MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

YOGI TEA SELECTION BOX ΒΙΟ 9 Χ 5 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ

YOGI TEA SELECTION BOX ΒΙΟ 9 Χ 5 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ

YOGI TEA SELECTION BOX ΒΙΟ 9 Χ 5 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ

ΥΟGΙ ΤΕΑ SELECTION BOX ΒΙΟ

Ένα ξεχωριστό δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εύχρηστη συσκευασία με εννέα υπέροχες διαφορετικές γεύσεις από πέντε φακελάκια:

Σοκολάτα

Classic

Τσάι κουρκουμά

Τζίντζερ λεμόνι

Τζίντζερ πορτοκάλι βανίλια

Lime mint

Rooibos

Sweet chili

Τσάι women's

Μία προς μία οι γεύσεις αυτές αποτελούν μοναδική ενότητα για την Yogi Tea. Για κάθε κουτί που πωλείται η Yogi υποστηρίζει το πρόγραμμα κάνε καλό (DO GOOD) στη Ρουάντα παρέχοντας ένα ζεστό γεύμα πόριτζ στις οικογένειες που έχουν ανάγκη, δίνοντας μια συνολική οικονομική βοήθεια αξίας 3000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

www.yogitea.com/en/selectionbox/

Βιολογικό Προϊόν          

 

Συστατικά

Σοκολάτα Μείγμα μπαχαρικών αγιουβέρδα.

Συστατικά: Κελύφη κακάο* (56%), κανέλα* (15%), γλυκόριζα *(14%), χαρούπι*, βύνη κριθαριού* , αποβουτυρωμένο κακάο σκόνη*(2%), κάρδαμο*, τζίντζερ*, γαρύφαλλο *, έλαιο τζίντζερ*, μαύρο πιπέρι*, εκχύλισμα βανίλιας*, έλαιο κανέλας*, σπόροι βανίλιας*. *προϊόν βιολογικής γεωργίας.

Classic Μείγμα μπαχαρικών αγιουβέρδα.

Συστατικά: Κανέλα (52%), τζίντζερ (17%), κάρδαμο *(16%), γαρύφαλλο*, μαύρο πιπέρι*, έλαιο κανέλας*. *προϊόν βιολογικής γεωργίας.

Τσάι κουρκουμά Μείγμα κουρκουμά και μπαχαρικών αγιουβέρδα.

Συστατικά: Κουρκουμάς* (55%), κανέλα* (14%), γλυκόριζα*, τζίντζερ* (7%), κάρδαμο* (3%), μαύρο πιπέρι*, μήλο*, μάραθος*, μοσχοκάρυδο*, κελύφη κακάο*, γαρύφαλλο* * προϊόν βιολογικής γεωργίας.

Τζίντζερ λεμόνι Μείγμα βοτάνων , μπαχαρικών και φρούτων αγιουβέρδα.

Συστατικά: Τζίντζερ* (43%), γλυκόριζα*, λεμονόχορτο*, μαύρο πιπέρι*(5%), ξύσμα λεμονιού (4%), μέντα* (4%), έλαιο λεμονιού*(3%), ιβίσκος*, χυμός λεμονιού* σκόνη (2%). *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Περιέχει γλυκόριζα- άνθρωποι που πάσχουν από υπέρταση θα πρέπει να αποφεύγουν την υπερβολική κατανάλωση.

Τζίντζερ πορτοκάλι με βανίλια Μείγμα βοτάνων, μπαχαρικών και φρούτων αγιουβέρδα.

Συστατικά: Τζίντζερ*(41%), γλυκόριζα*, λεμονόχορτο*, ξύσμα πορτοκαλιού* (4%), μαύρο πιπέρι*, εκχύλισμα βανίλιας* (3%), έλαιο πορτοκαλιού* (3%), μέντα* (2,5%), γλυκάνισο*. *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Περιέχει γλυκόριζα – άνθρωποι που πάσχουν από υπέρταση θα πρέπει να αποφεύγουν την υπερβολική κατανάλωση.

Lime mint Μείγμα βοτάνων, μπαχαρικών και φρούτων αγιουβέρδα.

Συστατικά: Γλυκόριζα* (29%), λάιμ* (15%), δυόσμος* (15%), μέντα* (15%), κάρδαμο*, χυμός λεμονιού* σκόνη (4%), ρίζα κουρκουμά*, τζίντζερ*, κανέλα* γαρύφαλλο*, μαύρο πιπέρι*. *προϊόν βιολογικής γεωργίας. Περιέχει γλυκόριζα – άνθρωποι που πάσχουν από υπέρταση θα πρέπει να αποφεύγουν την υπερβολική κατανάλωση.

Rooibos Μείγμα μπαχαρικών με Rooibos αγιουβέρδα.

Συστατικά: Τσάι κόκκινο Rooibos (70%), κανέλα (11%), τζίντζερ (4%), χαρούπι*, καβουρδισμένο ραδίκι*, κάρδαμο* (2,5%), γαρύφαλλο*(1,5%)* , μαύρο πιπέρι*, έλαιο κανέλας*, έλαιο τζίντζερ*, έλαιο κάρδαμου*, εκχύλισμα βανίλιας*. *προϊόν βιολογικής γεωγίας.

Sweet chili Μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών αγιουβέρδα.

Συστατικά: Γλυκόριζα* (35%), κελύφη κακάο* (14%), δυόσμος* (11%), μάραθος*, γλυκάνισο*, τζίντζερ*, μέντα* (5%), τσουκνίδα*, κανέλα* (2%), πιπεριά τσίλι* (1%), κάρδαμο*, γαρύφαλο*, μαύρο πιπέρι*.*προϊόν βιολογικής γεωργίας. Περιέχει γλυκόριζα – άνθρωποι που πάσχουν από υπέρταση θα πρέπει να αποφεύγουν την υπερβολική κατανάλωση.

Τσάι Women’s Μείγμα βοτάνων και μπαχαρικών αγιουβέρδα.

Συστατικά: Τζίντζερ* (15%), ξύσμα πορτοκαλιού* (14%), κανέλα*, μάραθος*, άνθη χαμομηλιού* (9%), πικραλίδα*, βύνη κριθαριού*, γλυκόριζα*, έλαιο πορτοκαλιού*, μαύρο πιπέρι*, κεδρόμηλα*, κάρδαμο*, γαρύφαλλο*, εκχύλισμα ρίζας αγγελικής*. *προϊόν βιολογικής γεωργίας.

 

Χρήση

Βάζετε 250 ml βραστό νερό σε μια κούπα και εμβαπτίζετε το φακελάκι για 5-9 λεπτά. Απολαύστε το ζεστό ρόφημά σας!

9Χ5 Φακελάκια

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: YOGI TEA
  • Κωδικός: 10151298
  • Βάρος: 0.40kg
14,33€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,68€