MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SUPER HEALTH SUPER KIDS MULTIVITAMIN 500ML

SUPER HEALTH SUPER KIDS MULTIVITAMIN 500ML

SUPER HEALTH SUPER KIDS MULTIVITAMIN 500ML

Smart Kids Multivitamin

Παιδική πολυβιταμίνη 3+

Η ορθομοριακή πολυβιταμίνη Smart Kids της Super Health – για ηλικίες άνω των 3 ετών – είναι ειδικά μελετημένη για παιδιά, συμπληρώνει ιδανικά την διατροφή τους και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών που απαιτούνται για τη σωματική και ψυχική υγεία τους.

Μόλις 1 ημερήσια δόση παρέχει 28 απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, όπως A, D, Ε, C και ψευδάργυρο, φολικό οξύ, σίδηρο, ιώδιο, μαγνήσιο και μαγγάνιο που συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών. Εμπλουτισμένη με αλφάλφα, σπιρουλίνα και μπρόκολο.

Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, τα οστά, τα δόντια, τη μυϊκή λειτουργία, την όραση, τη γνωστική ανάπτυξη, τη νοητική λειτουργία και την πνευματική απόδοση.

Με 100% φυσική γεύση πορτοκαλιού, χωρίς γλυκαντικά και συντηρητικά, πλούσια σε φυσικούς χυμούς φρούτων και εκχυλίσματα φυτών, όπως πορτοκάλι, μήλο, μανταρίνι, γκουάβα, παπάγια, μάνγκο, λάιμ, ανανά, αλφάλφα, μπρόκολο και σπιρουλίνα.

Κατάλληλη και για αυστηρά φυτοφάγους, χωρίς γλουτένη, λακτόζη, σόγια, αυγό και ξηρούς καρπούς.

Το νερό που έχει χρησιμοποιηθεί είναι πολλαπλώς φιλτραρισμένο για να εξασφαλιστεί η καθαρότητά του.

Γιατί να επιλέξω Ορθομοριακά προϊόντα;

Ελεγμένες και άριστες ποιοτικά πρώτες ύλες και έκδοχα, από μη γενετικά τροποποιημένα φυτά.

Υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και συνέργεια, φτάνουν αναλλοίωτα στο κύτταρο και το ανανεώνουν.

Κλινικά αποτελεσματικά που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από ιατρούς Σ.Ο.Δ.Ι.

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

1 ημερήσια δόση κάθε πρωί. 3-9 ετών: 15ml ημερήσια δόση. 10+ ετών: 30ml ημερήσια δόση. Λαμβάνεται σκέτο ή αναμεμιγμένο με χυμό. Μετά το άνοιγμα φυλάσσεται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 2 μηνών.

Αντενδείξεις: καμία

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

15ml παρέχουν: vitamin C ascorbic acid 90mg, calcium (as gluconate) 3,6mg, magnesium (as gluconate) 1,34mg, zinc (as gluconate) 3,3mg, potassium (as citrate) 8mg, choline L-Bitartrate 6,24mg, vitamin B3 niacin 8mg, inositol 5mg, lutein esters complex 5mg, vitamin E dl-alpha tocopheryl acetate 5mg TE, manganese (as gluconate) 0,5mg, vitamin B5 pantothenic acid 4mg, PABA (4-aminobenzoic acid) 2mg, spirulina powder 2mg, alfalfa powder 2mg, broccoli powder 2mg, citrus-bioflavonoids 1mg, coenzyme Q10 1mg, vitamin D3 cholecalciferol 7,5μg, vitamin B2 riboflavin 0,7mg, vitamin B6 pyridoxine HCL 0,7mg, vitamin B1 thiamine HCL 0,5mg, vitamin B9 folic acid 100μg, vitamin A (retinyl acetate) beta carotene 400μg RE, chromium (as picolinate) 10μg, vitamin B7 biotin 30μg, iodine (potassium iodide) 25μg, selenium (sodium selenite) 11,25μg, vitamin B12 cyanocobalamin 1μg.

Έκδοχα: Multi filtered water, natural fruit juice blend from concentrates; orange, apple, mandarin, guava, papaya, lime, mango, pineapple, grape, sweetener (natural fruit and beet sugars), flavor (natural orange), emulsifier (xanthan gum), acidity regulator (citric acid), freshness preserver (potassium sorbate, sodium benzoate), sweetener (steviol glycosides). 100% Natural Flavour & Natural Colour.

Δεν περιέχει: γλουτένη, σόγια, αυγό, ξηρούς καρπούς, λακτόζη.

Non-GM V VV

Συσκευασία 500 ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SUPER HEALTH
  • Κωδικός: 10169312
  • Βάρος: 0.55kg
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€