MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VICHY DERMABLEND FLUIDE CORRECTIVE FOUNDATION SPF35 No 20 VANILLA 30ML

VICHY DERMABLEND FLUIDE CORRECTIVE FOUNDATION SPF35 No 20 VANILLA 30ML

VICHY DERMABLEND FLUIDE CORRECTIVE FOUNDATION SPF35 No 20 VANILLA 30ML

DERMABLEND ΚΑΛΥΠΤΙΚΟ MAKE-UP No 20 VANILLA

Ματ Μέικ Απ

ΕΙΔΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ:

Μέικαπ

ΑΝΑΓΚΕΣ:

Make Up για Κανονική & Μικτή Επιδερμίδα

Make Up για Λιπαρή Επιδερμίδα

Το ματ make-up της σειράς Dermablend χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα, αφήνοντας μια απαλή υφή και άνεση. Διορθωτικό make-up με λεπτόρρευστη υφή. Υψηλή κάλυψη. Αίσθηση γυμνής επιδερμίδας. Ματ αποτέλεσμα.

Ιδανικό για γυναίκες με ελαφριές έως μέτριες ατέλειες (ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος, μαύροι κύκλοι, κοκκινίλες, κ.ά.).

 

Αποτελεσματικότητα

Η σύνθεση του Dermablend Fluid make-up συνδυάζει υψηλή συγκέντρωση σε μεταλλικές χρωστικές για μέγιστη κάλυψη και εύπλαστη υφή, τόσο ελαφριά που αναμιγνύεται με την επιδερμίδα για ένα φυσικό αποτέλεσμα και εξαιρετική άνεση καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Κατά την επαφή με την επιδερμίδα, η υφή του γίνεται πιο λεπτόρρευστη προσφέροντας ομοιόμορφο χρώμα και εξαιρετική κάλυψη των ατελειών στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνη και χωρίς να δημιουργεί αποτέλεσμα «μάσκας». Το  Dermablend Fluid make-up προσφέρει τριπλή δράση: Υψηλή κάλυψη μέχρι και 16 ώρες, αληθινό αποτέλεσμα ομορφιάς και άνεσης: 24ωρη ενυδάτωση. 1. Χρωστικές σε υψηλή συγκέντρωση 30% για τέλεια κάλυψη 2. Η παρουσία των χρωστικών soft-focus προσφέρει πολύ υψηλή κάλυψη και αποτέλεσμα ομορφιάς χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα. 3. Εμπλουτισμένο με γλυκερίνη και πτητικά έλαια φυτικής προέλευσης έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ρευστό και άνετο κατά την εφαρμογή. Ικανό να ρευστοποιείται με τη θερμοκρασία της επιδερμίδας, δημιουργεί μια λεπτή στρώση χωρίς να τονίζει τις ρυτίδες ή να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Το χρώμα είναι απόλυτα ομοιογενές με ένα εξαιρετικά φυσικό τελείωμα.

Άμεσα οι ανομοιογένειες της επιδερμίδας καλύπτονται τέλεια, χωρίς ίχνη ή χρωματικές δυσχρωμίες στην επιδερμίδα. Ο χρωματικός τόνος είναι ομοιόμορφος, η επιδερμίδα γίνεται απαλή, λαμπερή και άνετη για 16 ώρες.

 

Εφαρμογή

Καθαρίστε καλά την επιδερμίδα σας και εφαρμόστε την κρέμα ημέρας που χρησιμοποιείτε συνήθως πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ.

1. Βάλτε μικρή ποσότητα από το Dermablend Fluide στο πίσω μέρος της παλάμης σας και με τα δάχτυλά σας ζεστάνετε την υφή κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις.

2. Απλώστε το make-up στο πρόσωπο με τα ακροδάχτυλά σας ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου με φορά προς τα έξω για γρήγορη και ομοιόμορφη εφαρμογή. Για μέγιστη κάλυψη σε περιοχές με ατέλειες, επιμείνετε τοπικά με ταμποναριστές κινήσεις.

3. Απλώστε το απαλά και ομοιόμορφα από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω.

 

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

Συμβουλή 01

Για να εξασφαλίσετε ματ αποτέλεσμα με ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, επιλέξτε μια ενυδατική που ρυθμίζει τη λιπαρότητα, ώστε να αποφύγετε την ανεπιθύμητη γυαλάδα μετά από μερικές ώρες.

Συμβουλή 02

Αντί για συρτές κινήσεις, εφαρμόστε τη σύνθεση ταμποναριστά. Έτσι, θα προσαρμόσετε την κάλυψη, ώστε να καμουφλάρετε πλήρως τα έντονα σημάδια ακμής.

 

Ασφάλεια

Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα, χωρίς άρωμα, με δείκτη προστασίας SPF 35. 24ωρη ενυδάτωση.

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: VICHY
  • Κωδικός: 1034826
  • Βάρος: 0.05kg
19,10€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,41€