MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NESTLE NAN OPTIPRO 1 RTF 70ML 6PACK + STERILIZED TEATS

NESTLE NAN OPTIPRO 1 RTF 70ML 6PACK + STERILIZED TEATS

NESTLE NAN OPTIPRO 1 RTF 70ML 6PACK + STERILIZED TEATS

Γάλα 1ης Βρεφικής Ηλικίας σε Υγρή Μορφή

Χαρακτηριστικά :

- Για χρήση όταν το μωρό δε θηλάζει.
- Έτοιμο προς χρήση.
- Δε χρειάζεται αποστείρωση.
- Εύκολη μετακίνηση.
- Πλαστικό μπουκάλι BPA Free.
-Θηλές μέσης ροής νούμερο 1 (0-6 μηνών) από ΤΡΕ (χωρίς λάτεξ).
Περιέχει γάλα (λακτόζη), 2'-Ο-Φουκοζυλολακτόζη, σόγια, ιχθυέλαιο.

Χρήση : 
Ανακινήστε πριν τη χρήση.
- Ξεβιδώστε το καπάκι και αφαιρέστε το αλουμινόφυλλο.
- Βιδώστε στο μπουκάλι την αποστειρωμένη θηλή που περιέχεται.
- Μη μεταφέρετε το προϊόν σε άλλο σκεύος.
- Ταϊστε αμέσως.
- Πετάξτε το υπόλειμμα μέσα σε μία ώρα από την έναρξη του ταϊσματος.

Προφυλάξεις : 
- Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντα το βρέφος όρθιο στην αγκαλιά σας. Αφήνοντας το μωρό σας χωρίς επίβλεψη μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.
- Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα εντός μίας ώρας από την έναρξη του ταϊσματος.
- Μην χρησιμοποιείτε το μπουκάλι σε περίπτωση που το πώμα πάνω στο μπουκάλι λείπει ή είναι κατεστραμμένο πριν το άνοιγμα.
- Ελέγχεται πάντα την ημερομηνία λήξης.
- Μετά το τάισμα απορρίψτε το μπουκάλι, τη θηλή και το υπόλειμμα.
- Να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του παιδιάτρου
- Να μην τοποθετείτε στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε ζεστές εστίες.
- Να μην καταψύχεται.

Τα μπουκάλια και οι θηλές είναι για μία και μοναδική χρήση. Μη σωστή αποθήκευση, μη σωστή διαχείριση, μη σωστή προετοιμασία καθώς και μη σωστό τάισμα μπορεί να οδηγήσουν σε αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του βρέφους.

Πλύνετε και καθαρίστε καλά τα χέρια σας πριν την προετοιμασία γεύματος. Πετάξτε το προιον αν το καπάκι είναι ανασηκωμένο. Ελέγξτε τη θερμοκρασία του γάλακτος και αν είναι απαραίτητο ζεστάνετε το μπουκάλι μέσα σε νερό 40οC. (μπεν μαρί) χωρίς να φέρετε σε επαφή την πιπίλα. Μη διαλύετε και μην προσθέτετε οτιδήποτε στο έτοιμο προς κατανάλωση γάλα εκτός αν υπάρχει ιατρική συμβουλή.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NESTLE
  • Κωδικός: 10151115
  • Βάρος: 0.20kg
12,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,15€