MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

MEY SUN EMULSION VERY HIGH PROTECTION SPF 50+ 100ML & ΔΩΡΟ CALMOSIN DERMO-COMFORTING CREAM 50ML & COOLER BAG

MEY SUN EMULSION VERY HIGH PROTECTION SPF 50+ 100ML & ΔΩΡΟ CALMOSIN DERMO-COMFORTING CREAM 50ML & COOLER BAG
Eξαντλημένο
MEY SUN EMULSION VERY HIGH PROTECTION SPF 50+ 100ML & ΔΩΡΟ CALMOSIN DERMO-COMFORTING CREAM 50ML & COOLER BAG

MEY SUN EMULSION VERY HIGH PROTECTION SPF 50+ 100ML & ΔΩΡΟ CALMOSIN DERMO-COMFORTING CREAM 50ML & COOLER BAG

MEY SUN EMULSION VERY HIGH PROTECTION SPF 50+ 100ml

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, πολύ υψηλής προστασίας, για όλες τις επιδερμίδες.

Το αντηλιακό προϊόν MEY SUN EMULSION – VERY HIGH PROTECTION SPF 50+ παρέχει πολύ υψηλή προστασία από την UV ηλιακή ακτινοβολία. Ο συνδυασμός αντηλιακών φίλτρων ευρέως φάσματος – UVA και UVB, βοηθά στην ελαχιστοποίηση των επιβλαβών επιδράσεων της ηλιακής ακτινοβολίας, όπως είναι το ερύθημα και η πρόωρη γήρανση.

Η σύνθεση ενισχύεται από ένα μείγμα εκχυλισμάτων παράκτιων φυτών, τα οποία παρέχουν φυσική φωτο-προστασία:

Το εκχύλισμα παράκτιου χαμομηλιού (Tripleurospermum Maritimum Extract), με έντονη ενυδατική δράση, μειώνει τις γραμμές έκφρασης, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και των glycosaminoglycans και προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες που προκαλεί η UVΑ ακτινοβολία.

Τα βλαστικά κύτταρα Κριτάμου (Crithmum Maritimum Callus Culture Filtrate) μειώνουν την παραγωγή της μελανίνης και ρυθμίζουν τον μηχανισμό χρώσης του δέρματος, βοηθώντας αποτελεσματικά την αντιμετώπιση των χρωματικών διαταραχών (πανάδες, καφέ κηλίδες κ.λ.π.). Προστατεύει από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών που προκαλεί η UVB ακτινοβολία.

Δερματολογικά ελεγμένο

Χωρίς προσθήκη parabens

Χωρίς προσθήκη τεχνητών χρωμάτων

Χωρίς προσθήκη mineral oil

Χωρίς προσθήκη oxybenzone

GMO free

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ειδικά για τις πιο ευαίσθητες.

ΧΡΗΣΗ

Πριν από την έκθεση στον ήλιο, εφαρμόστε απλόχερα σε όλο το πρόσωπο και το σώμα. Επαναλάβετε συχνά την εφαρμογή, σε περίπτωση παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο και ιδιαίτερα μετά το κολύμπι. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις μεσημεριανές ώρες έως τις 4 μ.μ.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος

Tripleurospermum Maritimum Extract – Εκχύλισμα παράκτιου Χαμομηλιού – ενυδατική δράση, μείωση γραμμών έκφρασης, διέγερση σύνθεσης κολλαγόνου και glycosaminoglycans και προστασία από UVΑ ακτινοβολία.

Crithmum Maritimum Callus Culture Filtrate – Βλαστικά κύτταρα Κριτάμου – αντιμετώπιση χρωματικών διαταραχών (πανάδες, καφέ κηλίδες κ.λ.π.). Προστασία από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών που προκαλεί η UVB ακτινοβολία.

100ml

 

& ΔΩΡΟ CALMOSIN DERMO – COMFORTING CREAM 50ml

Καταπραϋντική , ενυδατική και επανορθωτική κρέμα, για ευαίσθητες και ερεθισμένες επιδερμίδες.

Το προϊόν MEY CALMOSIN DERMO – COMFORTING CREAM αποτελεί εξειδικευμένο προϊόν με καταπραϋντική δράση, για δέρματα λεπτά, ευαίσθητα και δέρματα που εμφανίζουν ερύθημα. Συνδυάζει συστατικά με καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες, που δρουν από κοινού ενάντια στο αίσθημα τραχέος δέρματος, επιφανειακών ερεθισμών και υπερευαισθησίας του δέρματος σε κλιματικές επιρροές. Η MEY CALMOSIN CREAM προσφέρει φροντίδα και απαλότητα στο δέρμα.

Χρήση μετά από επιθετικές φαρμακευτικές αγωγές ακμής, αντιγήρανσης. Κατάλληλο μετά από εκτεταμένη παραμονή και έκθεση στον ήλιο. Άριστο έκδοχο για γαληνικά παρασκευάσματα.

Δερματολογικά ελεγμένο

Χωρίς προσθήκη parabens

Χωρίς προσθήκη τεχνητών χρωμάτων

Σύσταση χωρίς αλλεργιογόνα

GMO free

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Για ευαίσθητες και ερεθισμένες επιδερμίδες, μετά από φαρμακευτικές αγωγές ακμής, αντιγήρανσης και εκτεταμένης παραμονής στην ηλιακή ακτινοβολία.

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε τη MEY CALMOSIN DERMO – COMFORTING CREAM ομοιόμορφα, πρωί και βράδυ, σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό ή/και σώμα. Κάνετε απαλό μασάζ, έως πλήρους απορρόφησης.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Avocado oil – Ενυδατική δράση

Saccharide isomerate – Ενυδατική δράση

Panthenol – Ενυδατική και καταπραϋντική δράση

Allantoin – Καταπραϋντική και επουλωτική δράση

Bisabolol – Καταπραϋντική δράση

Glycyrrhetinic acid – Καταπραϋντική δράση

50ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: MEY
  • Κωδικός: 10171599
  • Βάρος: 0.40kg
19,76€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,93€