MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

DERMAGOR MES ESSENTIELS CREME HYDRATANTE VISAGE 24H RICHE 40ML

DERMAGOR MES ESSENTIELS CREME HYDRATANTE VISAGE 24H RICHE 40ML

Dermagor Mes Essentiels Crème Hydratante Visage 24H RICHE

Εντατική ενυδάτωση και φροντίδα μακράς διάρκειας για το αφυδατωμένο και αποδυναμωμένο δέρμα

Εντατική ενυδάτωση και φροντίδα μακράς διάρκειας για το αφυδατωμένο και αποδυναμωμένο δέρμα. Παρέχει άμεση θρέψη, ανακούφιση και άνεση ενώ παράλληλα μειώνει την απώλεια νερού και προστατεύει το δέρμα από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

Η Mes Essentiels Crème Hydratante Visage 24H RICHE αποτελεί μία δερματολογικά ελεγμένη ενυδατική κρέμα, πλούσιας υφής και μοναδικής σύνθεσης με:

Κολλαγόνο θαλάσσιας προέλευσης, ένα πολύ ισχυρό και αποτελεσματικό δραστικό συστατικό για την τόνωση αλλά και τη βελτίωση της ανθεκτικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Έλαιο πυρήνων βερίκοκου, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και πολύτιμα λιπαρά οξέα που δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα. Ενυδατώνει σε βάθος και επιταχύνει την αναδόμηση της επιδερμίδας.

Υαλουρονικό οξύ που αποτελεί τον σημαντικότερο φυσικό παράγοντα ενυδάτωσης καθώς έχει την ικανότητα να δεσμεύει πολλές φορές το βάρος του σε νερό. Ύστερα από έρευνες διαπιστώθηκε ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στην ακεραιότητα και την ανάπλαση του δέρματος. Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, προλαμβάνει και μειώνει τα σημάδια γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες και χαλάρωση.

Το Ισομερές Σακχαρίτη που είναι ένα ενυδατικό και μαλακτικό φυτικό συστατικό με σύνθεση παρόμοια με εκείνη του συμπλέγματος υδατανθράκων του ανθρώπινου δέρματος. Λόγω της δομής του έχει την ικανότητα να δεσμεύεται με τα αμινοξέα της κεράτινης στοιβάδας και να δρα ως ένας ισχυρός ρυθμιστής της ενυδάτωσης, ελέγχοντας τη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα για έως και 72 ώρες.

Pullulan, ένας φυσικός πολυσακχαρίτης με ενυδατικές ιδιότητες που σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας το οποίο αυξάνει την απορρόφηση νερού και αποτρέπει την απώλειά του. Επιπλέον, προσφέρει άμεση σύσφιγξη και ανύψωση του δέρματος, η οποία γίνεται αντιληπτή στα πρώτα λεπτά εφαρμογής, βελτιώνοντας την υφή και την εμφάνιση του δέρματος.

Η Mes Essentiels Crème Hydratante Visage 24H RICHE καταπολεμά την ξηροδερμία και τη χαλάρωση, επαναφέρει και διατηρεί την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Ιδανική για ταλαιπωρημένα δέρματα από συχνούς καθαρισμούς, αντιρυτιδικές θεραπείες ή θεραπείες με Laser.

 

Προτεινόμενος Τρόπος Χρήσης:

Καθημερινή εφαρμογή πρωί-βράδυ σε καθαρό και στεγνό δέρμα σε πρόσωπο και λαιμό. Για εντατική φροντίδα απλώνεται μεγαλύτερη ποσότητα, περιμένετε 10 λεπτά για να απορροφήσει το δέρμα όσο χρειάζεται και σκουπίζετε την περίσσεια, εάν είναι απαραίτητο.

40ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: DERMAGOR
  • Κωδικός: 10127765
  • Βάρος: 0.10kg
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,71€