MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SCNUTRITION NITRATE VO2 MAXIMIZER ACTIVE16 LEMON 10SACHETS X 13G

SCNUTRITION NITRATE VO2 MAXIMIZER ACTIVE16 LEMON 10SACHETS X 13G

SCNUTRITION NITRATE VO2 MAXIMIZER ACTIVE16 LEMON 10SACHETS X 13G

Nitrate VO2 Maximizer Active 16

Ταχύτερη αποκατάσταση του καρδιακού παλμού

Γενική βελτίωση αντοχής

Λιγότερη κούραση

Βελτιωμένη ροή αίματος - VO2 Max βελτίωση:

Ταχύτερη αποκατάσταση των μυών

Βελτίωση απόδοσης

Καλύτερη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών

Το Nitrate VO2 Maximizer είναι απόγονος του Nitro VO2Max, πλήρως βελτιωμένο και αποτελεσματικό κατά 200-220%.

Η SCNTM, το 2015, σας έδωσε την υπόσχεση να αναπτύξετε και να παράγετε τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά προϊόντα αθλητικής διατροφής που δημιουργήθηκαν ποτέ στην παγκόσμια αγορά.

Τα προϊόντα μας δεν είναι απλά συμπληρώματα, είναι πολλαπλών τύπων πολλαπλών δράσεων, υψηλής συγκέντρωσης, με τη σωστή συνεργιστική αναλογία, ώστε να λειτουργούν με απόλυτη ακρίβεια και σε στοχευμένους βιοχημικούς μηχανισμούς.

Η σύνθεση αυτού του προϊόντος είναι αποτέλεσμα έρευνας και πραγματικών δοκιμών σε πάνω από 800 αθλητές από το 2015.

Αυτή η σύνθεση είναι μοναδική και είναι το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό νιτρικό προϊόν DOPING FREE που μπορείτε να βρείτε στην παγκόσμια αγορά.

Όπως όλα τα προϊόντα μας, το Nitrate VO2 Maximizer, είναι 100% χωρίς ντόπινγκ, πιστοποιημένο μη ΓΤΟ και συμμορφώνεται επίσης με τους κανόνες και τη νομοθεσία των υγειονομικών αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτή η τελευταία φόρμουλα, έδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα σε πραγματικές δοκιμές Σε αθλητές υψηλού επιπέδου, ώστε να μπορούμε να σας διασφαλίσουμε ότι τα παρακάτω οφέλη είναι πραγματικά και όλοι οι αθλητές θα τα βιώσουν κατά τη χρήση του Nitrate VO2 Maximizer.

 

Οφέλη από τον τύπο Nitrate VO2 Maximizer

Ταχύτερη αποκατάσταση του καρδιακού παλμού: Παρατηρήσαμε ότι το Nitrate VO2 Maximizer βοήθησε όλους τους αθλητές να μειώσουν τον καρδιακό τους παλμό πολύ πιο γρήγορα. Έτσι, ένας αθλητής θα μπορούσε να επιτύχει ρυθμό αποκατάστασης καρδιακών παλμών από 180b/m έως 110b/m 140% γρηγορότερα.

Γενική βελτίωση αντοχής: Όλοι οι αθλητές μας βίωσαν αυτό το όφελος μόλις από την πρώτη ημέρα χρήσης. Θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την προπόνησή τους πολύ πιο εύκολα ή θα μπορούσαν να αυξήσουν την ένταση της προπόνησης (χρόνος, επαναλήψεις, σετ κλπ) κατά 20-25% σε μία μόνο εβδομάδα χρήσης.

Λιγότερη κόπωση: Όλοι οι αθλητές μας παραδέχτηκαν ότι ένιωθαν λιγότερο κουρασμένοι μετά την προπόνησή τους.

Καλύτερη εστίαση: Τα νιτρικά είναι τα πιο ισχυρά αγγειοδιασταλτικά. Ένα από τα οφέλη τους που νιώθετε από την 1η μέρα, είναι ότι είστε σε θέση να είστε πιο συγκεντρωμένοι ενώ προπονείστε ή αγωνίζεστε.

Καλύτερη αναπνοή: Τα νιτρικά από το Beetroot σε συνδυασμό με τα οφέλη της αναπνευστικής βελτίωσης του εκχυλίσματος Cordyceps, βοηθούν τον αθλητή να αναπνέει καλύτερα ακόμη και μετά από μια εξαντλητική προπόνηση, ημέρα διαγωνισμού ή παιχνίδι.

Βελτιωμένη ροή αίματος - VO2 Μέγιστη βελτίωση: Τα αγγειοδιασταλτικά κάνουν το σώμα σας ικανό να μεταφέρει ευκολότερες υψηλότερες ποσότητες αίματος σε όλους τους ιστούς σας. Το αποτέλεσμα είναι η παροχή πολύ περισσότερου οξυγόνου στα κύτταρά σας βελτιώνοντας το VO2 Max του αθλητή στο μέγιστο.

Ταχύτερη ανάρρωση: Η υψηλότερη ροή αίματος, εκτός από τη μεταφορά περισσότερου οξυγόνου, οδηγεί επίσης σε αυξημένη παροχή θρεπτικών στοιχείων σε όλους τους ιστούς, έτσι ώστε ο αθλητής να αναρρώνει γρηγορότερα από πριν.

Βελτίωση απόδοσης: Οι πιο δυναμικοί αθλητές μας, παραδέχθηκαν ότι μπόρεσαν να αυξήσουν την αντίσταση αλλά και τις επαναλήψεις και τα σετ στις συνεδρίες άρσης βάρους ή στις συνεδρίες άλματος και σπριντ από την πρώτη ημέρα χρήσης.

 

Συστατικά

Ingredient   /   Per sachet   /   RDI%

Beetroot Extract providing 10% nitrates   /   2600mg

Beetroot Powder   /   1000mg

Dimethylglycine   /   1200mg

Cordyceps Sinensis Extract   /   500mg

Rhodiola Rosea Extract   /   500mg

Cranberry Extract   /   300mg

Arginine Nitrate   /   500mg

Betaine HCL   /   400mg

Beta Alanine   /   1200mg

Siberian Ginseng Extract   /   300mg

Potassium Citrate   /   400mg

Calcium Pyruvate   /   1200mg   /   186mg Ca (23.25%)

Nicotinamide   /   200mg   /   200mg Vit B3 (1250%)

D-Ribose   /   1000mg

Guarana Extract 22%   /   150mg

Pyridoxal-5-Phosphate   /   36,76mg   /   25mg Vit B6 (1786%)

Μερίδα: 1 φακελάκι των 13,1γρ

Μερίδες ανά δοχείο: 10

Καθαρό βάρος: 131gr

Γεύση: Άρωμα παντζαριού με γεύση λεμόνι

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: S-C-NUTRITION
  • Κωδικός: 10155213
  • Βάρος: 0.20kg
99,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 79,84€