MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

POWER BACH CRAB APPLE No10 20ML

POWER BACH CRAB APPLE No10 20ML
POWER BACH CRAB APPLE No10 20ML

POWER BACH CRAB APPLE No10 20ML

Ελληνική ονομασία  Ξινομηλιά

Λατινική ονομασία  Malus pumila

Συναισθηματική ομάδα  Αποθάρρυνση ή απελπισία

Το Crab apple είναι για αυτούς που δεν είναι ικανοποιημένοι από τον εαυτό τους, που δεν τους αρέσει η εμφάνιση ή η προσωπικότητά τους, που νιώθουν έντονο το αίσθημα της βρωμιάς και της αηδίας.

Θέλουν να είναι όλα σε τάξη και καθαρά και μπορεί να εγκλωβίζονται σε περιοριστικά σχήματα και πιστεύω, προϊόντα περιοριστικών πεποιθήσεων του μυαλού. Ένα μικρό ελάττωμα εγκλωβίζει όλη την προσοχή τους και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μέχρι να διορθωθεί. Συνήθως οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες τους, δεν αντικατοπτρίζουν πραγματικά μεγέθη, αντίθετα πρόκειται για μεγέθυνση των καταστάσεων.

Δίνεται ως ίαμα αποτοξίνωσης και καθαρισμού από ασθένειες, φαρμακοληψία, τσιμπήματα, δερματικά προβλήματα, τραυματισμούς, κ.ο.κ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αραιωμένο και τοπικά πάνω στην πληγείσα περιοχή, και αποτελεί βασικό ίαμα στην κρέμα Rescue.

Ο Dr Bach μας μεταφέρει

Αυτό είναι το ίαμα καθαρισμού.

Για αυτούς που νιώθουν σαν κάτι να μην είναι αρκετά καθαρό στον εαυτό τους.

Συχνά αυτό είναι προφανώς μικρής σημασίας. Στην περίπτωση άλλων, μπορεί να υπάρχει μία σοβαρότερη ασθένεια η οποία παραβλέπεται όταν τη συγκρίνουν με αυτό στο οποίο εστιάζουν.

Και στις δύο περιπτώσεις, ανυπομονούν να απαλλαχθούν από αυτό το συγκεκριμένο πράγμα που παίρνει τη μέγιστη διάσταση στο μυαλό τους και το οποίο τους φαίνεται τόσο σημαντικό να θεραπευτεί.

Αν αποτύχει η θεραπεία, αποκαρδιώνονται.

Όντας καθαριστικό, αυτό το ίαμα απολυμαίνει πληγές εάν ο ασθενής έχει λόγο να πιστεύει ότι κάποιο δηλητήριο έχει εισέλθει, το οποίο θα πρέπει να απομακρυνθεί.

Λέξεις κλειδιά  καθαρισμός, διαστρέβλωση, κακή εικόνα εαυτού, εμμονές, τάξη, μικροβιοφοβία

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: POWER BACH
  • Κωδικός: 1061502
  • Βάρος: 0.10kg
16,81€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,56€