MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

KLORANE PROMO MICELLAR WATER 3IN1 MAKE-UP REMOVER WITH ORGANIC CORNFLOWER 400ML

KLORANE PROMO MICELLAR WATER 3IN1 MAKE-UP REMOVER WITH ORGANIC CORNFLOWER 400ML

KLORANE PROMO MICELLAR WATER 3IN1 MAKE-UP REMOVER WITH ORGANIC CORNFLOWER 400ML

Νερό καθαρισμού για την αφαίρεση του μακιγιάζ με Βιολογική κυανή Κενταύρια

Το νερό καθαρισμού για την αφαίρεση του μακιγιάζ με Βιολογική κυανή Κενταύρια καθαρίζει αποτελεσματικά το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη χάρη στην απλή σύνθεσή του με φυσικά συστατικά.

Εύκολη εφαρμογή, οικονομικό μέγεθος

Αφαιρεί το μακιγιάζ, καταπραΰνει.

Ειδικά σχεδιασμένο για τα ευαίσθητα μάτια και τους χρήστες φακών επαφής, η σύνθεση του νερού καθαρισμού για την αφαίρεση του μακιγιάζ με κυανή Κενταύρια αποτελείται από μόλις 6 συστατικά για την αποτελεσματική αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη. Καθαρίζει το δέρμα αφήνοντάς το ανακουφισμένο και απαλό. Σχεδιασμένο για να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων.

Πλεονέκτημα

Η πρακτική, καινοτόμος αντλία του παρέχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα για ένα αποτελεσματικό, απαλό τελετουργικό αφαίρεσης του μακιγιάζ για όλο το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών.

Οφέλη

Αφαιρεί το μακιγιάζ: το νερό μικκυλίων αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ* από το πρόσωπο, τα χείλη και την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια εξυγιαίνοντας** και καθαρίζοντας το δέρμα.

Σέβεται την επιδερμίδα: η μίνιμαλ σύνθεση του με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης.

Καταπράυνση: περιέχει ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ κυανή Κενταύρια η οποία διαθέτει καταπραϋντικές ιδιότητες.

*Απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ : 95% ποσοστό ικανοποίησης - δοκιμή σε 56 γυναίκες, το 100% των οποίων είχε ευαίσθητο δέρμα και μάτια.

**Αφήνει το δέρμα καθαρό και απαλό : 93% ποσοστό ικανοποίησης - δοκιμή σε 56 γυναίκες, το 100% των οποίων είχε ευαίσθητο δέρμα και μάτια.

Αποτελέσματα

Ξυπνήστε ξανά την ομορφιά σας με φυσικό τρόπο!

95% αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ¹

93% αφήνει το δέρμα καθαρό και απαλό¹

¹Ποσοστό ικανοποίησης. Δοκιμή σε 56 γυναίκες, το 100% των οποίων είχε ευαίσθητο δέρμα και μάτια.

 

Εφαρμογή

Νερό καθαρισμού με βιολογική κυανή κενταύρια για την αφαίρεση του μακιγιάζ από μάτια, πρόσωπο και χείλη.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ

Καθημερινά

Ανακαλύψτε την εξαιρετικά λεπτή αντλία του που παρέχει τη σωστή ποσότητα :

Εφαρμόστε με ένα δίσκο καθαρισμού σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια.

Για καλύτερη αφαίρεση του μακιγιάζ χωρίς να ερεθίσετε τα μάτια : αφαιρέστε το μακιγιάζ των ματιών από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική, και ύστερα από τις βλεφαρίδες, ξεκινώντας τη ρίζα προς την άκρη.

Δεν χρειάζεται να το ξεπλύνετε.

 

Συστατικά

Νερό καθαρισμού με βιολογική κυανή κενταύρια για την αφαίρεση του μακιγιάζ από μάτια, πρόσωπο και χείλη.

Αναλυτική σύνθεση

WATER (AQUA). BUTYLENE GLYCOL. CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER. POLOXAMER 184. PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES. CETRIMONIUM BROMIDE

90% φυσικά συστατικά

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

400ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: KLORANE
  • Κωδικός: 1089077
  • Βάρος: 0.45kg
12,23€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,86€