MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

CHEMCO ΆΜΥΛΟ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ (ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ) MAIZE STARCH 1KG

CHEMCO ΆΜΥΛΟ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ (ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ) MAIZE STARCH 1KG

CHEMCO ΆΜΥΛΟ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ (ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ) MAIZE STARCH 1KG

Σύνδεσμος Chemco Άμυλο Αραβοσίτου (Κορν Φλάουρ) Maize Starch 1Kg

Άμυλο αραβοσίτου κατάλληλο για χρήση σε τρόφιμα, καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα.

Το άμυλο αραβοσίτου ή κοινώς το άμυλο καλαμποκιού θεωρείται τρόφιμο υψηλής επεξεργασίας.

Εκτός από το ότι χρησιμοποιείται ως κοινό πρόσθετο τροφίμων, το καλαμποκάλευρο έχει πολλές εμπορικές χρήσεις. Μπορεί να βρεθεί σε μπαταρίες, βρεφική πούδρα, βιοπλαστικά, σπίρτα και καλλυντικά.

Το άμυλο είναι ο πιο άφθονος υδατάνθρακας στην ανθρώπινη διατροφή, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το 50 τοις εκατό της κατανάλωσης υδατανθράκων. Το άμυλο αντιπροσωπεύει επίσης το 70 έως 80 τοις εκατό όλων των θερμίδων που καταναλώνει ο άνθρωπος παγκοσμίως. Βρίσκεται στα τοιχώματα των φυτών και είναι ιδιαίτερα άφθονο σε ρίζες οι πατάτες και σε δημητριακά όπως το σιτάρι, η βρώμη, το κριθάρι, το ρύζι και το καλαμπόκι.

Ένα φλιτζάνι άμυλο καλαμποκιού έχει 488 θερμίδες, με λίγες ή καθόλου φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, λίπη ή βιταμίνες. Λόγω αυτής της έλλειψης θρεπτικών συστατικών, τα οφέλη του για την υγεία είναι περιορισμένα. Εάν ωστόσο είστε λιποβαρές άτομο ή σηκώνετε βάρους και θέλετε να κερδίσετε γρήγορα βάρος, το άμυλο καλαμποκιού μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την πρόσληψη θερμίδων σας.

Το πεπτικό σας σύστημα διασπά τους υδατάνθρακες σε γλυκόζη, την οποία το σώμα σας χρησιμοποιεί ως καύσιμο. Χωρίς τις φυτικές ίνες, το λίπος ή την πρωτεΐνη που επιβραδύνουν αυτή τη διαδικασία, το άμυλο καλαμποκιού παρέχει στο σώμα σας ενέργεια πιο γρήγορα από τους υδατάνθρακες ολικής αλέσεως.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του αμύλου καλαμποκιού είναι ότι είναι χωρίς γλουτένη. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να χρησιμεύσει ως υποκατάστατο αλευριού σίτου για άτομα με κοιλιοκάκη ή άλλη μορφή δυσανεξίας στη γλουτένη. Τούτου λεχθέντος, το αλεύρι βρώμης είναι επίσης χωρίς γλουτένη, αλλά είναι μια πιο θρεπτική επιλογή. Ένα φλιτζάνι αλεύρι βρώμης έχει σημαντικά περισσότερες φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, κάλιο, φώσφορο και μαγνήσιο από το άμυλο καλαμποκιού.

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: CHEMCO
  • Κωδικός: 1089456
  • Βάρος: 1.10kg
4,74€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,20€