MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ADERMA LAIT CORPS HYDRATANT 400ML

ADERMA LAIT CORPS HYDRATANT 400ML

ADERMA LAIT CORPS HYDRATANT 400ML

THE ESSENTIALS Λεπτόρρευστο Γαλάκτωμα Σώματος 24ωρης ενυδάτωσης

Ενυδατώνει - Παρέχει άνεση - Καταπραΰνει

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος για το εύθραυστο δέρμα που προσφέρει άνεση και μια σύνθεση που απορροφάται γρήγορα. Σαγηνεύει 9 στις 10 γυναίκες¹.

Εξαιρετικά δροσερό και ελαφρύ, ενυδατικό γαλάκτωμα για γρήγορο ντύσιμο μετά την εφαρμογή

91% φυσικά συστατικά. Βρώμη Rhealba που προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια.

24ωρη ενυδατική λοσιόν σώματος που είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει μια καθημερινή δόση ενυδάτωσης στην εύθραυστη, ευαίσθητη επιδερμίδα. Με μία κίνηση ενυδατώνει, αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα. Η μοναδική του υφή είναι αποτέλεσμα δερματολογικής καινοτομίας η οποία συνδυάζει την αποτελεσματικότητα μιας κλασικής ενυδατικής λοσιόν σώματος με την ευχάριστη αίσθηση ενός γαλακτώματος. Μη κολλώδες γαλάκτωμα που απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση. Η vegan σύνθεσή του περιέχει 91% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς αμφιλεγόμενα συστατικά, και παρουσιάζει πολύ υψηλή ανοχή. Κατά την εφαρμογή, γλιστράει στο δέρμα χαρίζοντας μια αίσθηση άνεσης που διαρκεί όλη την ημέρα. Το δέρμα είναι απαλό, ελαστικό και ευχάριστα δροσερό.

Πληροφορίες για vegan: δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.

Πλεονέκτημα

Το ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ της A-DERMA διαθέτει μια μοναδική, γρήγορα απορροφούμενη υφή που αρέσει σε 9 γυναίκες στις 10¹. Ένα εξαιρετικά πλούσιο, θερμο-ευαίσθητο προϊόν που λιώνει αμέσως μόλις εκτεθεί στη θερμότητα του σώματος. Ελαφριά αίσθηση στο δέρμα που σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως μετά την εφαρμογή.

Οφέλη

ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ: εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Βρώμης Rhealba® και φυτική γλυκερίνη, το ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ καταπραΰνει το εύθραυστο, ευαίσθητο δέρμα και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ: μοναδική λεπτόρρευστη υφή που γλιστρά πάνω στο δέρμα και εξασφαλίζει ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα κατά την εφαρμογή.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ: τα μαλακτικά και θρεπτικά του έλαια συμβάλλουν στην πρόληψη της ξηρότητας και στην προστασία του δερματικού φραγμού από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

WATER (AQUA). GLYCERIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. ISOPROPYL PALMITATE. PROPYLENE GLYCOL. C14-22 ALCOHOLS. DIMETHICONE. FRAGRANCE (PARFUM). AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT (AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT). BENZOIC ACID. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE. C20-22 ALCOHOLS. C20-22 ALKYL PHOSPHATE. CAPRYLYL GLYCOL. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. POLYSORBATE 60. SODIUM HYDROXIDE. SORBITAN ISOSTEARATE. SQUALANE. XANTHAN GUM

91% φυσικά συστατικά

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

Εκχύλισμα Βρώμης Rhealba

Καταπραΰνει το εύθραυστο δέρμα.

Φυτική γλυκερίνη

Γνωστή για τις ενυδατικές ιδιότητές της και για τη συμβολή της στην αναδόμηση του υδρολιπιδικού φιλμ.

 

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η αποτελεσματικότητα και η ανοχή των θεραπειών μας δοκιμάζονται υπό ιατρική επίβλεψη

Το Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος A-DERMA έχει μια μοναδική υφή που αρέσει σε 9 στις 10¹ γυναίκες.

¹Δοκιμή χρήσης σε 66 γυναίκες, συστηματικές καταναλώτριες ενυδατικού γαλακτώματος σώματος αγορασμένου από το φαρμακείο.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Συχνότητα χρήσης

Καθημερινά

Εφαρμόστε καθημερινά σε όλο το σώμα.

400ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: A DERMA
  • Κωδικός: 1049685
  • Βάρος: 0.45kg
13,36€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,77€