MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ADERMA BABY PRIMALBA COCOON CREAM 24H HYDRATION 200ML

ADERMA BABY PRIMALBA COCOON CREAM 24H HYDRATION 200ML

ADERMA BABY PRIMALBA COCOON CREAM 24H HYDRATION 200ML

PRIMALBA

24ωρη Απαλή Κρέμα Φροντίδας για Βρέφη

Καταπραΰνει - Προστατεύει - Ενυδατώνει

Φυσική* κρέμα φροντίδας με ευχάριστο άρωμα, που προσφέρει απαλή 24ωρη ενυδάτωση, ενώ καταπραΰνει και προστατεύει το βρεφικό δέρμα.

Διακριτικό άρωμα φυσικής φροντίδας που αφήνει μια απαλή αίσθηση.

98% φυσικά συστατικά. Βρώμη Rhealba που προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια.

Η επιφάνεια της επιδερμίδας των βρεφών είναι πιο λεπτή από αυτή των ενηλίκων και λιγότερο πλούσια σε ενυδατικούς παράγοντες. Ειδικά σχεδιασμένη κρέμα για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου και εύθραυστου βρεφικού δέρματος που χαρίζει ενυδάτωση, θρέψη και προστασία. Υποαλλεργική, χωρίς οινόπνευμα και χρωστικές ουσίες, ασφαλής σύνθεση που διεγείρει τις αισθήσεις, με 98% φυσικά συστατικά. Με γαλακτωματοποιητή υγρών κρυστάλλων που παρέχει ενυδάτωση και αίσθηση άνεσης που διαρκεί. Το εκχύλισμα Nεαρών Bλαστών Bρώμης Rhealba καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενώ το φυσικό λιπιδικό σύμπλεγμά της προστατεύει την ισορροπία της επιδερμίδας. Μη κολλώδης ενυδατική βρεφική κρέμα που εφαρμόζεται στο πρόσωπο και το σώμα και απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας ένα απαλό, δροσερό άρωμα. Κρέμα φροντίδας κατάλληλη για απαλό μασάζ σε βρέφη. Μια ιδανική προσθήκη στο πολύτιμο τελετουργικό φροντίδας, τόσο για τους γονείς όσο και για τα μωρά τους.

Πληροφορίες για vegan: δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.

Πλεονέκτημα

Η PRIMALBA ΑΠΑΛΗ ΚΡΕΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ αφήνει μια μεταξένια αίσθηση με ευχάριστο άρωμα. Σύμφωνα με το 100% των γονέων, αυτή η κατά 98% φυσική κρέμα χαρίζει στο δέρμα του μωρού διαρκή θρέψη, εντατική ενυδάτωση και προστασία από εξωτερικές επιθέσεις.***

Οφέλη

ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ: εντατική ενυδάτωση και θρέψη της εύθραυστης, ευαίσθητης επιδερμίδας για έως και 24 ώρες**.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ: οι δερματολογικές ιδιότητες του εκχυλίσματος Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba καταπραΰνουν το δέρμα καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ: ασφαλής και φυσική σύνθεση για την προστασία της λειτουργίας του φραγμού του δέρματος του μωρού από εξωτερικές επιθέσεις.

* Περιέχει 98% φυσικά συστατικά

*** Ποσοστό ικανοποίησης - κλινική μελέτη σε 32 άτομα

** 24ωρη ενυδάτωση - Μέτρηση δείκτη ενυδάτωσης για 24 ώρες

 

Εφαρμογή

Εφαρμόστε καθημερινά στο πρόσωπο και το σώμα του μωρού.

 

Συστατικά

WATER (AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. ETHYLHEXYL PALMITATE. TRIOLEIN. BEESWAX (CERA ALBA). CETEARYL GLUCOSIDE. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). CAPRYLYL GLYCOL. ETHYLHEXYLGLYCERIN. FRAGRANCE (PARFUM). HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. POLYSORBATE 60. SODIUM HYDROXIDE. SOBITAN ISOSTEARATE. SQUALANE. TOCOPHEROL

98% συστατικά φυσικής προέλευσης

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

Εκχύλισμα Βλαστών Βρώμης Rhealba

Επαναφέρει την ισορροπία, καταπραΰνει και επανορθώνει το εύθραυστο δέρμα.

200ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: A DERMA
  • Κωδικός: 1025680
  • Βάρος: 0.25kg
11,23€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,06€