MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NUK ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΟΔΟΝΤΟΦΥΪΑΣ EXTRA COOL 1ΤΜΧ

NUK ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΟΔΟΝΤΟΦΥΪΑΣ EXTRA COOL 1ΤΜΧ
NUK ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΟΔΟΝΤΟΦΥΪΑΣ EXTRA COOL 1ΤΜΧ
Eξαντλημένο
NUK ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΟΔΟΝΤΟΦΥΪΑΣ EXTRA COOL 1ΤΜΧ
NUK ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΟΔΟΝΤΟΦΥΪΑΣ EXTRA COOL 1ΤΜΧ
Ετικέτες: ΟΔΟΝΤΟΦΥΙΑ
NUK ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΟΔΟΝΤΟΦΥΪΑΣ EXTRA COOL 1ΤΜΧ

NUK ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΟΔΟΝΤΟΦΥΪΑΣ EXTRA COOL 1ΤΜΧ

Δακτύλιος οδοντοφυΐας Extra Cool

Δροσίζει περισσότερο από τους συνηθισμένους δακτυλίους οδοντοφυΐας

Οι έξι διαφορετικές υφές διεγείρουν τις αισθήσεις του μωρού σας και κάνουν απαλό μασάζ χάρη στον διαφορετικό βαθμό σκληρότητας και στις διαφορετικές υφές των επιφανειών

Ευκολία στο κράτημα

Το διασκεδαστικό θαλάσσιο ζωάκι σε ευχάριστα χρώματα διεγείρει την προσοχή του μωρού σας και φροντίζει για τη διασκέδασή του

Κατάλληλος για παιδιά από 3 μηνών, δεν περιέχει δισφαινόλη (BPA)

NUK Δακτύλιος οδοντοφυΐας Extra Cool: δροσίζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τους συνηθισμένους δακτυλίους οδοντοφυΐας

Τους πρώτους μήνες της ζωής τους τα βρέφη εξερευνούν διαρκώς τον κόσμο. Εξερευνούν τα παιχνίδια τους, τους αντίχειρες της μαμάς ή τα μπιμπερό τους, όχι μόνο με τα χεράκια τους, αλλά και με το στόμα. Επιπλέον, εμφανίζονται τα πρώτα τους δοντάκια, γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο την ανάγκη τους για μάσηση και δάγκωμα. Ο NUK δακτύλιος οδοντοφυΐας Extra Cool αποσπά το μωρό σας από τον πόνο της οδοντοφυΐας, έτσι ώστε να αποκτήσει ξανά το χαμόγελό του, ενώ είναι γεμάτος με αποστειρωμένο νερό και μπορεί να ψυχθεί στο ψυγείο. Αυτή η ψύξη έχει καταπραϋντική δράση στα ερεθισμένα ούλα του μωρού σας. Σε σύγκριση με τους συνηθισμένους δακτυλίους οδοντοφυΐας, ο NUK δακτύλιος οδοντοφυΐας Extra Cool δροσίζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, προσοχή: Οι δακτύλιοι οδοντοφυΐας δεν τοποθετούνται στην κατάψυξη! Αν ψυχθούν υπερβολικά, ενδέχεται να προκαλέσουν κρυοπαγήματα στα χείλη ή στους βλεννογόνους.

Οι έξι διαφορετικές υφές του δακτυλίου οδοντοφυΐας Extra Cool διεγείρουν τις αισθήσεις του μωρού σας και χαρίζουν μια καταπραϋντική και ευχάριστη αίσθηση μασάζ στον ουρανίσκο και στα ούλα του. Επιπλέον, η σταθερή κίνηση του στόματος και των στοματικών μυών προετοιμάζουν το μωράκι σας και για τις στέρεες τροφές.

 

Χαρίστε το καλύτερο στο μωρό σας: βοηθήματα οδοντοφυΐας της NUK

Ο NUK δακτύλιος οδοντοφυΐας Extra Cool σε σχήμα ψαράκι αποτελεί κάτι πολύ ιδιαίτερο. Τραβά γρήγορα την προσοχή του μωρού σας, το οποίο μπορεί να τον πιάσει εύκολα, χάρη στο καμπυλωτό σχήμα του. Επιπλέον, οι διαφορετικές υφές φροντίζουν για την ανάπτυξη της αίσθησης της αφής του μωρού σας. Η NUK συνδυάζει την πρακτική χρήση και τη διασκέδαση κατά το παιχνίδι. Φυσικά, είναι αυτονόητο ότι οι δακτύλιοι οδοντοφυΐας δεν περιέχουν BPA, έτσι ώστε να μπορεί να τους μασά το μικρό σας χωρίς να ανησυχείτε.

Ο NUK δακτύλιος οδοντοφυΐας Extra Cool δεν αποστειρώνεται με βρασμό. Συστήνουμε καθαρισμό με ζεστό νερό και ήπιο υγρό για πιάτα και στη συνέχεια επιμελές στέγνωμα.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: NUK
  • Κωδικός: 1034909
  • Βάρος: 0.20kg
5,92€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,77€