MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SMILE ANTIOXIDANT 60 CAPS

SMILE ANTIOXIDANT 60 CAPS

SMILE ANTIOXIDANT 60 CAPS

Tο Smile Antioxidant μπορεί να χρησιμοποιηθεί

1) Από υγιείς Το Smile Antioxidant θα βοηθήσει στη διατήρηση ή και τη βελτίωση του επιπέδου υγείας, ενέργειας και ευεξίας.

2) Από αθλητές Οι αθλητές χρειάζονται ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία για μείωση του οξειδωτικού στρές που είναι επακόλουθο της έντονης δραστηριότητας. Για την προστασία των μυών από την έντονη καταπόνηση και για επίτευξη υψηλών επιδόσεων.

3) Από άτομα που ακολουθούν πρόγραμμα αποτοξίνωσης ή κάνουν δίαιτα Βοηθάει στη γρήγορη απομάκρυνση των τοξινών και την προστασία των οργάνων από τις βλάβες που προκαλούν.

4) Από καπνιστές Σίγουρα το καλύτερο είναι η διακοπή του καπνίσματος, αλλά όσοι επιμένουν να τοξινώνουν τον οργανισμό τους καπνίζοντας θα επωφεληθούν από το Smile Antioxidant.

5) Από άτομα που ζουν και εργάζονται σε επιβαρυμένο περιβάλλον Εκτός από τα άτομα που το σώμα τους κατακλύζεται από τοξικές ουσίες στη διάρκεια της εργασίας τους (π.χ. χημική βιομηχανία, τυπογραφικές-εκτυπωτικές εργασίες κ.λ.π.) και όλοι εμείς που ζούμε στις μεγαλουπόλεις και τρεφόμαστε με μη βιολογικά προϊόντα, βρισκόμαστε καθημερινά απέναντι σε πλήθος τοξικών ουσιών που το σώμα μας πρέπει να εξουδετερώσει. Το Smile Antioxidant θα βοηθήσει αυτή τη διαδικασία.

6) Για την υγεία του δέρματος Ο συνδυασμός του Smile Antioxidant δίνει σύντομα ένα πιο νεανικό και φωτεινό δέρμα.

7) Για αύξηση της ενέργειας Βοηθάει άτομα με χρόνια κόπωση και μειωμένη ενέργεια να αποκαταστήσουν την υγεία τους.

8) Ως Αντιγηραντικό Τόσο η βιταμίνη D που χαρακτηρίζεται ως αντιγηραντική, όσο και η βελτίωση του καρδιαγγειακού, του ανοσοποιητικού και ο έλεγχος του σακχάρου, οδηγούν σε αντιγήρανση.

9) Για αποτοξίνωση του ήπατος Τα άτομα με χρόνια προβλήματα στο ήπαρ (π.χ. πότες) θα ωφεληθούν, καθώς ενεργοποιεί το αντιοξειδωτικό σύστημα του οργανισμού και αναγεννά τις βιταμίνες C και Ε.

10) Για προστασία του καρδιαγγειακού Η ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση προστατεύει τα αγγεία, μειώνει την οξείδωση των λιπαρών ουσιών και παράλληλα δίνει ενέργεια για τη σωστή λειτουργία του καρδιακού μύ.

11) Για την υγεία των τριχοειδών αγγείων Βελτιώνει τις ευρυαγγείες και εξαφανίζει τους μώλωπες.

12) Για τον έλεγχο του σακχάρου Βοηθάει τόσο στον έλεγχο του σακχάρου όσο και την πρόληψη των επιπλοκών του διαβήτη αφού διατηρεί τα αγγεία σε άριστη κατάσταση.

13) Από άτομα που υποφέρουν από αρθρίτιδα   Η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του θα βοηθήσει και όσους υποφέρουν από φλεγμονές στις αρθρώσεις.

14) Από άτομα με Alzheimer ή Parkinson και εκφυλιστικές παθήσεις του Νευρικού συστήματος. Τα άτομα αυτά έχουν οξειδωτικό στρές και το Smile Antioxidant το μειώνει.

15) Στην δραστηριοποίηση και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού Έτσι σας κάνει πιο απρόσβλητους από τις διάφορες ιώσεις και ασθένειες που η δράση του ανοσοποιητικού είναι καθοριστική. Επίσης βοηθάει όσους υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες ή ακτινοθεραπείες να ολοκληρώσουν την αγωγή τους μειώνοντας τις παρενέργειες που η αγωγή προκαλεί.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: SMILE
  • Κωδικός: 1053673
  • Βάρος: 0.20kg
27,43€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,12€