηλό ανοσοποιητικό και ναυτία, και ενισχύει την αποτελεσματικότητα της ακτινοθεραπείας – καθιστώντας το μανιτάρι Reishi ένα από τα πιο ισχυρά, διαθέσιμα τρόφιμα που καταπολεμούν τα καρκινικά κύτταρα. Οι πολυσακχαρίτες (βρέθηκαν επίσης και σε άλλα ευεργετικά φυτικά τρόφιμα όπως γλυκοπατάτες ή πατζάρια) μαζί με τα τριτερπενοειδή είναι ουσίες ανοσο-διαμόρφωσης που φαίνεται ότι προστατεύουν το DNA και σταματάνε τις μεταλλάξεις των κυττάρων, προστατεύοντας παράλληλα τα υγιή κύτταρα. Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, συγκεκριμένα φαρμακευτικά μανιτάρια καταπολεμάνε τα καρκινικά κύτταρα επειδή οι πολυσακχαρίτες έχουν σημαντικές βιολογικές ιδιότητες. Μερικοί από τους μηχανισμούς δράσης με τους οποίους το μανιτάρι Rei-shi επιτυγχάνει αυτήν την δράση περιλαμβάνουν: Ενεργοποίηση κυτταροτοξικών υποδοχέων (NKG2D / NCR) Αναστολή του κυτταρικού πολλαπλασιασμού Καταστέλλει τον αγγειακό ενδοθηλιακό αυξητικό παράγοντα Αύξηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας του πλάσματος Ενίσχυση της ανοσοαπόκρισης

ΤΟ REISHI KAI Η ΗΠΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Τα προσαρμογόνα βότανα μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία του ήπατος και την πρόληψη ηπατικών διαταραχών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά οφέλη στο σώμα διότι αυτό επιτρέπει να απομακρυνθούν πιο αποτελεσματικά οι τοξίνες και άλλες μη θετικές ουσίες, βελτιώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα έναντι ασθενειών που μπορούν να αναπτυχθούν με το χρόνο. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2013 στο περιοδικό Internation-al Journal of Medicinal Mushrooms έδειξε ότι το μανιταρι Reishi έχει ηπατοπροστατευτικά αποτελέσματα ακόμη και σε οξείες ηπατικές βλάβες, διότι περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και καταπολεμά τις βλαβερές ανοσολογικές αποκρίσεις που επιβραδύνουν τη λειτουργία του ήπατος.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εκχύλισμα καρπού(σώματος) μανιταριού Reishi ( Ganoderma lucidum ) τυποποιημένο για 30% πολυσακχαρίτες και 2% τριτερπένια,

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: σταθεροποιητής - υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη (συστατικό του κελύφους της κάψουλας)

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε έως 2 κάψουλες την ημέρα.

 1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
 2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
 3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
 4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
 5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
 6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
 7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
 8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
 9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
 10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
 • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
 • Εταιρεία: FULL HEALTH
 • Κωδικός: 10161660
 • Βάρος: 0.20kg
20,25€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,33€