MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NUK ΝΥΧΟΚΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ

NUK ΝΥΧΟΚΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ

NUK ΝΥΧΟΚΟΠΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ

NUK Βρεφικός Νυχοκόπτης

Με στρογγυλεμένες μύτες κοπής για να κόψετε αργά και προσεκτικά τα νύχια του βρέφους με ευκολία και ακρίβεια

Ειδικός σχεδιασμός με εύκολη λαβή για ασφαλές κράτημα

Απλό και ασφαλές κατά τη χρήση χάρη στη λαβή σε σχήμα δακτυλίου και τον αντιολισθητικό μηχανισμό πίεσης

Συλλέγει τα νύχια που κόβονται στη λαβή και επομένως εξασφαλίζει καθαριότητα και υγιεινή

Ελκυστικό σχέδιο με εξαρτήματα από ανοξείδωτο ατσάλι

NUK Βρεφικός Νυχοκόπτης, κόβει τα μικρά νύχια του βρέφους με ευκολία και ασφάλεια χάρη στη λαβή σε σχήμα δακτυλίου που επιτρέπει το ασφαλές κράτημα και τις στρογγυλεμένες μύτες κοπής, γκρι

Τα νυχάκια ενός βρέφους μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, ειδικά κατά τους πρώτους μήνες. Έτσι για να προστατεύσετε τα μικρά σας, τα νύχια τους πρέπει να κόβονται τακτικά. Στην αρχή τα νύχια του βρέφους είναι ακόμη πολύ κοντά και μαλακά που συχνά διακρίνονται μετά βίας από την κοίτη του νυχιού. Χρειάζονται τέσσερις με έξι εβδομάδες να είναι αρκετά σκληρά για να κοπούν. Με το βρεφικό νυχοκόπτη της NUK οι γονείς μπορούν να κόψουν για πρώτη φορά τα νύχια του βρέφους χωρίς προβλήματα: ο ειδικός σχεδιασμός και η λαβή σε σχήμα δακτυλίου εξασφαλίζουν το σταθερό και ασφαλές κράτημα του βρεφικού νυχοκόπτη της NUK. Χάρη στις στρογγυλεμένες μύτες του κόβει με ακρίβεια και προσοχή.

 

Συμβουλές για το κόψιμο των νυχιών

Είναι καλύτερο εάν τα νύχια κόβονται όταν το χέρι του βρέφους σας είναι ανοιχτό. Για να το κάνετε αυτό απλώς κρατήστε τα δάκτυλα του βρέφους σας με τον αντίχειρα. Ο ειδικός σχεδιασμός του βρεφικού νυχοκόπτη NUK με τη λαβή σε σχήμα δακτυλίου εξασφαλίζει άνετο κράτημα με ασφάλεια. Οι γονείς έχουν μεγαλύτερο έλεγχο κατά τη χρήση του καθώς μπορούν να τον κρατήσουν σταθερά. Η αντιολισθητική επιφάνεια στο μηχανισμό πίεσης επιτρέπει τον νυχοκόπτη να μην γλιστρά κατά το κόψιμο των νυχιών. Επιπλέων, οι μαίες συστήνουν τα νύχια του βρέφους να κόβονται όταν αυτό κοιμάται. Με αυτό τον τρόπο το παιδί δεν κινείται νευρικά όταν εσείς κόβετε τα νύχια του. Τα νύχια είναι ιδιαίτερα απαλά και εύκολο να κοπούν μετά το μπάνιο. Ο βρεφικός νυχοκόπτης της NUK κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας χειρουργικό ατσάλι που είναι ανθεκτικό ακόμη και στην περίπτωση που πέσει στο νερό.

 

Νυχοκόπτης ή Βρεφικό Ψαλιδάκι

Πολλοί γονείς αναρωτιούνται εάν πρέπει να χρησιμοποιούν νυχοκόπτη ή ψαλιδάκι. Και τα δύο είναι κατάλληλα για να κόψετε τα νύχια του βρέφους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διαθέτουν στρογγυλεμένες άκρες έτσι ώστε να μην πάθει κάτι το μωρό σας. Το πλεονέκτημα του βρεφικού νυχοκόπτη NUK: δεν χρειάζεται να κοπεί αμέσως όλο το νύχι. Ειδικά στην αρχή, που τα νύχια μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Για αυτό λοιπόν δεν είναι ασυνήθιστο να χρειάζεται να τα κόβετε αρκετές φορές την εβδομάδα. Η βάση του νυχοκόπτη είναι αποσπώμενη και έτσι είναι εύκολο να καθαριστεί. Επίσης, εξασφαλίζεται η υγιεινή καθώς τα νύχια που κόβονται συγκεντρώνονται στη λαβή.

NUK Βρεφικός Νυχοκόπτης – για απλή και προσεκτική φροντίδα των νυχιών

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NUK
  • Κωδικός: 1053116
  • Βάρος: 0.05kg
6,39€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,15€