MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VICHY LIFTACTIV SUPREME SPF30 50ML

VICHY LIFTACTIV SUPREME SPF30 50ML

VICHY LIFTACTIV SUPREME SPF30 50ML

LIFTACTIV ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Liftactiv Supreme Αντιρυτιδική & Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας με SPF30

ΕΙΔΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ:

Κρέμα ημέρας

ΑΝΑΓΚΕΣ:

Αντιγήρανση

ΔΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ: ΜΕΙΩΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑΣ

Καθημερινή αντιγηραντική φροντίδα με ευρέος φάσματος αντηλιακή προστασία UVA / UVB (SPF30) που στοχεύει τις εγκατεστημένες ρυτίδες και παράλληλα προλαμβάνει τη δημιουργία νέων που προκαλούνται από την UVA ακτινοβολία.

Ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ για προοδευτικό αποτέλεσμα γεμίσματος, οι ρυτίδες λειαίνονται και ενισχύεται η σφριγηλότητα.

ΤΥΠΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Όλοι οι τύποι επιδερμίδας

ΠΟΤΕ Πρωί

ΟΦΕΛΗ Ενισχύει την σφριγηλότητα λειαίνει τις εγκατεστημένες ρυτίδες & προλαμβάνει τη δημιουργία νέων που προκαλούνται απο την UVA ακτινοβολία.

ΥΦΗ Ανάλαφρη, δροσερή, ενυδατική, άνετη

ΔΕΙΚΤΗΣ SPF 30

 

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Μειώνει τη διαδερμική απώλεια νερού, συγκρατώντας το στην κεράτινη στοιβάδα.

Παράγεται μέσα από τη διαδικασία της ζύμωσης του σίτου. Υαλουρονικό οξύ υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους. Ενυδατώνει και τονώνει.

ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ VICHY

Ενισχύει τις φυσικές άμυνες της επιδερμίδας.

Γεννημένο στα Ηφαίστεια της Ωβέρνης, το Ιαματικό Ηφαιστειακό νερό της Vichy είναι πλούσιο σε 15 απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

 

Εφαρμογή

Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση Vichy Liftactiv Supreme SPF30 σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα

 

Ασφάλεια

Δοκιμασμένη υπό δερματολογικό έλεγχο

 

Σύνθεση

AQUA / WATER - GLYCERIN - OCTOCRYLENE - NIACINAMIDE - RHAMNOSE - ALCOHOL DENAT - HOMOSALATE - ETHYLHEXYL SALICYLATE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - PROPYLENE GLYCOL - POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE - ADENOSINE - FAEX EXTRACT / YEAST EXTRACT - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE - SODIUM ACETYLATED HYALURONATE - TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE - TOCOPHEROL - CETYL ALCOHOL - BEHENYL ALCOHOL - CAPRYLYL GLYCOL - DISODIUM ETHYLENE DICOCAMIDE PEG-15 DISULFATE - ETHYLHEXYLGLYCERIN - GLYCERYL STEARATE - GLYCERYL STEARATE CITRATE - SILICA - SODIUM ACRYLATES CROSSPOLYMER-2 - SODIUM POLYACRYLATE - PHENOXYETHANOL - PARFUM / FRAGRANCE

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: VICHY
  • Κωδικός: 10127537
  • Βάρος: 0.10kg
29,75€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,99€