MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

EZEREX 6,4GR X30SACHETS

EZEREX 6,4GR X30SACHETS

EZEREX 6,4GR X30SACHETS

Ezerex

Το Ezerex είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους με προβλήματα που σχετίζονται με την ενδοθηλιακή δυσλειτουργία. Καρδιαγγειακές διαταραχές, κακή λειτουργία των ενδοκρινών αδένων, διαβήτης, στυτική δυσλειτουργία, εμφάνιση υπερβολικής κόπωσης κατά την έντονη σωματική προσπάθεια (άθληση, επαναφορά του οργανισμού μετά από κάποια επέμβαση...)

Το Ezerex Βελτιώνει την ενδοθηλιακή λειτουργία. Η βλάβη του ενδοθηλίου εσωτερικά των αιμοφόρων αγγείων, αποτελεί τον κύριο παράγοντα φθοράς των διαφόρων ανθρωπίνων οργάνων.

Το αγγειακό ενδοθήλιο είναι ένας ιστός που καλύπτει το εσωτερικό των αιμοφόρων αγγείων του ανθρωπίνου σώματος, με εξαιρετικό δυναμικό και σημαντικές λειτουργίες. Κατέχει προεξάρχοντα ρόλο στην ρύθμιση του αγγειακού τόνου και συνακόλουθα της ρύθμισης της ροής του αίματος εσωτερικά των οργάνων του σώματος. Δυσλειτουργία του ενδοθηλίου λόγως φθοράς, συνεπάγεται ανεπαρκή αιμάτωση και λειτουργία των ανθρωπίνων οργάνων.

 

Το Ezerex

Προστατεύει το αγγειακό ενδοθήλιο από την καταστροφική οξειδωτική επίδραση των ελευθέρων ριζών

Αποκαθιστά την ακεραιότητα του αγγειακού ενδοθηλίου και των λειτουργιών του

Προάγει την φυσιολογική αιματική ροή στα αγγεία και τα όργανα του ανθρωπίνου σώματος

Επιτρέπει την χαλάρωση των λείων μυϊκών ινών των αιμοφόρων αγγείων

Βοηθάει την στυτική λειτουργία

 

Συστατικά

Κάθε φακελλίσκος περιέχει:

L-αργινίνη: 2500mg

Προπιονυλική-L-καρνιτίνη: 250mg

Βιταμίνη Β3: 8mg

Δοσολογία - Συνιστώμενος τρόπος χρήσης

Ένας ή δύο φακελλίσκοι ανά ημέρα, ή σύμφωνα με τις οδηγίες του Επαγγελματία Υγείας σας.

 

Aναλυτικά στοιχεία του προϊόντος

Η Προπιονυλική-L-καρνιτίνη είναι ένας εστέρας της L-καρνιτίνης ο οποίος βρίσκεται φυσιολογικά στον οργανισμό μας

Η Προπιονυλική-L-καρνιτίνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπών, αλλά και στην μεταφορά των λιπαρών οξέων μακράς

Η Προπιονυλική-L-καρνιτίνη παρέχει την απαραίτητη ενέργεια στα κύτταρα επαυξάνοντας την χρήση της από αυτά

Η Προπιονυλική-L-καρνιτίνη προστατεύει τους ιστούς από τις δυσμενείς συνέπειες του οξειδωτικού στρες

Η Προπιονυλική-L-καρνιτίνη έχει καρδιοπροταστευτικό αποτέλεσμα, βοηθώντας έτσι την αντιμετώπιση των προbλημάτων της περιφερικής κυκλοφορίας (περιφερική αρτηριοπάθεια)

Πολλές μελέτες επισημαίνουν τον ρόλο της Προπιονυλικής-L-καρνιτίνης στην πρόληψη της αθηροσκλήρυνσης και της ενδοθηλιακής δυσλειτουργίας

Η Βιταμίνη B3 (νιασίνη) έχει ουσιώδη ρόλο στον μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών. Παρέχει ενέργεια στα κύτταρα και είναι απαραίτητη για τις διαδικασίες της κυτταρικής αναπνοής.

Η Βιταμίνη B3 έχει αντίκτυπο στην πνευματική υγεία, βοηθά τον οργανισμό ν’απομακρύνει διάφορες βλαβερές ουσίες, υποστηρίζει την λειτουργία της πεπτικής οδού, βοηθά την υγεία του δέρματος, των νευρικών κυττάρων και αυτών του αίματος.

Η Βιταμίνη B3 (Νιασίνη) είναι ένα από τα σημαντικά διατροφικά στοιχεία, το οποίο έχει δείξει ότι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ρύθμιση των λιπών και με αυτό τον τρόπο η Νιασίνη είναι σημαντική για την πρόληψη εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων με υπόβαθρο την ενδοθηλιακή δυσλειτουργία και την αθηροσκλήρυνση.

Η L-αργινίνη είναι ένα αμινοξύ και ενδογενής πρόδρομος ουσία για την παραγωγή του μονοξειδίου του αζώτου (NO), ισχυρού αγγειοδιαστολέα, που αυξάνει την αιματική ροή στα τριχοειδή αλλά και στα μεγαλύτερα αγγεία, βελτιώνοντας την λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος και βοηθάει την στυτική λειτουργία.

Η L-αργινίνη βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στους μύες και βοηθά την μεταφορά σημαντικών θρεπτικών στοιχείων σ’ αυτούς.

Η L-αργινίνη διεγείρει την απελευθέρωση της Αυξητικής Ορμόνης, η οποία ανανεώνει το σώμα και ενισχύει την αύξηση μυϊκής μάζας.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: WAVE PHARMA
  • Κωδικός: 10105320
  • Βάρος: 0.30kg
40,30€
Χωρίς ΦΠΑ: 32,50€