MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

GO ON PROTEIN BAR ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ 20% COCOA 50GR

GO ON PROTEIN BAR ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ 20% COCOA 50GR

GO ON PROTEIN BAR ΜΠΑΡΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ 20% COCOA 50GR

Μπάρα Πρωτεΐνης 20% - Κακάο

Οι μπάρες πρωτεΐνης GO ON δημιουργήθηκαν για όσους έχουν έντονο καθημερινό πρόγραμμα με δραστηριότητες και άσκηση. Ανεξάρτητα από το άθλημα που ασκεί κάποιος, κατά τη διάρκεια και μετά από αυτό, χρειάζεται υδατάνθρακες και πρωτεΐνη ορού γάλακτος, που βοηθούν στην αποκατάσταση και αναδόμηση των μυών.

Σε κάθε μπάρα συμπεριλαμβάνεται κυστεϊνη η οποία διατηρεί τα επίπεδα γλουταθειόνης σε επάρκεια. Η  γλουταθειόνη είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες (οξείδωση) ενώ  αυξάνει την αντοχή του οργανισμού.

Υψηλής ποιότητας μπάρες με πρωτεΐνη τύπου WPC 80

Πηγή κυστεΐνης που ρυθμίζει τα φυσιολογικά επίπεδα γλουταθειόνης

Ιδανική αναλογία υδατανθράκων προς πρωτεϊνικό προϊόν Scheldt (2: 1), που συμβάλλει στην καλύτερη αξιοποίηση πρωτεϊνών από το σώμα και την αύξηση μυών

Πηγή ινουλίνης, ένα πρεβιοτικό που βοηθά το πεπτικό σύστημα.

Περιέχουν μαγνήσιο και βιταμίνη Β12, που βοηθούν το μεταβολισμό

 

Συστατικά

Chocolate 25% (cocoa mass, sugar, cocoa butter, emulsifiers: lecithins (soy),  E492; natural vanilla flavouring), whey protein concentrate WPC 80 (milk) 23,2%, glucose syrup, inulin,  firming agent: maltitols; non-hydrogenated palm fat, humectant: sorbitols; fat-reduced cocoa powder 2%, enriching substances: magnesium citrate, vitamin C, niacin, vitamin E, pantothenic acid (B5), vitamin B6, thiamin (B1), vitamin B12; flavouring, emulsifier: lecithins (soy).

May contain gluten and other nuts.

 

Διατροφικές Πληροφορίες

Nutritional value   /   w 100 g

Energy value   /   1744 kJ/ 417 kcal

Fat   /   18 g

including saturated fatty acids   /   10 g

Carbohydrates   /   42 g

including sugars   /   27 g

Roughage   /   9,5 g

Protein   /   20 g

Salt   /   0,15 g

Vitamin E   /   3,9 mg (33%)**

Vitamin C   /   26 mg (33%)**

Thiamine (wit. B1)   /   0,36 mg (33%)**

Vitamin B6   /   0,47 mg (34%)**

Vitamin B12   /   0,83 µg (33%)**

Niacin (wit. PP)   /   5,3 mg (33%)**

Pantothenic acid   /   2,0 mg (33%)**

*% of the reference daily intake for an adult.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: GO ON
  • Κωδικός: 10115463
  • Βάρος: 0.07kg
1,20€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,06€