MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VICHY LIFTACTIV SPECIALIST GLYCO-C NIGHT PEEL AMPOULES 2ML X 30AMPS

VICHY LIFTACTIV SPECIALIST GLYCO-C NIGHT PEEL AMPOULES 2ML X 30AMPS

VICHY LIFTACTIV SPECIALIST GLYCO-C NIGHT PEEL AMPOULES 2ML X 30AMPS

LIFTACTIV SPECIALIST

Liftactiv Peptide-C Αμπούλες για Γέμισμα Ρυτίδων & Λάμψη Προσώπου

ΕΙΔΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ:

Κρέμα ημέρας

Κρέμα Νύχτας

Serum Προσώπου

ΑΝΑΓΚΕΣ:

Περιποίηση Προσώπου

Αντιγήρανση

Μια αντιγηραντική καινοτομία που στοχεύει όλους τους τύπους ρυτίδων & την έλλειψη λάμψης.

30 υπερενισχυμένες αμπούλες με ισχυρή μινιμαλιστική σύνθεση που απελευθερώνεται στη σωστή δόση.

Τροφοδοτήστε την επιδερμίδα σας, επανενεργοποιήστε τη λάμψη και γεμίστε τις ρυτίδες. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

10% ΚΑΘΑΡΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

ΒΙΟ-ΠΕΠΤΙΔΙΑ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

 

Κλινική βαθμολόγηση, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα μετά από 4 ώρες:

+8,5%* άμεση σφριγηλότητα

+23,5* τονικότητα

Μετά από 28 ημέρες:

-8,9%** ρυτίδες στο πόδι της χήνας

-10,9%** ρυτίδες στο μέτωπο

*Οργανομετρική αξιολόγηση  σε 40 γυναίκες 40 έως 60 ετών. Κλινική βαθμολόγηση της ελαστικότητας, του τόνου και της σφριγηλότητας

** Οργανομετρική αξιολόγηση  σε 47 γυναίκες 40 έως 60 ετών. Κλινική βαθμολόγηση σοβαρότητας ρυτίδων

ΤΥΠΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ  Όλοι οι τύποι επιδερμίδας

ΠΟΤΕ  Πρωί + Βράδυ

ΟΦΕΛΗ Σε μόλις 10 ημέρες: λειαίνει & φωτίζει - Σε 1 μήνα: αναπλάθει & γεμίζει τις ρυτίδες

 

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κλινική αξιολόγηση με δερματολογικές μεθόδους.

Σημαντική μείωση των ρυτίδων στο πόδι της χήνας χάρη σε δραστικά συστατικά που στοχεύουν όλα τα στάδια σχηματισμού ρυτίδων.

*Οργανομετρική δοκιμή σε 40 γυναίκες, 40 έως 60 ετών. Κλινική βαθμολόγηση της ελαστικότητας, του τόνου και της σφριγηλότητας

** Οργανομετρική δοκιμή σε 47 γυναίκες, 40 έως 60 ετών. Κλινική βαθμολόγηση της έντασης των ρυτίδων

 

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΜΠΟΥΛΕΣ LIFTACTIV

1 ΥΨΗΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

Για να καταπολεμήσουμε τις επιπτώσεις της απώλειας κολλαγόνου στην επιδερμίδα, χρησιμοποιήσαμε έναν συνδυασμό από τα ισχυρότερα αντιγηραντικά συστατικά: 10% καθαρή βιταμίνη C, αντιγηραντικά βιο-πεπτίδια, φυσικής προέλευσης υαλουρονικό οξύ πολλαπλού μοριακού βάρους για αναπλήρωση όγκου και γέμισμα ρυτίδων και Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy για ενδυνάμωση.

2 ΥΠΕΡΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 10 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αυτά τα ενεργά συστατικά επιλέχθηκαν για μέγιστη αποτελεσματικότητα χωρίς συμβιβασμούς στο θέμα της καλλυντικής ευχαρίστησης. Δημιουργούν μια καθαρή, μινιμαλιστική σύνθεση, με τα καλύτερα συστατικά για την επιδερμίδα.

3 ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

Η σύνθεση, που δημιουργείται σε περιβάλλον χαμηλού οξυγόνου, σφραγίζεται αμέσως και προστατεύεται από το φως, τις υπεριώδεις ακτίνες, την οξείδωση και τη μόλυνση, χάρη στη γυάλινη αμπούλα, σκούρου χρώματος. Διατηρείται φρέσκια και δραστική για έως και 48 ώρες μετά το άνοιγμα.

4 ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΜΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Χρησιμοποιείτε το προϊόν πρωί και βράδυ σύμφωνα με το συνιστώμενο πρωτόκολλο περιποίησης. Καθημερινά, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και γίνεται πιο σφριγηλή. Σε 10 ημέρες, γίνεται πιο λεία και πιο φωτεινή. Σε 30 ημέρες, οι ρυτίδες γεμίζουν και η επιδερμίδα αναζωογονείται.

5 ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Καθημερινά, η δόση του 1.8ml, που περιέχεται ακριβώς σε μία αμπούλα, συμβάλλει στην αντιστάθμιση και αντιμετώπιση της έλλειψης βιταμίνης C, αμινοξέων, μεταλλικών στοιχείων, νερού και υαλουρονικού οξέος στην επιδερμίδα.

 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

47 γυναίκες χρησιμοποίησαν το προϊόν Liftactiv Specialist Peptide-C Ampoules στο πρόσωπό τους για 4 εβδομάδες

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

83% Αισθάνονται την επιδερμίδα τους πιο ελαστική

81% Δηλώνουν ότι η επιδερμίδα τους είναι πιο απαλή

83% Δηλώνουν ότι η επιδερμίδα τους είναι πιο λεία

Οργανομετρική αξιολόγηση  σε 52 γυναίκες 40 έως 60 ετών

ΧΡΗΣΗ

90% Αίσθηση δροσιάς κατά την εφαρμογή

72% Το προϊόν δεν έχει κολλώδη αίσθηση στην επιδερμίδα

 

Εφαρμογή

Εφαρμόστε το βράδυ, χρησιμοποιώντας δίσκο βαμβακιού, 1/2 της αμπούλας Vichy Liftactiv Specialist Glyco-C Night Peel Ampoules σε καθαρή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό.

Σπάστε την αμπούλα χρησιμοποιώντας ένα χαρτομάντηλο.

Εισάγετε το πλαστικό απλικατέρ πάνω στην ανοιγμένη αμπούλα.

Απλώστε το 1/2 της αμπούλας σε δίσκο βαμβακιού.

Μετά τη χρήση, τοποθετήστε το πλαστικό καπάκι στο απλικατέρ μέχρι την δεύτερη χρήση (1 απλικατέρ χρησιμοποιείται για 10 αμπούλες).

Χρησιμοποιήστε πριν τη συνήθη φροντίδα νυχτός σας.

 

Ασφάλεια

Ασφαλής και μινιμαλιστική σύνθεση με μόνο 10 συστατικά, χωρίς άρωμα, χρωστικές, σιλικόνη, parabens και οινόπνευμα.

Αεροστεγής πορτοκαλί γυάλινη συσκευασία, για ενσωμάτωση των δραστικών συστατικών στις μέγιστες συγκεντρώσεις, για την υψηλή προστασία τους και επομένως για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

 

Σύνθεση

AQUA / WATER - ASCORBIC ACID - BUTYLENE GLYCOL - DIPROPYLENE GLYCOL - GLYCERIN - SODIUM HYALURONATE - HYDROLYZED RICE PROTEIN - HYDROLYZED HYALURONIC ACID - HYDROLYZED LUPINE PROTEIN - PENTYLENE GLYCOL

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: VICHY
  • Κωδικός: 10120546
  • Βάρος: 0.30kg
37,63€
Χωρίς ΦΠΑ: 30,35€