MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

JABUSHE ORIGINAL CREAM 50ML

JABUSHE ORIGINAL CREAM 50ML

JABUSHE ORIGINAL CREAM 50ML

Jabushe Original Cream

24ωρη αντιγηραντική κρέμα εντατικής φροντίδας με QAL-100.

Κρέμα με απολαυστική υφή, εμπλουτισμένη με πολύτιμα αντιοξειδωτικά, ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά που εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση.

Χάρη στην ευεργετική συνέργεια της κατοχυρωμένης φόρμουλας QAL-100 με τα πλεονεκτήματα της λιποσωμιακής τεχνολογίας Vecticell®, μειώνει δραστικά τα σημάδια τόσο της φυσιολογικής γήρανσης όσο και της φωτογήρανσης και προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους. Η μοναδική της σύνθεση ανταποκρίνεται με εξαιρετική αποτελεσματικότητα στις πιο απαιτητικές ανάγκες του ώριμου δέρματος, παρέχοντας εντατική αντιγηραντική φροντίδα που αναζωογονεί το δέρμα εις βάθος, χαρίζοντας του ξεκούραστη και νεανική όψη. Ο συνδυασμός του συμπλέγματος φυσικών σακχάρων Aquaxyl™, του βουτύρου Karité και του ελαίου σπόρων Jojoba, ενυδατώνει και θρέφει άμεσα και με πολύ μεγάλη διάρκεια το δέρμα ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την αφυδάτωσή του. Οι ρυτίδες λειαίνονται, οι κηλίδες επανορθώνονται, η επιδερμίδα ορατά ανανεωμένη ανακτά τη σφριγηλότητα, την ομοιομορφία και τη φυσική της λάμψη.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

QAL-100

H μοναδική, κατοχυρωμένη και κλινικά τεκμηριωμένη αντιγηραντική τεχνολογία που ευθύνεται για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχουν οι κρέμες εντατικής περιποίησης Jabushe. Ενισχύει την σύνθεση των αντιοξειδωτικών βιταμινών Ε & C και συμβάλλει στην ενδοκυτταρική μετατροπή της βιταμίνης Α στη πιο δραστική της μορφή, το ρετινοϊκό οξύ. Αυξάνει την ενδοκυτταρική ενέργεια και την αντιοξειδωτική προστασία των κυττάρων.

AQUAXYLTM

Σύμπλεγμα φυσικών σακχάρων που παρέχει τόσο άμεση όσο και μακροχρόνια ενυδατική δράση, ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και προωθεί τη βιοσύνθεση υαλουρονικού οξέος από τους ινοβλάστες του δέρματος.

ΕΛΑΙΟ JOJOBA

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αντιβακτηριδιακά και θρεπτικά συστατικά, το έλαιο σπόρων Jojoba περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία για την υγεία του δέρματος. Βελτιώνει τα σημάδια του χρόνου και παρέχει βαθιά ενυδάτωση.

ΛΙΠΟΣΩΜΑΤΑ VECTICELL

Τα μικροσκοπικά αυτά σφαιρίδια, αποτελούν ένα σύστημα μεταφοράς ενεργών συστατικών τα οποία απελευθερώνονται μόλις τα λιποσώματα διαπεράσουν την επιδερμίδα, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό το μέγιστο της δράσης των ενεργών συστατικών στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Συστατικά

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Shea Butter Ethyl Esters, Glycerin, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, C15-19 Alkane, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycol Palmitate, Thioctic Acid, Ubiquinone, Allantoin, Acetyl Carnitine HCl, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Xylitylglucoside, Xylitol, Phosphatidylcholine, Arachidyl Glucoside, Anhydroxylitol, Polyglycerin-6, Helianthus Annuus Seed Oil, Lecithin, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xanthan Gum, Polyglyceryl-6 Laurate, Diisopropyl Adipate, Sodium Phytate, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Lactic Acid, Propanediol, Citric Acid, Tartaric Acid, Gluconic Acid, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Phenylpropanol, Alcohol, Parfum.

Η λίστα των συστατικών που περιλαμβάνονται στη σύνθεση των προϊόντων της Jabushe ενημερώνεται τακτικά. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα προϊόντα, διαβάστε τη λίστα των συστατικών που εμφανίζεται στη συσκευασία για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για προσωπική σας χρήση.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Τα προϊόντα Jabushe αποτελούν μία εξαιρετικώς δραστική σειρά αντιγηραντικής φροντίδας. Καθώς τα ενεργά συστατικά διεισδύουν στο δέρμα, αισθήματα όπως μούδιασμα, τράβηγμα ή ακόμη και μικρο-ερεθισμοί θεωρούνται συνηθισμένα φαινόμενα αλλά καθόλου ανησυχητικά διότι υποχωρούν πλήρως με την πάροδο του χρόνου.

Για αποφυγή των παραπάνω και σταδιακό εγκλιματισμό της επιδερμίδας στην δραστικότητα των προϊόντων, προτείνεται ο ακόλουθος τρόπος χρήσης:

Μετά από προσεκτικό καθαρισμό της επιδερμίδας:

Πρώτη εβδομάδα: Εφαρμογή μέρα παρά μέρα

Δεύτερη εβδομάδα: Εφαρμογή μία φορά ημερησίως

Τρίτη εβδομάδα και μετά: Εφαρμογή 2 φορές ημερησίως, πρωί & βράδυ

50ml

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: JABUSHE
  • Κωδικός: 10152452
  • Βάρος: 0.10kg
56,39€
Χωρίς ΦΠΑ: 45,48€