MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

UPLAB GETUP SPORT ENERGY LIME 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ

UPLAB GETUP SPORT ENERGY LIME 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ

UPLAB GETUP SPORT ENERGY LIME 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ

GetUp Sport Energy

Το GetUp Sport Energy, συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή, είναι μια ενισχυμένη φόρμουλα ηλεκτρολυτών με βιταμίνες, γλυκόζη & ginseng, που προσφέρει άμεσα ενυδάτωση & ενέργεια.

Η σύνθεση του GetUp Sport Energy προσφέρει αναζωογόνηση και ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση, καθώς αναπληρώνει τις ανάγκες του οργανισμού σε πολύτιμα μέταλλα, ενισχύει την καλή λειτουργία των μυών, προσφέρει άμεση ενέργεια και καταπολεμά την αίσθηση της κόπωσης.

Το κάλιο που περιέχεται στη φόρμουλα συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος & στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, όπως και η βιταμίνη Ε, ενώ οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της κούρασης & της κόπωσης. Η γλυκόζη βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση και αφομοίωση των ηλεκτρολυτών και προσφέρει άμεση ενέργεια. Τέλος, το ginseng θεωρείται ένας φυσικός τρόπος τόνωσης της σωματικής και διανοητικής ευεξίας. Σύμφωνα με μελέτες, καταπολεμά την κούραση και την κόπωση προσφέροντας επιπλέον ενέργεια, βελτιώνει τις πνευματικές ικανότητες & ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Το GetUp Sport Energy:

Προσφέρει άμεση ενυδάτωση, ενέργεια και εξισορρόπηση στον ανθρώπινο οργανισμό

Αυξάνει την ενέργεια κατά τη διάρκεια της άθλησης ή της έντονης εργασίας

Βοηθά στη μείωση του αισθήματος κόπωσης & ατονίας

Συμβάλλει στην αναπλήρωση των υγρών στον οργανισμό, σε καταστάσεις:

Έντονης άσκησης

Γαστρεντερικών διαταραχών που συνοδεύονται από διάρροια ή έμετο

Σε περιόδους καύσωνα και υψηλών θερμοκρασιών

Με γεύση lime.

Περιέχει γλυκαντικές ουσίες. Χωρίς συντηρητικά.

 

Συστατικά

Θρεπτικά συστατικά ανά 2 δισκία 4g:

Vitamin C 80mg (100*)

Vitamin E 12mg (100*)

Thiamin 1,1mg (100*)

Riboflavin 1,4mg (100*)

Niacin 16mg (100*)

Vitamin B6 1,4mg (100*)

Folic acid 200μg (100*)

Vitamin B12 2,5μg (100*)

Biotin 50μg (100*)

Pantothenic acid 6mg (100*)

Potassium 300mg (15*)

Chloride 200mg (25*)

Sodium 360mg

Glucose 600mg

Ginseng roots extract 160 mg

*ΣΗΠ- ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ (ΕΝΗΛΙΚΕΣ)

 

Δοσολογία - Τρόπος χορήγησης

Ενήλικες, 1 αναβράζον δισκίο ημερησίως, διαλυμένο σε 1 ποτήρι (200ml) κρύου νερού.

Προφυλάξεις

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση διότι μπορεί να προκληθούν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει καθαρτικά αποτελέσματα.

Γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ

Αριθμός Γνωστοποίησης: 60376/04-06-2018

Συσκευασία

20 αναβράζοντα δισκία

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: UPLAB
  • Κωδικός: 1045533
  • Βάρος: 0.20kg
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,63€