MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

PIERRE FABRE DEXERYL EMOLLIENT CREAM 500GR

PIERRE FABRE DEXERYL EMOLLIENT CREAM 500GR

PIERRE FABRE DEXERYL EMOLLIENT CREAM 500GR

Dexeryl Emollient Cream

Μαλακτική Κρέμα

Ειδικά σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ξηρού δέρματος όλης της οικογένειας, η μαλακτική κρέμα Dexeryl είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που ενδείκνυται ως κρέμα προστασίας του δέρματος για τη θεραπεία σημείων και συμπτωμάτων ξηρότητας του δέρματος, ειδικά σε ορισμένες δερματικές παθήσεις (όπως ατοπική δερματίτιδα, ιχθύαση...).

Χάρη στη νέα, απαλλαγμένη από parabens, βελτιωμένη σύνθεση, το Dexeryl ενυδατώνει αποτελεσματικά κι επανορθώνει το δέρμα σας στο πρόσωπο και το σώμα, για άμεση αίσθηση ανακούφισης.

Και για τη φροντίδα του εύθραυστου δέρματος του μωρού ή του βρέφους σας, η μαλακτική κρέμα Dexeryl συνιστάται από τη γέννηση.

Ιδιότητες & Χαρακτηριστικά

Αποτελεσματικό στην ξηρότητα του δέρματος και το ατοπικό έκζεμα

Καταπραΰνει το αίσθημα τραβήγματος

Μειώνει το αίσθημα κνησμού

Δρα σε διαφορετικά σημεία εντοπισμού του εκζέματος

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με 8 κλινικές μελέτες

Βαθιά και μακράς διάρκειας ενυδάτωση

Αποκαθιστά τη λειτουργία του δερματικού φραγμού

Άριστη ανοχή για θεραπείες μεγάλης διάρκειας

 

Χρήση

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση στο πρόσωπο και/ή στο σώμα, σε καθαρό, στεγνό δέρμα, μια με δύο φορές την ημέρα, ή περισσότερες αν είναι απαραίτητο (έως 6 εφαρμογές την ημέρα).

Κρέμα εξωτερικής χρήση.

Αντενδείξεις

Να μην εφαρμόζετε αν είστε αλλεργικός σε κάποιο από τα συστατικά. Λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη σχετικών πληροφοριών, είναι προτιμότερο να μη χρησιμοποιείτε την κρέμα σε συνδυασμό με άλλα τοπικά εφαρμοζόμενα προϊόντα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ζητήστε τη συμβουλή ενός επαγγελματία υγείας. Προειδοποιήσεις και ειδικές οδηγίες χρήσης:

Μην εφαρμόζετε σε πληγές, βλεννογόνους και μάτια.

Να μη γίνεται κατάποση.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Μην το χρησιμοποιείτε αν η συσκευασία είναι φθαρμένη.

Να αναφέρετε στον επαγγελματία υγείας οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια. Αν έχετε λόγο να πιστεύετε ότι ένα σοβαρό συμβάν που εμφανίστηκε συνδέεται με τη χρήση του πορϊόντος, παρακαλώ ενημερώστε τον εθνικό φορέα και τον κατασκευαστή. Ειδικές προφυλάξεις για τη φύλαξη του προϊόντος: να φυλάσσεται σε θερμοκρασία έως 30°C. Να μη χρησιμοποιείται​ πέρα από την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία. Από το άνοιγμα, διατηρείται για 6 μήνες. CE mark year: 2018. Τελευταία ενημέρωση φυλλαδίου: 05/2019.

 

Δραστικά συστατικά

Γλυκερόλη: ενυδατική δράση

Βαζελίνη - παραφίνη: προστατευτική δράση

Συστατικά

Glycerol, white soft paraffin, liquid paraffin, glycerol monostearate, stearic acid, dimethicone, macrogol 600, trolamin, acrylamide/acryloyldimethyl taurate copolymer, isohexadecane, polysorbate, pentylene glycol, ethylhexylglycerin, carbomer, purifiedwater.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: PIERRE FABRE
  • Κωδικός: 10161508
  • Βάρος: 0.55kg
10,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,56€