MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FARMIGEA EYEGEL PLUS 10GR

FARMIGEA EYEGEL PLUS 10GR
Eξαντλημένο
FARMIGEA EYEGEL PLUS 10GR

FARMIGEA EYEGEL PLUS 10GR

EyeGel PLUS

Το οφθαλμικό gel EyeGel PLUS δρά ως τοπικό προστατευτικό και ενυδατώνει την οφθαλμική επιφάνεια, ειδικά χρήσιμο σε περιπτώσεις ζημίας της επιφάνειας, στεγνών ματιών και επιφανειακών ελαττωμάτων του επιθηλιακού στρώματος, ενώ χαρίζει μακροχρόνια ανακούφιση από ερεθισμούς ή φλεγμονές λόγω ξηρότητας.

 

Ιδιότητες

Οφθαλμικό gel, μια έγκυρη υποστήριξη για ασθενείς που πάσχουν από σύνδρομο ξηροφθαλμίας.

Σύνθεση με δεξπανθενόλη (5%) και το Carbopol 980, Carbomer (2%, ως έκδοχο), διάλυμα υδροξειδίου του νατρίου (20%), και νερό για ενέσεις.

Περίπτωση ζημίας επιφάνειας: Σε περίπτωση μικρο-βλαβών στην οφθαλμική επιφάνεια που σχετίζεται με DES ή σε ασθενείς με τραυματισμούς στον κερατοειδή ή μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Περίπτωση στεγνού ματιού: Η δεξπανθενόλη βοηθά στην προστασία της οφθαλμικής επιφάνειας, ενώ η παρουσία του carbomer ως πυκνωτικού παράγοντα βοηθά στην προσομοίωση του φυσιολογικού ιξώδους των δακρύων.

Περίπτωση επιθελικών ελαττωμάτων: Για επιφανειακά ελαττώματα του επιθηλιακού στρώματος και συμβάλλει στην ταχεία επιθηλιοποίηση.

Χαρίζει μακροχρόνια ανακούφιση από ερεθισμούς ή φλεγμονές λόγω ξηρότητας.

Προστασία των κυττάρων σφαιριδίων.

 

Συστατικά και οφέλη

Δεξπανθενόλη (dexpanthenol): Η δεξπανθενόλη είναι ένα παράγωγο του παντοθενικού οξέος που δρα ως προστατευτικό και ενυδατικό της οφθαλμικής επιφάνειας, διευκολύνοντας τη διαδικασία ριεπιθηλίωσης.

Διασπάται ενζυματικά για να σχηματίσει παντοθενικό οξύ, το οποίο είναι βασικό συστατικό του συνένζυμου Α, που δρα ως συμπαράγοντας σε πολλές ενζυματικές αντιδράσεις που είναι σημαντικές για τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών στο επιθήλιο.

Δρα ως τοπικό προστατευτικό και ενυδατώνει.

Carbopol 980 (Carbomer 2%, ως έκδοχο): Η γέλη carbopol καλύπτει την οφθαλμική επιφάνεια, σχηματίζοντας ένα διαφανές "φιλμ" στην επιπεφυκότα και την κερατοειδή επιφάνεια, χάρη επίσης στην εξαιρετικές συγκολλητικές ιδιότητές της.

Σχηματίζει μια διαφανή μεμβράνη που λειτουργεί ώς "ασπίδα προστασίας" στην επιφάνεια του επιπεφυκότα και του κερατοειδούς.

Η παρουσία του carbomer ως πυκνωτικού παράγοντα βοηθά στην προσομοίωση του φυσιολογικού ιξώδους των δακρύων.

Κατάλληλο για τοπική χρήση, ιδιαίτερα χρήσιμο για ασθενείς που πάσχουν από σύνδρομο ξηροφθαλμίας.

Συσκευασία: 10 GR

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: FARMIGEA
  • Κωδικός: 10147533
  • Βάρος: 0.05kg
6,88€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,09€