MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NEOSTRATA SKIN ACTIVE REPAIR EXFOLIATING WASH 125ML

NEOSTRATA SKIN ACTIVE REPAIR EXFOLIATING WASH 125ML

NEOSTRATA SKIN ACTIVE REPAIR EXFOLIATING WASH 125ML

SKIN ACTIVE Repair - EXFOLIATING WASH

Καθαρισμός εντατικής αναζοωγόνησης

Για όλους τους τύπους δέρματος

Καθαριστικό σε μορφή αφρού χωρίς σαπούνι, με Polyhydroxy Acids (PHA), και ειδικά Maltobionic Acid, γνωστό για την ιδιότητά του να απολεπίζει και να αφαιρεί τους ρύπους από τους πόρους, προσφέροντας λεία υφή και φωτεινή όψη. Το συμπυκνωμένο σύμπλεγμα βοτάνων αλόης και χαμομηλιού, καθώς και τα εκχυλίσματα αγγουριού και δεντρολίβανου που περιέχει, αναζωογονούν και ανανεώνουν την επιδερμίδα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αφαιρεί αποτελεσματικά τα περιττά έλαια και το makeup, χωρίς να ξηραίνει υπερβολικά το δέρμα. Ειδικά σχεδιασμένο να εξισορροπεί το pH της επιδερμίδας.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Για επιδερμίδα με ανομοιόμορφη υφή και διεσταλμένους πόρους. Προετοιμάζει το δέρμα για την αγωγή περιποίησης που ακολουθεί.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

8,5% PHA (Gluconolactone, Maltobionic Acid), Σύμπλεγμα Βοτάνων

Λίγα λόγια για την SKIN ACTIVE

Η σειρά SKIN ACTIVE είναι η premium σειρά προϊόντων της NEOSTRATA®. Σχεδιασμένη με ισχυρές καινοτόμες συνθέσεις, προσφέρει άμεσα ορατά και μέγιστα αποτελέσματα, ενώ με την καθημερινή της χρήση, το δέρμα βελτιώνεται συνεχώς μέρα με τη μέρα. Τα προϊόντα της SKIN ACTIVE, συνδυάζουν συστατικά τελευταίας τεχνολογίας, κλινικά αποδεδειγμένα για την προηγμένη και ολοκληρωμένη αντιγηραντική τους δράση.

Τα Retinol, Aminofil και NeoGlucosamine, συνεργάζονται μεταξύ τους σε υψηλής αποτελεσματικότητας «συμπλέγματα», απολεπίζουν και βελτιώνουν την όψη και την υφή του δέρματος, εξομαλύνουν τον χρωματικό τόνο, αποκαθιστούν τον φυσικό όγκο και την πυκνότητα, μειώνουν τις ορατές γραμμές και ρυτίδες, με αποτέλεσμα ένα πιο σφιχτό, λείο και νεανικό δέρμα. Αυτή η εξειδικευμένη σειρά, διαθέτει λύσεις και επιλογές για ανάγκες σύσφιξης και επανόρθωσης.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα, σε όλο το πρόσωπο, κάνοντας απαλό μασάζ. Ξεπλύνετε καλά με νερό. Χρησιμοποιήστε δύο φορές την ημέρα.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua/Water/Eau, Gluconolactone, PEG-8, Decyl Glucoside, PEG-8 Dimethicone, Ammonium Hydroxide, Sodium C14-16 Olen Sulfonate, Maltobionic Acid, Arginine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Glycerin, Propylene Glycol, Triethyl Citrate, Caprylyl Glycol, Methyldihydrojasmonate, Ethylene Brassylate, Polysorbate 20, Sodium Bisulte, Chlorphenesin, Phenoxyethanol.

125ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NEOSTRATA
  • Κωδικός: 10166643
  • Βάρος: 0.20kg
33,82€
Χωρίς ΦΠΑ: 27,28€