MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SOLGAR OMEGA-3 FISH GEL 740MG 50SOFTGELS

SOLGAR OMEGA-3 FISH GEL 740MG 50SOFTGELS

SOLGAR OMEGA-3 FISH GEL 740MG 50SOFTGELS

Omega-3 Fish Gel 740mg softgels

Υψηλής δραστικότητας EPA και DHA προερχόμενα από τόνο

Υποστηρίζει την υγεία της καρδιάς, του εγκεφάλου και των ματιών

Φυσική μορφή τριγλυκεριδίων

Ζελατίνη ψαριού με φυσική προέλευση

Ιδανικό για όσους αναζητούν να περιορίσουν τη ζελατίνη των χοίρων και των βοοειδών

Το Fish Gel Omega-3 740 mg της SOLGAR, είναι μια εξαιρετικά απορροφήσιμη φόρμουλα που παρέχει μια συμπυκνωμένη πηγή των πολυακόρεστων Ωμέγα-3 EPA και DHA. Τα Ωμέγα-3 υποστηρίζουν την υγεία της καρδιάς, του εγκεφάλου και των ματιών.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ονομάζονται απαραίτητα λιπαρά οξέα επειδή ο οργανισμός δεν είναι σε θέση να τα παράξει, επομένως πρέπει να λαμβάνονται από τις τροφές που καταναλώνουμε. Η φόρμουλα Fish Gel Omega-3 740 mg της SOLGAR τρέφει το σώμα και  δίνει τη βέλτιστη υποστήριξη για την καρδιά, τον εγκέφαλο και την όραση. Η σύνθεση του του προϊόντος έχει υποστεί μοριακή απόσταξη για να απομακρυνθεί ο υδράργυρος.

Παρέχει 740 mg φυσικών τριγλυκεριδίων ωμέγα-3 λιπαρών οξέων από τόνο που περιέχονται σε βιώσιμη μαλακή κάψουλα απο ζελατίνη ψαριού. Λόγω της ζελατίνης ψαριού, το προϊόν είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν μια pescatarian διατροφή ή θέλουν να περιορίσουν τα συστατικά με βάση το κρέας.

Όλα τα ιχθυέλαια SOLGAR ελέγχονται για βέλτιστη καθαρότητα και ισχύ και συμμορφώνονται με την εθελοντική μονογραφία GOED. Η GOED ενσωματώνει τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και καθαρότητας από κανονισμούς σε όλο τον κόσμο, για να διασφαλίσουν ότι τα έλαια ωμέγα-3 που φθάνουν στους καταναλωτές είναι ασφαλή και υψηλής ποιότητας.

Το DHA και το EPA συμβάλλουν:

Στην επαναφορά των φυσιολογικών επιπέδων τριγλυκεριδίων

Στην λειτουργία εγκεφάλου

Στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς

Το DHA συμβάλλει:

Στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου

Στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης

 

Συστατικά

Ανά μία (1) μαλακή κάψουλα παρέχει:

Συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο, περιέχει: 1350 mg

Ολικά Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα 742.5 mg

Εικοσαπεντανοϊκό οξύ (ΕΡΑ) 405 mg

Εικοσιδυαεξανοϊκό οξύ (DHA) 270 mg

Αλλα Λιπαρά Οξέα Μικτές Τοκοφερόλες

Ζελατίνη (από ψάρι); γλυκερίνη λαχανικών

 

Χρήση και Φύλαξη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Προφυλάξεις

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή, ή έχετε κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη λήψη. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες. Αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου. Βεβαιωθείτε ότι το περίβλημα ζελατίνης δεν έχει παραβιαστεί πριν από τη χρήση.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 33434/9-4-2021

50 Μαλακές Κάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: SOLGAR
  • Κωδικός: 10134602
  • Βάρος: 0.20kg
29,55€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,83€