MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

OMK2 ΟΦΘΑΛΜΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΕ ΚΙΤΙΚΟΛΙΝΗ 2%, ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ 0,20% ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12 10ML

OMK2 ΟΦΘΑΛΜΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΕ ΚΙΤΙΚΟΛΙΝΗ 2%, ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ 0,20% ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12 10ML

OMK2 ΟΦΘΑΛΜΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΕ ΚΙΤΙΚΟΛΙΝΗ 2%, ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ 0,20% ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12 10ML

Omk2

Ο μοναδικός συνδυασμός κιτικολίνης, Β12 και υαλουρονικού άλατος του νατρίου στο OMK2 προστατεύει το οπτικό νεύρο ενώ ταυτόχρονα καθιστά το σκεύασμα το πλέον κατάλληλο για συνεργική εφαρμογή με τα αντιγλαυκωματικά σκευάσματα στο γλαύκωμα (νευροεκφυλιστική πάθηση, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια). Οι νευροεκφυλιστικές παθήσεις είναι συνήθως πολυπαραγοντικές και συχνά απαιτούν συνέργεια σκευασμάτων, πέρα των ήδη γνωστών, ώστε να εξασφαλίσουν οσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία έναντι της εκφύλησης.

Με το ΟΜΚ2 επιβραδύνουμε την νευρική εκφύλιση, για πρώτη φορά, με ένα τοπικά εφαρμοζόμενο σκεύασμα. Οι υγραντικές ιδιότητες του OMK2 προσφέρουν ταυτόχρονα οφθαλμική ανακούφιση σε περίπτωση ερεθισμού, καύσους και αίσθηση ξένου σώματος που οφείλονται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες και στην παρατεταμένη χρήση των αντιγλαυκωματικών.

Ενδείξεις

Ασθενείς με γλαύκωμα, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια μπορούν να χρησιμοποιούν συμπληρωματικά της φαρμακευτικής αγωγής τους προϊόντα κιτικολίνης, διότι τους παρέχουν νευροπροστασία.

Ιδιότητες

Στείρο οφθαλμικό διάλυμα

Κιτικολίνη: μια πρόδρομη ουσία της φωσφατιδυλοχολίνης, η οποία απαντάται φυσικά στα κύτταρα των ανθρώπινων και των ζωικών ιστών και δεν αποτελεί τοξικό παράγοντα, συμβάλλει στην προστασία του οπτικού νεύρου αποκαθιστώντας την ακεραιότητα των κυτταρικών μεμβρανών των νευρικών κυττάρων του αμφιβληστροειδούς. Μέσω της σταθεροποίησης των μεμβρανών επιβραδύνει την απόπτωση των κυττάρων που επέρχεται ακόμη και λόγω εκφυλιστικών οφθαλικών παθήσεων (γλαύκωμα, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια).

Υαλουρονικό Νάτριο: φυσικός πολυσακχαρίτης των οφθαλμών, που δημιουργεί βλεννομιμητικά, βλεννοσυγκολλητικά και ιξωδοελαστικά διαλύματα, χρήσιμα για την βελτίωση της σταθερότητας του δακρυϊκού φιλμ, ώστε η οφθαλμική επιφάνεια να διατηρείται λιπασμένη, ενυδατωμένη και προστατευμένη. Επίσης, αυξάνει το χρόνο παραμονής στην οφθαλμική επιφάνεια έτσι ώστε σε συνδυασμό με το βενζαλκόνιο να έχουμε την διέγερση των μεσοκυττάριων δεσμών του κερατοειδούς και την δίοδο των δύο δραστικών της κιτικολίνης και της Β12.

Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη): ευνοεί την αύξηση των κυττάρων του επιθηλίου του κερατοειδούς, προστατεύει τα κύτταρα από την δράση των ελευθέρων ριζών και είναι ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό στοιχείο για την διατήρηση της ορθής λειτουργίας της οφθαλμικής επιφάνειας. Επίσης, προσδίδει ένα φυσικό πορφυρό χρώμα στο διάλυμα.

 

Εφαρμογή

1 σταγόνα σε κάθε οφθαλμό, 2-3 φορές την ημέρα. Η δράση της κιτικολίνης διαρκεί μερικές ώρες κατά την τοπική χρήση γι αυτό χρειάζεται επιμέλεια και καθημερινή εφαρμογή.

Ηλικία: Από 12 ετών και άνω

Αλληλεπιδράσεις

Περιμένετε τουλάχιστον 10-15 λεπτά μέχρι να χρησιμοποιήσετε το επόμενο οφθαλμικό προϊόν.

Ασφάλεια

Μην το χρησιμοποιείτε σε περίπτωση ασυμβατότητας με οποιοδήποτε συστατικό του σκευάσματος.

Μην αγγίζετε τα μάτια με το στόμιο του περιέκτη.

Μετά την χορήγηση, μπορεί να εκδηλωθεί προσωρινά θολή όραση. Είναι σωστό, επομένως, να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα που απαιτεί οπτική διάυγεια.

Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται εντός 30 ημερών από το πρώτο άνοιγμα του φιαλιδίου.

Το προϊόν προορίζεται αποκλειστικά για εξωτερική οφθαλμική χρήση.

Να διατηρείται σε θερμοκρασία κάτω από 25οC.

 

Σύνθεση

Υαλουρονικό Νάτριο, Κιτικολίνη, Μονονάτριο Άλας, Κυανοκοβαλαμίνη (Βιταμίνη Β12), Μονοβασικό μονοϋδρικό φωσφορικό νάτριο, Διβασικό δωδεκαϋδρικό φωσφορικό νάτριο, Χλωριούχο Βενζαλκάνιο, Νερό για ενέσιμα σκευάσματα.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ZWITTER
  • Κωδικός: 1060105
  • Βάρος: 0.05kg
8,45€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,97€