MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VITA-POS OINTMENT WITH VITAMIN A ΟΦΘΑΛΜΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ 5GR

VITA-POS OINTMENT WITH VITAMIN A ΟΦΘΑΛΜΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ 5GR

VITA-POS OINTMENT WITH VITAMIN A ΟΦΘΑΛΜΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ 5GR

Vita-Pos Ointment with Vitamin A 5gr - Οφθαλμική Αλοιφή

Για την βελτίωση της δακρυϊκής μεμβράνης & την προστασία της επιφάνειας του οφθαλμού.

Οφθαλμική αλοιφή που περιέχει Βιταμίνη Α, χωρίς συντηρητικά.

Η VitA-POS είναι μία στείρα, οφθαλμική αλοιφή Βιταμίνης Α, που περιέχει 250 I.U./g Παλμιτική Ρετινόλη (Βιταμίνη Α), καθώς επίσης & παραφίνη, υγρή παραφίνη, λανολίνη & βαζελίνη.


Πού χρησιμοποιείται

Η VitA-POS βελτιώνει τη δακρυϊκή μεμβράνη & προστατεύει την επιφάνεια του οφθαλμού.

Η VitA-POS είναι μια ιδιαίτερα μαλακή & απαλή οφθαλμική αλοιφή, η οποία απλώνεται πολύ καλά στην επιφάνεια του οφθαλμού.

Η Βιταμίνη Α είναι ένα φυσιολογικό συστατικό της δακρυϊκής μεμβράνης που υποστηρίζει την καλή ανοχή της οφθαλμικής αλοιφής & συμβάλει στη καλή ανάμειξη της οφθαλμικής αλοιφής με τα υπάρχοντα δάκρυα.

Απαλύνεται η αίσθηση φλόγωσης, ξηρότητας ή κούρασης των οφθαλμών.

Τα βλέφαρα γλιστρούν εύκολα επάνω στον επιπεφυκότα & τον κερατοειδή.

 

Πότε θα πρέπει να χρησιμοποιείται
 Ο κλιματισμός πχ. σε αυτοκίνητα ή αεροπλάνα, ο άνεμος, το κρύο, η έντονη ηλιακή ακτινοβολία, ο κακής ποιότητας αέρας ή ο καπνός του τσιγάρου συχνά προκαλούν ξηρότητα & κνησμό των οφθαλμών με αίσθηση ξηρότητας ή ξένου σώματος.
Επίσης, η παρατεταμένη συγκέντρωση, π.χ. εργασία μεγάλης διάρκειας σε υπολογιστές, παρακολούθηση τηλεόρασης ή βραδινή οδήγηση, μπορεί να προκαλέσει αυτά τα συμπτώματα. Σε χρήση φακών επαφής η πιθανότητα αυτών των παραπόνων είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Η VitA-POS ανακουφίζει από αυτά τα συμπτώματα & δημιουργεί μία κατάλληλη μακράς διάρκειας προστατευτική μεμβράνη στους οφθαλμούς. Η λιπαρή συνεκτικότητα της αλοιφής προκαλεί μια ελαφριά εξασθένηση στην όραση.
Γι' αυτόν τον λόγο, η VitA-POS συστήνεται να εφαρμόζεται το βράδυ πριν τον ύπνο.
Πιθανή δυσκολία στο πρώτο άνοιγμα των ματιών το πρωί προλαμβάνεται με τη χρήση της VitA-POS.

 

Τι άλλο χρειάζεται να γνωρίζετε;
Αν χρησιμοποιήσετε την VitA-POS κατά τη διάρκεια της ημέρας πιθανόν να μην βλέπετε απολύτως καθαρά λόγω της λιπαρής συνεκτικότητας της οφθαλμικής αλοιφής.
H Vita-Pos δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται όταν φοράτε φακούς επαφής.
Επίσης δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ταυτόχρονα με άλλα οφθαλμολογικά φάρμακα, σε αυτήν την περίπτωση, η VitA-POS θα πρέπει να χρησιμοποιείται περίπου 30 λεπτά μετά την εφαρμογή του οφθαλμικού φαρμάκου.

 

Χρήση

Όταν εφαρμόζετε οφθαλμικές αλοιφές αποφύγετε οποιαδήποτε επαφή μεταξύ του άκρου του σωληναρίου & του οφθαλμού ή του δέρματος.
Αφαιρέστε το καπάκι που καλύπτει το ρύγχος, γυρίστε το κεφάλι σας ελαφρά προς τα πίσω, πιέστε λίγο προς τα κάτω το κάτω βλέφαρο, πιέστε ελαφρά το σωληνάριο & εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα οφθαλμικής αλοιφής στον σάκο του επιπεφυκότα.
Κλείστε αργά τα βλέφαρα. Μετά την χρήση το σωληνάριο θα πρέπει να κλείνεται προσεκτικά.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 1030256
  • Βάρος: 0.05kg
6,96€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,57€