MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

HEALTH TRADE ΜΗΛΟΞYΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BIO 500ML

HEALTH TRADE ΜΗΛΟΞYΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BIO 500ML

HEALTH TRADE ΜΗΛΟΞYΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BIO 500ML

Μηλόξυδο Ελληνικό

Είναι ένας τύπος ξυδιού που γίνεται από τη ζύμωση του μηλίτη των μήλων. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ζύμωσης, η ζάχαρη στο χυμό του μήλου κατανέμετε ανά βακτήρια και ζύμες σε αλκοόλ και στη συνέχεια σε ξύδι. Όπως πολλοί τύποι ξύδι, ξύδι μήλου μηλίτη περιέχει μια ουσία που ονομάζεται οξικό οξύ. Μηλόξυδο περιέχει επίσης γαλακτικό, κιτρικό και μηλικό οξυ

Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ξύδι μήλου μηλίτη ως ενίσχυση για την απώλεια βάρους .

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι λόγω της έλλειψης ερευνών το ξύδι μηλίτη μήλων δεν μπορεί να προταθεί για τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιουδήποτε προβλήματος υγείας.

Μέχρι σήμερα, λίγες μελέτες έχουν εξετάσει τις επιπτώσεις στην υγεία της σούπας μηλόξυδου. Εδώ διαβάστε μερικά βασικά συμπεράσματα από τις διαθέσιμες έρευνες:

1) Ο διαβήτης

Μερικές προκαταρκτικές έρευνες δείχνουν ότι το ξύδι μπορούν να επωφεληθούν τα άτομα με διαβήτη. Για παράδειγμα, σε μια μελέτη του 2007 που δημοσιεύθηκε στο Diabetes Care , οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ασθενείς με τύπου 2 διαβήτη που κατανάλωναν δύο κουταλιές της σούπας μηλόξυδο την ώρα του ύπνου έδειξαν ευνοϊκές αλλαγές στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα το επόμενο πρωί. Και σε ζώα μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Πακιστάν Εφημερίδα των Βιολογικών Επιστημών , οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι διαβητικοί αρουραίοι τρέφονται ένα μήλο-μηλίτη-ξύδι-ενισχυμένη διατροφή για τέσσερις εβδομάδες παρουσίασαν αύξηση της HDL («καλής») χοληστερόλης (καθώς και μείωση των επιπέδων των τριγλυκεριδίων, ενός τύπου βλαβερών λιπιδίων στο αίμα).

2) Απώλεια βάρους

Υπάρχει περιορισμένη επιστημονική υποστήριξη για τον ισχυρισμό ότι το ξύδι μηλίτη μήλων μπορεί να προωθήσει την απώλεια βάρους. Ωστόσο, μια μικρή μελέτη (που δημοσιεύθηκε στην Bioscience, Βιοτεχνολογία, Βιοχημεία και το 2009) διαπίστωσαν ότι οι παχύσαρκοι άνθρωποι που κατανάλωναν οξικό οξύ ημερησίως για 12 εβδομάδες παρουσίασαν σημαντικές μειώσεις στο σωματικό βάρος, το κοιλιακό λίπος , περιφέρεια μέσης, και τα τριγλυκερίδια. Σε δοκιμές σε ποντίκια, μια άλλη μελέτη του 2009 (που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Γεωπονίας και Χημείας Τροφίμων ) διαπιστώθηκε ότι το οξικό οξύ μπορεί να βοηθήσει να αποφευχθεί η συσσώρευση του λίπους του σώματος και ορισμένων λιπών στο ήπαρ.

3) Ελεγχος της αρτηριακής πίεσης

Το οξικό οξύ μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της αρτηριακής πίεσης , σύμφωνα με βάση μελέτη την που δημοσιεύεται στο Bioscience, Βιοτεχνολογία, Βιοχημεία και το 2001.Είναι άγνωστο αν αυτή η μελέτη έχει με χρήση του οξικού οξέος που προέρχεται από ξύδι μήλου μηλίτη ή από έναν άλλο τύπο ξύδι.

Βιολογικό Προϊόν

 

Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 100g

Ενέργεια: 72 kj / 17 kcal

Λίπη: 0,1g

εκ των οποίων κορεσμένα: 0,1g

Υδατάνθρακες: 0,2g

εκ των οποίων σάκχαρα: 0,2g

Φυτικές ίνες: 0,1g

Πρωτεΐνες: 0,1g

Αλάτι: 0,1g

500ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: HEALTH TRADE
  • Κωδικός: 10163955
  • Βάρος: 0.55kg
4,48€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,97€