MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

LA ROCHE POSAY CICAPLAST GEL B5 40ML

LA ROCHE POSAY CICAPLAST GEL B5 40ML
LA ROCHE POSAY CICAPLAST GEL B5 40ML
LA ROCHE POSAY CICAPLAST GEL B5 40ML
LA ROCHE POSAY CICAPLAST GEL B5 40ML
LA ROCHE POSAY CICAPLAST GEL B5 40ML
LA ROCHE POSAY CICAPLAST GEL B5 40ML
LA ROCHE POSAY CICAPLAST GEL B5 40ML
LA ROCHE POSAY CICAPLAST GEL B5 40ML
LA ROCHE POSAY CICAPLAST GEL B5 40ML
LA ROCHE POSAY CICAPLAST GEL B5 40ML
Ετικέτες: ΑΝΑΠΛΑΣΗ
LA ROCHE POSAY CICAPLAST GEL B5 40ML

LA ROCHE POSAY CICAPLAST GEL B5 40ML

CICAPLAST GEL B5

Το CICAPLAST GEL B5 περιέχει ενεργά συστατικά που, συνδυαστικά, δημιουργούν μια εξειδικευμένη σύνθεση περιποίησης και ανάπλασης:

Άμεση καταπράυνση: [5% Πανθενόλη] + [Ιαματικό νερό La Roche-Posay]

Συμβάλλει στην επιδερμική ανάπλαση: [Madecassoside] + [Χαλκός – Ψευδάργυρος – Μαγγάνιο] + [Υαλουρονικό οξύ]Αόρατο τζελ που διευκολύνει το μασάζ: [Υφή τζελ σιλικόνης, εμπλουτισμένη με Γλυκερίνη]

ΥΦΗ

Ευχάριστη υφή: αόρατη, προστατευτική τζελ υφή που διευκολύνει το μασάζ, δεν κολλάει και απλώνεται εύκολα. Με Ιαματικό Νερό La Roche-Posay.

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

Το CICAPLAST Gel B5 ευνοεί τη βέλτιστη επιδερμική ανάπλαση: η λειτουργία του δερματικού φραγμού αποκαθίσταται ταχύτερα.Είναι εμπλουτισμένο με τις καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του Madecassoside και τα επανορθωτικά οφέλη του 5% Πανθενόλης, καθώς και με αντιβακτηριακούς παράγοντες. Το τζελ σιλικόνης προσφέρει αίσθηση άνεσης δρώντας σαν «αόρατη γάζα».

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Το Cicaplast Gel B5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μασάζ σε ουλές.Το μασάζ στις ουλές βοηθά τη διαδικασία επούλωσης:- το σύμπλοκο [Χαλκός - Ψευδάργυρος – Μαγγάνιο] προστατεύει από τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, αφήνει το δέρμα πιο ελαστικό, λιγότερο ερυθρό και χωρίς πόνο.Το μασάζ σε ουλές μπορεί να γίνει:- μόλις αφαιρεθούν τα ράμματα ή/και τα συρραπτικά δέρματος,- σε ουλή που έχει κλείσει τελείως και δεν παρουσιάζει εκροή υγρού, αφού έχει πλυθεί και στεγνώσει.Κάντε μασάζ σε ουλές αφού επουλωθούν (ως καλλυντικό προϊόν δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε τραυματισμένο δέρμα).

Καλή ανοχή στο δέρμα**Κλινική μελέτη σε 63 γυναίκες, αυτοαξιολόγηση αμέσως και μετά από 28 ημέρες

Δοκιμασμένο υπό από δερματολογικό έλεγχο σε δέρμα μετά από ράμματα, καλλυντικό πίλινγκ, και λέιζερ.

Μη φαγεσωρογόνο.

Χωρίς άρωμα.

Ημερομηνία λήξης μετά το άνοιγμα της συσκευασίας: 12 μήνες

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ

Ικανοποίηση ασθενών: 84%

Ανακουφίζει από την αίσθηση τραβήγματος 88%

Μειώνει τη δυσφορία και τον κνησμό 85%

Προσφέρει αίσθηση άνεσης στο δέρμα = 80%

Εφαρμόζεται εύκολα = 95%

Ιδιότητες που ευνοούν το μασάζ = 88%

Προστατευτική υφή = 76%

*63 ασθενείς 22 ετών, εφαρμογή του CICAPLAST GEL B5, 2 φορές την ημέρα για διάστημα 28 ημερών

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμόστε καθημερινά κάνοντας μασάζ στο δέρμα, για να βελτιώσετε την όψη πρόσφατων ουλών (μετά από επούλωση ή αφαίρεση ραμμάτων).Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα στις ξηρές περιοχές.Έπειτα από δερματολογικές επεμβάσεις, ακολουθήστε τις συμβουλές του δερματολόγου σας.Μην εφαρμόζετε απευθείας σε ανοιχτή πληγή. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ

Η πανθενόλη, γνωστή και ως Βιταμίνη Β5, είναι ένα ενεργό συστατικό με καταπραϋντικά και επανορθωτικά* οφέλη για το δέρμα. *Επανορθώνει τον δερματικό φραγμό.

MADECASSOSIDE

Το madecassoside, ένα εξαιρετικό εκχύλισμα του επανορθωτικού βοτάνου Centella Asiatica, αποτελεί καταπραϋντικό παράγοντα που συμβάλλει στην κυτταρική ανανέωση του δέρματος.

ΧΑΛΚΟΣ-ΓΛΥΚΟΝΙΚΟΣ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ - ΜΑΓΓΑΝΙΟ

Αντιμικροβιακό ενεργό σύμπλοκο που μειώνει την προσκόλληση βακτηρίων.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

AQUA/WATER • GLYCERIN • DIMETHICONE • PANTHENOL • PENTYLENE GLYCOL • C30-45 ALKYL DIMETHICONE • POLYBUTENE • SODIUM CITRATE • PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE • ZINC GLUCONATE • MADECASSOSIDE • DIMETHICONOL • MANGANESE GLUCONATE • SODIUM HYALURONATE • COPPER GLUCONATE • CAPRYLYL GLYCOL • CITRIC ACID • POLYSORBATE 20 • TOCOPHEROL

B206126/1

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: LA ROCHE POSAY
  • Κωδικός: 1023043
  • Βάρος: 0.10kg
10,02€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,08€