MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SOLGAR EARTH SOURCE MULTI-NUTRIENT 90TABS

SOLGAR EARTH SOURCE MULTI-NUTRIENT 90TABS
Ετικέτες: ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
SOLGAR EARTH SOURCE MULTI-NUTRIENT 90TABS

SOLGAR EARTH SOURCE MULTI-NUTRIENT 90TABS

Earth Source Multi Nutrient Tablets

Προηγμένο σύμπλεγμα για την ενίσχυση του σώματος

Αντιμετωπίζει το περιστασιακό στρες και την κόπωση

Προσφέρει βασικά θρεπτικά στοιχεία, συμπεριλαμβάνοντας ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών υψηλής απόδοσης

Δεν περιέχει γαλακτοκομικά, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα

Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι

Το Solgar Earth Source Multi Nutrient Formula περιέχει φυσικά φυτικά στοιχεία και τα συνδυάζει με ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, βασικά λιπαρά οξέα και ίνες για τη δημιουργία της πιο ολοκληρωμένης πολυθρεπτικής φόρμουλας που παρασκευάστηκε ποτέ.

Συμπυκνώματα τροφών ολικής άλεσης είναι ορισμένες από τις πιο θρεπτικά ισχυρές φυτικές τροφές του κόσμου. Οι φυτικές τροφές, όπως σπιρουλίνα, σιτόχορτο, χυμός φύτρου κριθαριού, χλωρέλλα και σκόρδο αναμειγνύονται με βιοφλαβονοειδή, ένζυμα, νουκλεϊκά οξέα, χρωστικές ουσίες και άλλες υγιεινές ουσίες, μοναδικές στις φυσικές φυτικές τροφές.

Η καθημερινή δόση 3 δισκίων προσφέρει τα ακόλουθα βασικά συστατικά: Βιταμίνη C – ασκορβικό ασβέστιο με καρπό αγριοτριανταφυλλιάς. Το ασκορβικό ασβέστιο θεωρείται λιγότερο όξινο και δεν προκαλεί ερεθισμό στο στομάχι, σε σύγκριση με άλλες μορφές της βιταμίνης C. Η Φυσική Βιταμίνη Ε – είναι αντιοξειδωτικό θρεπτικό συστατικό, που στη φυσική μορφή του είναι σημαντικά περισσότερο βιολογικά ενεργό από τη συνθετική βιταμίνη Ε. Η φόρμουλα περιλαμβάνει συνένζυμα Βιταμίνης Β για μέγιστη απορρόφηση και χρήση. Οι Βιταμίνες Β είναι σημαντικές για την απελευθέρωση της ενέργειας που αποθηκεύεται στις τροφές. Η μοναδική φόρμουλα Earth Source Multi-Nutrient Formula σχεδιάστηκε ειδικά για τη χρήση μεταλλικών στοιχείων σε μορφές που είναι γνωστές για τη μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα, συμπεριλαμβάνοντας χηλικά αμινοξέα και άλλες μορφές οργανικών μεταλλικών στοιχείων.

Δυσγλικινικός σίδηρος – ιδίατερα απορροφήσιμη μορφή σιδήρου που είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει δυσκοιλιότητα, ενώ δεν ερεθίζει το πεπτικό σύστημα, σε σύγκριση με τις άλλες μορφές σιδήρου. Έλλειψη σιδήρου προκαλεί αναιμία, καταλήγοντας σε κόπωση και μειωμένη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πικολινικό Χρώμιο – πηγή χρωμίου χωρίς ζυμομύκητα που βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων σακχάρου του αίματος.

Κιτρικά Βιοφλαβονοειδή – βρίσκονται με τη Βιταμίνη C στη φύση, ιδιαίτερα σε φρούτα και λαχανικά, όπως οι πιπεριές, τα μούρα και τα εσπεριδοειδή. Βρωμελαΐνη (από τον ανανά), Βεταΐνη HCI, Αμυλάση, Λιπάση, Κυτταρινάση – πεπτικά ένζυμα που προέρχονται από φυτικές πηγές και βοηθούν στη διάσπαση πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπαρών και ινών αντίστοιχα.

RNA/DNA – νουκλεϊκά οξέα που ενεργούν ως χημικοί αγγελιοφόροι ολόκληρου του γενετικού υλικού. Η Βήτα καροτίνη – μέλος της οικογένειας άνω των 400 φυσικών στοιχείων που ονομάζονται καροτενοειδή με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποτελούν σημαντικό τμήμα μιας υγιεινής διατροφής. Η Βήτα καροτίνη μπορεί να μετατραπεί στο σώμα σε ρετινόλη (Βιταμίνη Α).

Χλωροφύλλη – πράσινη χρωστική ουσία που βρίσκεται στα φυτά, τα οποία τη χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν ενέργεια από το φως σε μια διεργασία που ονομάζεται φωτοσύνθεση. Η μοριακή δομή της χλωροφύλλης μοιάζει πολύ με την αιμοσφαιρίνη, τη χρωστική ουσία που μεταφέρει οξυγόνο στο αίμα. Σπιρουλίνα – μπλε-πράσινο φύκι. Σιτόχορτο. Χυμός Φύτρου Κριθαριού – φρεσκοφυτρωμένο πράσινο από λινέλαιο κριθαριού – έλαιο ψυχρής έκθλιψης που παρέχει ισορροπία πολυακόρεστων ωμέγα 3 και ωμέγα 6 λιπαρών οξέων με τη μορφή άλφα-λινολενικού οξέος και λινολεϊκού οξέος.

Σκόνες ηλιελαίου και ελαίου σπόρων μπουράντζας.

Χλωρέλλα – πράσινη τροφή. Γύρη μέλισσας – H γύρη είναι ο αρσενικός αναπαραγωγικός παράγοντας ανθοφόρων φυτών που μεταφέρεται από τις θηλυκές εργάτριες για να γονιμοποιήσει τα άλλα φυτά. Τζίνσενγκ (Σιβηρικό) – ταξινομείται ως προσαρμογόνο, φυσική ουσία που βοηθά το σώμα να προσαρμοστεί στο σωματικό και περιβαλλοντολογικό στρες. Σκόρδο – η χρήση του σκόρδου χρονολογείται πριν από τουλάχιστον 4000 χρόνια. Το σκόρδο είναι φυσική πηγή θειούχων συστατικών, όπως αλλισίνη και μεθειονίνη. Ενεργή φυτική βάση – παρέχει μείγμα φυτικών ενισχυτικών που προορίζεται για να ολοκληρώσει την εκτεταμένη σειρά θρεπτικών συστατικών και τροφών ολικής άλεσης που βρίσκεται στη φόρμουλα Earth Source.

Πίτουρο βρώμης και ίνες πηκτίνης μήλου – διαλυτές ίνες.

Όλα τα προϊόντα Solgar ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

 

Συστατικά

Θρεπτικά Συστατικά:

Σύμπλεγμα Β

Σιβηριανό Τζίνσενγκ (Eleutherococcus senticosus)

Φυτική βάση πράσινων υπερτροφών

Ανά 3 ταμπλέτες περιέχει:   /   %ΔΤΑ ΕΕ*

Ασβέστιο (ως ανθρακικό, ασκορβικό, κιτρικό)   /   250mg   /   31%

Βιταμίνη C (ως L-Aσκορβικό ασβέστιο)   /   1000mg   /   1250%

Σπιρουλίνα σε σκόνη   /   1000mg             

Διογκωτικοί παράγοντες (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μαλτοδεξτρίνη, άμυλο αρακά, αλγινικό, μαννιτόλη, κιτρικό οξύ)                       

Μαγνήσιο (ως οξείδιο, κιτρικό)   /   128mg   /   34%

Αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου, φυτικό στεατικό οξύ)                          

Λιναρόσπορος (μίγμα με Μποράγο και Ηλιανθέλαιο, σε σκόνη)   /   90mg             

Βιτ.Ε (250IU ως όξινη ηλεκτρική D-α-τοκοφερόλη)   /   168mg   /   1400%

Κόμμι κυτταρίνης με σταυροδεσμούς                     

Κριθαρόχορτο σε σκόνη    /   112mg        

Κιτρικά Βιοφλαβονοειδή   /   99mg          

Χλωρέλλα σε σκόνη (μορφή σπασμένου κυτταρικού τοιχώματος)   /   99mg          

Σιταρόχορτο σε    /   103mg         

Παράγοντες επικάλυψης (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, φυτική γλυκερίνη από φοινικοπυρηνέλαιο και έλαιο καρύδας)                            

Σίδηρος (ως δισγλυκινικός)   /   18mg   /   129%

Ρουτίνη   /   75mg            

Ψευδάργυρος (ως πικολινικός)   /   15mg   /   150%

Χολίνη (ως διτρυγική)   /   21mg

Σιβηριανό Τζίνσενγκ (Eleutherococcus senticosus)ρίζα σε σκόνη   /   50mg             

Γλυκίνη   /   45mg            

Μαγγάνιο (ως γλυκονικό)   /   4mg   /   200%

Θειαμίνη (Βιτ.Β1 ως μονονιτρική θειαμίνη)   /   25mg   /   2273%

Παντοθενικό οξύ (Βιτ.Β5 ως D-παντοθενικό ασβέστιο)   /   25mg   /   417%

Ριβοφλαβίνη (Βιτ.Β2,ως ριβοφλαβίνη και 5΄-φωσφορική ριβοφλαβίνη)   /   27.5mg   /   1964%

Νιασίνη (Βιτ.Β3 ως νιασιναμίδη)   /   25mg   /   156%

Βάση Ενεργών Βοτάνων σε σκόνη [Echinacea purpurea, Γαϊδουράγκαθο (Silybum marianum) σπόροι, Τζίντζερ (Zingiber officinale) ρίζα, Καγιέν (Capsicum frutescens) καρπός] 86.7mg

Ινοσιτόλη   /   25mg        

Βιτ.Β6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη)   /   25mg**   /   1786%

Πηκτίνη μήλου   /   25mg              

Κερσετίνη διυδρική   /   25mg    

Ίνες Βρώμης σε σκόνη   /   25mg

Αντιοξειδωτικό (ανάμικτες τοκοφερόλες)                             

Βρομελαΐνη σε σκόνη(από ανανά-2000 GDU/g)   /   20mg             

Σύμπλεγμα Εσπεριδίνης   /   10mg           

Σκόρδο σε σκόνη   /   10mg          

Υδροχλωρική Βεταΐνη   /   10mg

Λιπάση   /   9.3mg           

Αμυλάση   /   9.3mg        

Σελουλάση   /   9.3mg    

L-Γλουταθειόνη   /   5mg              

Χλωροφύλλη σε σκόνη   /   4mg

Βιτ.D2 (400IU ως εργοκαλσιφερόλη)   /   10μg   /   200%

Μίγμα καροτενοειδών   /   140μg              

Χαλκός (ως γλυκονικός)   /   0.48mg   /   48%

Βήτα-Καροτίνη φυσικής πηγής (3000IU Βιτ.Α)   /   5.4mg

Χρώμιο (ως πικολινικό)   /   90μg   /   225%

Παπαΐνη (από παπάγια-2000USP units/mg)   /   20mg     

Βιτ.Β12 (ως κυανοκοβαλαμίνη)   /   240μg   /   9600%

Φολικό οξύ (ως πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ)   /   390μg   /   195%

Ιώδιο (ως Ιωδιούχο Κάλιο)   /   150μg   /   100%

Σελήνιο (ως L-σεληνομεθειονίνη)   /   24μg   /   44%

D-Βιοτίνη   /   48μg   /   96%

*% Διατροφικές Τιμές Αναφοράς στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Δεν περιέχει γαλακτοκομικά, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

 

Χρήση και Φύλαξη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, τρεις (3) ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Προφυλάξεις

Να μην καταναλώνεται από εγκύους και θηλάζουσες. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή, αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας ή πρόκειται να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά για αποφυγή ατυχήματος δηλητηρίασης από τη λήψη υψηλής δόσης σιδήρου. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Βεβαιωθείτε ότι το περίβλημα ζελατίνης ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν από τη χρήση. Μακροχρόνια λήψη αυτής της ποσότητας Β6 μπορεί να οδηγήσει σε αίσθημα μυρμηγκιάσματος και μουδιάσματος.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 4818/24.01.2006

90 Ταμπλέτες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SOLGAR
  • Κωδικός: 10155344
  • Βάρος: 0.20kg
41,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 33,86€