MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

MUSTELA HYDRA BEBE BODY LOTION 300ML

MUSTELA HYDRA BEBE BODY LOTION 300ML

MUSTELA HYDRA BEBE BODY LOTION 300ML

Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος Hydra Bébé με Βιολογικό Αβοκάντο

Η Kρέμα Eνυδάτωσης σώματος, Mustela Hydra Bébé with Organic Avocado, παρέχει άμεση ενυδάτωση, με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας στο βρεφικό και παιδικό δέρμα.

Με αβοκάντο βιολογικής καλλιέργειας, προστατεύει και ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό και είναι κατάλληλη για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης του μωρού*. Η ανάλαφρη υγρή υφή και η μοναδική μυρωδιά της, την κάνουν την αγαπημένη των γονιών.

*Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

 

Πιστοποιήσεις

97% συστατικά φυσικής προέλευσης

Εγγύηση ασφάλειας συστατικών

Δερματολογικά ελεγμένο

 

Ιδιότητες

Φιλική για το δέρμα και τον πλανήτη

Το βρεφικό δέρμα "διψάει" όπως και το δικό μας. Η Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος Hydra Bébé με Βιολογικό Αβοκάντο, παρέχει άμεση ενυδάτωση, με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας στο βρεφικό και παιδικό δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό. Η ανάλαφρη υγρή υφή της είναι ιδανική για την περιποίηση του σώματος.

Το βασικό μας ενεργό συστατικό από βιολογικά αβοκάντο, προέρχεται από υπεύθυνες εφοδιαστικές αλυσίδες. Ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό και προστατεύει τον κυτταρικό πλούτο του βρεφικού δέρματος.

Το μπουκάλι είναι ανακυκλώσιμο* και το ποσοστό του πλαστικού έχει μειωθεί κατά 14% (500ml) και 11% (300ml), από το 2010.

*Γαλλικό πρότυπο διαλογής

 

Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

Για εγγυημένη ασφάλεια από την πρώτη ημέρα της γέννησης, τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα μας αναπτύσσονται σε συνεργασία με επαγγελματίες υγείας και πρέπει να περάσουν πάνω από 450 μετρήσεις και δοκιμές.

100% των γονιών συμφωνούν πως ενυδατώνει το δέρμα από την πρώτη χρήση (1).

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:

Αύξηση της ενυδάτωσης στη 1 ώρα: +51% (2).

Αύξηση της ενυδάτωσης στις 8 ώρες: +25% (2).

(1) Κλινική έρευνα κάτω από δερματολογική και παιδιατρική επίβλεψη σε 60 παιδιά, συμπεριλαμβανομένων μωρών κάτω από 3 μηνών και άνω των 3 εβδομάδων (αυτοαξιολόγηση).

(2) Βιομετρικός έλεγχος σε γυναίκες 15-17 ετών.

 

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε την Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος το πρωί και το βράδυ στο σώμα του μωρού και του παιδιού. Το μπουκάλι με αντλία, επιτρέπει την εύκολη χρήση, μόνο με το ένα χέρι!

Βήμα 1: Ένα μόνο πάτημα προσφέρει την τέλεια ποσότητα στο χέρι σας.

Βήμα 2: Απλώστε απαλά σε όλο το σώμα του μωρού.

Βήμα 3: Τι θα λέγατε για ένα μασάζ ή μια αγκαλιά; Απλά απολαύστε τη στιγμή με το μωρό σας!

 

Συστατικά Και Φυσικότητα

Βασικά συστατικά

Το βιολογικό αβοκάντο μας, προέρχεται από υπεύθυνες εφοδιαστικές αλυσίδες και κυκλική οικονομία (καμία σπατάλη!).

Συνδυάζεται επίσης με:

Έλαιο ηλίανθου, πλούσιο σε στερόλες, μία πλούσια πηγή λιπαρών οξέων - για την ενυδάτωση του δέρματος του μωρού

Βιταμίνη Ε, για την προστασία του δέρματος από τις εξωτερικές επιθέσεις και για να το διατηρεί απαλό και εύπλαστο

Φυτικής προέλευσης γλυκερίνη για ενυδάτωση και προστασία από την αφυδάτωση.

Συστατικά

97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το υπόλοιπο 3% χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει μια ευχάριστη υφή όπως και τη μακροχρόνια προστασία της φόρμουλας.

AQUA/WATER/EAU, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, CETYL ALCOHOL, 1,2-HEXANEDIOL,

CERA ALBA/BEESWAX CIRE D’ABEILLE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), JOJOBA ESTERS,

CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX/ POLYGLYCERYL-3 CIRE D’ABEILLE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYSORBATE 60,

SORBITAN ISOSTEARATE, CITRIC ACID, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT.

Μπουκάλι με αντλία 300ml 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: MUSTELA
  • Κωδικός: 10136967
  • Βάρος: 0.40kg
11,10€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,95€