MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

LIERAC PREMIUM LA CURE ANTI-AGE ABSOLUTE 30ML

LIERAC PREMIUM LA CURE ANTI-AGE ABSOLUTE 30ML

LIERAC PREMIUM LA CURE ANTI-AGE ABSOLUTE 30ML

PREMIUM LA CURE ANTI-AGE ABSOLUTE

Λειαίνει - συσφίγγει - Ενισχύει

Η ένεση νεότητας - Ορατό αποτέλεσμα νεότητας από 28 ημέρες

Μια καινοτομία που συμβάλλει στην καταπολέμηση της ραγδαίας ή επιταχυνόμενης γήρανσης.

Βασισμένο στις τελευταίες ανακαλύψεις της αναγεννητικής ιατρικής, το La Cure Απόλυτης Αντιγήρανσης διαθέτει ένα πρωτότυπο και καινοτόμο σύμπλοκο που δρα στοχευμένα στο φαινόμενο της ραγδαίας γήρανσης της επιδερμίδας.

Συνδυάζει το εξαπεπτίδιο FX, ένα υψηλής συγκέντρωσης FOXO-like ενεργό συστατικό που αναγεννά τους ιστούς του δέρματος, με την τεχνολογία GDF-11, που ενεργοποιεί τη δράση της πρωτεΐνης της νεότητας GDF-11, η οποία ευθύνεται για την αναζωογόνηση των κυττάρων.

Ο αριθμός των νεαρών κυττάρων αυξάνεται ενώ ο αριθμός των γερασμένων κυττάρων μειώνεται. Όσο περνούν οι μέρες, τα σημάδια του στρες εξαλείφονται από την επιδερμίδα, η οποία αναγεννάται δίνοντας τη θέση της σε ένα ορατά νεότερο πρόσωπο σε 28 μόλις ημέρες.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του La Cure αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Harvard για να δημιουργηθεί μία πολύτιμη ενεργή υφή με χιλιάδες αιωρούμενες μικροκάψουλες, που έχουν αποτέλεσμα αποκατάστασης και έναν απροσδόκητο χείμαρρο αισθήσεων, όπου η φρεσκάδα οδηγεί στην άνεση.

Το ιδιαίτερο άρωμα απελευθερώνει νότες γιασεμιού, ίριδας και musk.

Η επιδερμίδα αποκτά αίσθηση άνεσης και ανανεώνεται άμεσα, ενώ φαίνεται πιο λεία και ξεκούραστη.

Το Premium La Cure είναι μια εντατική θεραπεία ομορφιάς . Τολμήστε να κάνετε μία ένεση νεότητας.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΕΞΑΠΕΠΤΙΔΙΟ-FX

Εξαπεπτίδιο που βιομιμειώνει τη δράση της πρωτεΐνης FOXO και προάγει την ανάπλαση του δέρματος

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ HYALU-3

3 μορφές υαλουρονικού οξέος για βέλτιστη επιφανειακή και βαθιά αποτελεσματικότητα:

Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους: ενυδατώνει και λειαίνει άμεσα.

Μικροενθυλακωμένο υαλουρονικό οξύ: προσφέρει μια παρατεταμένη δράση διόγκωσης.

Εκχύλισμα μαγιάς αγαύης: διεγείρει τη σύνθεση του υαλουρονικού οξέος που παράγεται φυσικά από το δέρμα για μακροπρόθεσμα οφέλη πλήρωσης.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: AQUA / WATER / EAU. GLYCERIN. METHYLPROPANEDIOL. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. BETAINE. ISONONYL ISONONANOATE. BUTYLENE GLYCOL. PENTYLENE GLYCOL. NIACINAMIDE. PAPAVER SOMNIFERUM SEED OIL. ISOPROPYL MYRISTATE. PHENOXYETHANOL. CARBOMER. PARFUM / FRAGRANCE. YEAST EXTRACT / EXTRAIT DE LEVURE. SODIUM HYALURONATE. TAMARINDUS INDICA SEED GUM. SODIUM HYDROXIDE. MALTODEXTRIN. CYCNOCHES COOPERI (ORCHID) FLOWER/LEAF EXTRACT. DISODIUM EDTA. AMODIMETHICONE. SUCROSE PALMITATE. ROSA HYBRID FLOWER EXTRACT. ADANSONIA DIGITATA SEED EXTRACT. TOCOPHERYL ACETATE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. GLYCERYL LINOLEATE. TULIPA GESNERIANA FLOWER EXTRACT. ACETYL HEXAPEPTIDE-51 AMIDE. CITRIC ACID. POTASSIUM SORBATE. 1441A.

Η λίστα των συστατικών που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας ανανεώνεται συχνά. Πριν χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν της μάρκας μας, παρακαλούμε να διαβάσετε τη λίστα των συστατικών στη συσκευασία ώστε να διασφαλίσετε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για την προσωπική σας χρήση.

 

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εξαιρετικά κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε μόλις 1 μήνα – Ένεση νεότητας για ανανεωμένο όγκο, δύναμη και λάμψη.

Αμέσως:

Η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή και με μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης 96%. (1)

Μετά τις 14 ημέρες:

Η επιδερμίδα αναζωογονείται και ενισχύεται, οι ρυτίδες λειαίνονται και η χροιά της επιδερμίδας αποκτά πάλι ζωντάνια. (2)

Μετά τον 1 μήνα:

Ο όγκος της επιδερμίδας αποκαθίσταται.

Η επιδερμίδα είναι πιο πυκνή, επανορθωμένη και πιο ενδυναμωμένη.

Οι ρυτίδες γεμίζουν.

Η χροιά της επιδερμίδας αποκτά πάλι ζωντάνια, είναι πιο λαμπερή και πιο ομοιογενής. (3)

Βασισμένη στην έρευνα της αναγεννητικής ιατρικής. Βελτιωμένη αίσθηση ευεξίας για πάνω από το 80% των γυναικών.(4)

(1) Ex vivo δοκιμή στα βασικά ενεργά συστατικά.

(2) Κλινική μελέτη - 28 ημέρες - γυναίκες 40-70 ετών.

(3) Κλινική μελέτη - 59 εθελόντριες - εφαρμογή δύο φορές την ημέρα - % ικανοποίησης.

(4) Τυποποιημένη μελέτη - 59 εθελόντριες - 28 ημέρες - εφαρμογή δύο φορές την ημέρα -Μέθοδοι Ερωτηματολογίου Ευεξίας, Προφίλ Αυτοαντίληψης της Εξωτερικής Εμφάνισης και σημασιολογική ανάλυση των απαντήσεων — Γυναίκες 40-70 ετών.

lf-Perception Profile Methods and semantic analysis of quotes — Women aged 40-70.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ στο πρόσωπο, πριν από την κρέμα περιποίησης που χρησιμοποιείτε συνήθως.

Αγωγή 28 ημερών, 1 με 3 φορές τον χρόνο.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 1042736
  • Βάρος: 0.10kg
73,64€
Χωρίς ΦΠΑ: 59,39€