MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SCNUTRITION PRO SPORT RECOVERY PEACH ICE CREAM WITH SWEETENERS 600GR

SCNUTRITION PRO SPORT RECOVERY PEACH ICE CREAM WITH SWEETENERS 600GR

SCNUTRITION PRO SPORT RECOVERY PEACH ICE CREAM WITH SWEETENERS 600GR

Fast & Complete PRO Sport Recovery

Βελτιώνει την αθλητική απόδοση και την αποθεραπεία από την άσκηση αντοχής

Προωθεί την ανάπτυξη των μυών και μειώνει την απώλεια μυών

Μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού στον αθλητισμό

Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει τις φλεγμονές

Βοηθά στην ταχύτερη ανάρρωση μετά από τραυματισμούς και προσφέρει αναλγητικό αποτέλεσμα

Βελτιώνει την υγεία του εγκεφάλου και του γαστρεντερικού συστήματος

Το πιο γρήγορο και πλήρες προϊόν ανάκτησης στην αγορά για αθλητές αντοχής υψηλού επιπέδου.

Το σώμα σας θα ανακάμψει σε λίγες μόνο ώρες ακόμα και μετά από πολύ και σκληρές προπονήσεις.

Ιδανικό για γρήγορη αποθεραπεία αθλητών με 2 καθημερινές προπονήσεις.

Μειώνει τις φλεγμονές μετά την προπόνηση

Ενυδατώνει γρήγορα τα μυϊκά κύτταρα

Υψηλή αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση

Γρήγορη απορρόφηση και γρήγορη μεταφορά στα κύτταρα

Η αποκατάσταση είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για έναν υγιή αθλητή με σταθερή απόδοση όλο το χρόνο με μειωμένο κίνδυνο τραυματισμού.

Η SCN έχει αναπτύξει την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη φόρμουλα αποκατάστασης πολλαπλών ενεργειών για επαγγελματίες αθλητές.

Όχι μόνο θα έχετε ένα γρήγορο αναβολικό αποτέλεσμα, προστατεύοντας τα μυϊκά σας κύτταρα από την υπερβολική προπόνηση, αλλά θα μειώσετε επίσης τις φλεγμονές, θα μειώσετε την υπερβολική κορτιζόλη, θα ενυδατώσετε σωστά τα μυϊκά κύτταρα και θα ενεργοποιήσετε τη σύνθεση πρωτεϊνών.

Το Fast and Complete Pro Sport Recovery 600g είναι 350% πιο αποτελεσματικό από την προηγούμενη φόρμουλα μας, ενεργοποιώντας σφαιρικά όλους τους μηχανισμούς αποκατάστασης για μια θεαματική αποκατάσταση μετά την προπόνηση.

Τι είναι νέο και διαφορετικό:

330% υψηλότερη συγκέντρωση πεπτιδικής γλουταμίνης!!

4000% (ΝΑΙ τέσσερις χιλιάδες) υψηλότερη συγκέντρωση Alanyl-L-Glutmine

11 ακόμη συστατικά για να φτιάξετε μια εξαιρετικά αποτελεσματική φόρμουλα 18 συστατικών για πολλαπλή δράση σφαιρικής ανάκτησης

3 τύποι υδατανθράκων (φρουκτόζη, αμυλοπηκτίνη, δεξτρίνη συμπλέγματος) για ταχύτερη κυτταρική μεταφορά και ταχύτερη αναπλήρωση γλυκόζης

25% περισσότερο προϊόν για συνολικά 350% υψηλότερο αποτέλεσμα, όπως αξίζουν όλοι οι υψηλού επιπέδου και οι επαγγελματίες αθλητές μας.

Εξειδικευμένο για αθλητές αντοχής, με μακροχρόνιες, υψηλής έντασης, άκρως καταβολικές προπονήσεις, ακόμη και δύο φορές την ημέρα!

Μια απλή πρωτεΐνη/υδατάνθρακες και ίσως λίγη κρεατίνη είναι ένα παλιό προϊόν αποκατάστασης της δεκαετίας του '90… που ήταν εντάξει πριν από 30 χρόνια.

Για τους αθλητές αθλημάτων αντοχής, με 2 ή και 3 προπονήσεις την ημέρα, μεγάλες προπονήσεις με υψηλή ένταση, ένα προϊόν «απλά ΟΚ» είναι κάτι παραπάνω από άχρηστο, είναι επικίνδυνο.

Έχουμε δημιουργήσει το καλύτερο προϊόν RECOVERY ακριβώς για αυτούς τους αθλητές.

 

Ingredient   /   Per Serving (30g)   /   NRV*

Amylopectin   /   6831 mg            

Glutamine peptides enzymatically hydrolyzed   /   5001 mg          

L-Glutamine- Kyowa®   /   3333 mg          

L-Alanyl L-Glutamine   /   2001 mg            

L-Taurine   /   1335 mg  

L-Asparagine   /   1335 mg           

Cyclic dextrin- Clusterdextrin®   /   1335 mg         

Vitamin C   /   666 mg   /   832,5%

L-Arginine base   /   666 mg         

Turmeric- Cursol®   /   168 mg    

Multienzyme complex- Digezyme®   /   135 mg   

Senactiv®   /   66 mg       

Sodium   /   15,54 mg     

Selenium   /   300 μg   /   545,4%

Copper 3330 μg   /   333%

Piper nigrum extract 95%- Bioperine®   /   15 mg

Pure Piperine   /   14,25 mg

Vitamin D3   /   20,25 μg   /   405%

*NRV Nutrient Reference Value

600gr

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: S-C-NUTRITION
  • Κωδικός: 10167754
  • Βάρος: 0.65kg
99,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 79,84€