MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

LAMBERTS A-Z MULTIVITAMINS 60tabs

LAMBERTS A-Z MULTIVITAMINS 60tabs
LAMBERTS A-Z MULTIVITAMINS 60tabs
LAMBERTS A-Z MULTIVITAMINS 60tabs
LAMBERTS A-Z MULTIVITAMINS 60tabs
Ετικέτες: ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
LAMBERTS A-Z MULTIVITAMINS 60tabs

LAMBERTS A-Z MULTIVITAMINS 60tabs

AtoZ Multivitamin

Ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών στο 100% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης (RDA).

Η Α-Ζ της Lamberts αποτελεί μια φόρμουλα της μίας ταμπλέτας ημερησίως η οποία παρέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, πολλά εκ των οποίων στο 100% του RDA. Αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών με στόχο τη συντήρησή τους και συνίσταται για ηλικίες άνω των 13 ετών. Παρά το γεγονός ότι η Α-Ζ παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών παρόμοια με αντίστοιχες πολυβιταμινούχες φόρμουλες που κυκλοφορούν στην αγορά, έχει σημαντικά μικρότερο κόστος αγοράς.

Για να διασφαλίσουμε τα σωστά επίπεδα των 2 ζωτικών για τα οστά θρεπτικών συστατικών του ασβεστίου και του μαγνησίου, οι ιατροί συχνά συστήνουν και την παράλληλη λήψη του Osteoguard.

Κυκλοφορεί και σε αναβράζοντα δισκία με γεύση μάνγκο – ανανά

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 19610/01.03.2021. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

 

ΑΠΟΔΟΣΗ & ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Διατροφικές πληροφορίες   /   Aνά ταμπλέτα

Vitamin A   /   800µg (2664iu)

Vitamin D   /   10μg (400iu)

Vitamin E   /   12mg (15iu)

Vitamin C   /   80mg

Thiamin (Vitamin B1)   /   1.1mg

Riboflavin (Vitamin B2)   /   1.4mg

Niacin (Vitamin B3   /   16mg

Pyridoxine (Vitamin B6)   /   1.4mg

Folic Acid   /   200μg

Vitamin B12   /   2.5μg

Biotin   /   50μg

Pantothenic Acid (Vitamin B5)   /   6mg

Vitamin K   /   75μg

Calcium (as carbonate)   /   200mg

Iron (as ferrous fumarate)   /   14mg

Magnesium (as oxide)   /   100mg

Zinc (as oxide)   /   15mg

Iodine (as potassium iodide)   /   150μg

Copper (as sulphate)   /   1mg

Silicon (as dioxide)   /   2mg

Selenium (as selenite)   /   55μg

Chromium (as chloride)   /   50μg

Manganese (as sulphate)   /   2mg

Ταμπλετοποίηση με: Ανθρακικό Ασβέστιο, Φωσφορικό Διασβέστιο, Οξείδιο του Μαγνησίου, Βιταμίνη C (Ασκορβικό Οξύ), Κυτταρίνη, Χλωριούχο Κάλιο, Σίδηρος (Φουμαρικός Σίδηρος), Επικάλυψη Ταμπλέτας (Υδρόξυπροπυλο Μεθυλοκυτταρίνη, Στιλβωτικοί Παράγοντες: Πολυδεξτρόζη & Ανθρακικό Ασβέστιο, Χρώσεις: Οξείδιο του Σιδήρου), Νιασίνη (Νικοτιναμίδιο), Διασταυρούμενη Νατριούχος Σελλουλόζη, Υδρόξυπρόπυλοκυτταρίνη, Οξείδιο του Ψευδαργύρου, Βιταμίνη Ε (dl-α-τοκοφερόλη), Παντοθενικό Οξύ (Παντοθενικό Ασβέστιο), Παράγοντες Αντισυσσωμάτωσης (Στεατικό Μαγνήσιο, Διοξείδιο του Πυριτίου & Στεατικό Οξύ), Οξική Βιταμίνη Α*, Βιταμίνη D3*,Βιταμίνη Β6 (Υδροχλωρική Πυριδοξίνη), Ριβοφλαβίνη, Μονονιτρική Θειαμίνη, Θειϊκός Χαλκός, Χλωριούχο Χρώμιο, Βιταμίνη Κ1, Θειϊκό Μαγγάνιο, Βιταμίνη Β12 (Κυανοκοβαλαμίνη), Φολικό οξύ, Ιωδικό Κάλιο, Νατριούχο Σελήνιο, Βιοτίνη. *με προσθήκη του αντιοξειδωτικού dl-a-τοκοφερόλη

 

ΧΡΗΣΗ

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα.

Δοσολογία: 1 ταμπλέτα ημερησίως. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Αλλεργίες: Καμία

Προφυλάξεις: Το προϊόν αυτό περιέχει σίδηρο, του οποίου αν γίνει κατάχρηση, μπορεί να είναι βλαβερό για τα μικρά παιδιά. Φυλάξτε τα σε σημείο ασφαλές από τα παιδιά.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

ΜΟΡΦΗ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΑΠΑΛΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΟΒΑΛ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΤΑΜΠΛΕΤΑ

Συσκευασία: 60 ταμπλέτες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: LAMBERTS
  • Κωδικός: 1023734
  • Βάρος: 0.20kg
11,53€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,30€