MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

OFELIMO ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ 100ML

OFELIMO ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ 100ML

OFELIMO ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ 100ML

Ofelimo Φυτικό Λάδι Αβοκάντο με ενυδατική & αντιρυτιδική δράση 100ml

Tο αβοκάντο είναι ιδιαίτερα ευεργετική τροφή, αφού μας προσφέρει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, όπως φυτικές ίνες, κάλιο, που είναι πολύ σημαντικό για την υγεία των κυττάρων και της καρδιάς, βιταμίνη E, φυλλικό οξύ και λουτεΐνη (ανήκει στην οικογένεια των καροτενοειδών, τα οποία έχουν αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση). Επιπλέον, διευκολύνει το σώμα να απορροφήσει περισσότερα λιποδιασπώμενα συστατικά από τις τροφές, όπως A και B καροτίνη, λουτεΐνη κ.ά.

Tο αβοκάντο παραδοσιακά έχει σημαντική συνεισφορά στην κοσμητολογία. Πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Β, C, D, E), ελαϊκό οξύ και ωμέγα 3-6 το έλαιό του είναι ιδανικό για εκείνους που έχουν ξηρό ή ερεθισμένο δέρμα (εξαιτίας εκζέματος ή ψωρίασης, κ.λπ.) ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια εξαιρετική αντιγηραντική θεραπεία για όλα τα ώριμα δέρματα (άριστο για την πρόληψη του σχηματισμού των ρυτίδων).

Όπως και το ελαιόλαδο, το λάδι αβοκάντο είναι ένα από τα λίγα βρώσιμα έλαια που δεν προέρχονται από σπόρους, αλλά από το σαρκώδη καρπό τους. Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως φορέας διάλυσης των αιθέριων ελαίων, αλλά και ως βασικό φυτικό λάδι για μασάζ. Eπίσης, όταν απλωθεί στην επιδερμίδα, λειτουργεί ως φίλτρο για την ηλιακή ακτινοβολία, είναι υποαλλεργικό και μοιάζει με τη λανολίνη, καθώς έχει και αυτό τη δυνατότητα να εισχωρεί βαθιά στο δέρμα, δρώντας ενυδατικά και μαλακτικά.

Το λάδι αβοκάντο είναι κατάλληλο για όλα τα δέρματα και χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, λαιμό, σώμα και μαλλιά. Για να επωφεληθείς στο έπακρο από την ευεργετική του δράση είναι σημαντικό να είναι καθαρό (ανεπεξέργαστο). Το χρώμα του πρέπει να είναι ένα κίτρινο-πράσινο παρόμοιο με αυτό του ελαιολάδου ενώ θα πρέπει να έχει ελαφρώς τη χαρακτηριστική οσμή του καρπού (το επεξεργασμένο είναι διαφανές και άοσμο!).

 

Πώς να το χρησιμοποιήσεις

Για το σώμα

Η καλύτερη στιγμή για να βάλεις το λάδι αβοκάντο είναι αμέσως μετά το ντους ή το μπάνιο, όταν το δέρμα είναι ακόμα λίγο «υγρό, οι πόροι διεσταλμένοι και μπορούν να απορροφήσουν καλύτερα το προϊόν. Αντικατάστησε το με την ενυδατική σου κρέμα και χρησιμοποίησε το αμέσως μετά το μπάνιο για μεταξένια επιδερμίδα.

Το ίδιο μπορεί να γίνει εάν θέλεις να προλάβεις τις ραγάδες στους μηρούς, το στήθος ή την κοιλιά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ιδανικό για χρήση ως ελαφρύ αντηλιακό (όχι στην παραλία). Συνήθως, σε συνδυασμό με το λάδι jojoba είναι ότι καλύτερο για την προστασία της επιδερμίδας από την βλαβερή επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας, αλλά και κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να για να εξουδετερώσεις τη δράση του ανέμου ή της χαμηλής θερμοκρασίας που μπορεί να κοκκινίσει και να ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα.

 

Για το πρόσωπο

Πριν κοιμηθείς, άπλωσε μικρή ποσότητα έλαιο αβοκάντο στην επιδερμίδα σου και άφησέ το να δράσει όλο το βράδυ. Ακόμη, μπορείς να ταμπονάρεις κάθε μέρα λίγες σταγόνες λάδι αβοκάντο γύρω από τα μάτια, τα χείλη ή οποιοδήποτε άλλο σημείο του δέρματος που είναι ξηρό ή ερεθισμένο, κάνοντας απαλό μασάζ.

 

Για τα μαλλιά

Αφού λουστείς, άπλωσε μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών σου χωρίς να ξεβγάλεις.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: MY MEDICA-OFELIMO
  • Κωδικός: 10122131
  • Βάρος: 0.15kg
9,77€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,88€