MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SELF OMNINUTRITION MASS ACTIVE GAINER VANILLA 2KG

SELF OMNINUTRITION MASS ACTIVE GAINER VANILLA 2KG

SELF OMNINUTRITION MASS ACTIVE GAINER VANILLA 2KG

Mass Active Gainer- Vanilla

Η Mass Active Gainer είναι η διάδοχος της Active Whey Gainer, της δημοφιλούς πρωτεϊνης για αύξηση της μυικής μάζας και όγκου από την σουηδική SELF Omninutrition.

Η Mass Active Gainer  πέρα από πρωτεϊνη για αύξηση όγκου (gainer) είναι και ιδανική ως ρόφημα αποκατάστασης για όλους τους αθλητές. Το μείγμα της υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης από ορό γάλακτος και η σύνθεση με υδατάνθρακες, όπως η μαλτοδεξτρίνη, προσφέρουν ένα εξαιρετικό ρόφημα για επαναφόρτιση  της χαμένης ενέργειας. Με την λήψη της αποκτούμε  επιπλέον θρεπτικά συστατικά και ενέργεια, μέσω των άμεσα  απορροφήσιμων υδατανθράκων και πρωτεϊνών, μιας και ο στόχος είναι η συσσώρευση, η αποκατάσταση και η επαναφόρτιση των μυών.

Η κατανομή μεταξύ πρωτεϊνών και υδατανθράκων είναι 1:2, μια αναλογία  που συστήνουν οι ειδικοί και προτιμούν πολλοί αθλητές. Περιέχει 12 βιταμίνες και 7 μέταλλα (σίδηρο, σελήνιο, ψευδάργυρο, χαλκό, ιώδιο, χρώμιο και μαγγάνιο).

Η νέα Mass Active Gainer βασίζεται στην επιτυχημένη σύνθεση και διαλυτότητα της προκατόχου της Active Whey Gainer, ωστόσο διατίθεται και σε νέες γεύσεις, φτάνοντας συνολικά τις οκτώ γευστικές επιλογές.

 

Με μια ματιά

Συμπλήρωμα για αύξηση της μυικής μάζας (gainer)

Άριστη αποκατάσταση μετά την άσκηση

Ιδανικό για επαναφόρτιση ενέργειας και θρέψη των μυικών ιστών

30% πρωτεΐνη ορού γάλακτος

60% μείγμα υδατανθράκων

 

Δοσολογία

Αναμίξτε 3 μεζούρες (περίπου 100g) σε 400ml νερό ή γάλα.

Καταναλώστε ως και τρία ροφήματα την ημέρα (ανάλογα την περίπτωση), με ένα κατά προτίμηση μετά την προπόνηση.

Συσκευασία 2 κιλά

 

 1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
 2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
 3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
 4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
 5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
 6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
 7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
 8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
 9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
 10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
 • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
 • Εταιρεία: SELF OMNINUTRITION
 • Κωδικός: 10118252
 • Βάρος: 2.10kg
29,63€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,90€