MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ABOCA FITOMAGRA LIBRAMED 138TABS

ABOCA FITOMAGRA LIBRAMED 138TABS

ABOCA FITOMAGRA LIBRAMED 138TABS

FITOMAGRA LIBRAMED

ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΕΥΜΑΤΙΚΗ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΗ ΑΙΧΜΗ, ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΩΝ

Το Libramed χάρη στο  Policaptil Gel Retard, δρα σε εντερικό επίπεδο σχηματίζοντας μια πολύ παχύρρευστη γέλη που ευνοεί τον έλεγχο της μεταγευματικής γλυκαιμικής αιχμής, μειώνοντας την ποσότητα και τον ρυθμό απορρόφησης των υδατανθράκων (επίδραση retard).

Αυτό καθορίζει επίσης τη μείωση του αισθήματος της πείνας και της μεταγευματικής υπνηλίας.

Επιπλέον, με τον ίδιο μηχανισμό, το Policaptil Gel Retard περιορίζει την απορρόφηση των λιπών, ευνοεί την εντερική διέλευση και ρυθμίζει τη συνεκτικότητα των κοπράνων.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Το Libramed, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, επαρκή πρόσληψη υγρών και τακτική σωματική δραστηριότητα, χάρη στον μηχανισμό δράσης του ενδείκνυται για τον έλεγχο του βάρους σε ενήλικες και παιδιά από 8 ετών και άνω.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ενήλικες και έφηβοι άνω των 12 ετών: 3 δισκία πριν από τα δύο κύρια γεύματα

Παιδιά από 8 έως 12 ετών: 2 δισκία πριν από τα δύο κύρια γεύματαi

Η συνιστώμενη δόση πρέπει να λαμβάνεται με ένα γεμάτο ποτήρι νερό, ενώ πρέπει να δίδεται προσοχή ώστε η κατάποση του κάθε δισκίου να γίνεται ξεχωριστά. Να αποφεύγεται η μάσηση και η σύνθλιψη του δισκίου με τα δόντια.

 Σε περίπτωση αντιμετώπισης δυσκολίας στην κατάποση, μπορείτε να διαλύσετε τα δισκία Libramed σε χλιαρό νερό ή σε αφεψήματα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ανακατεύοντας μέχρι την πλήρη διάλυσή τους. Το υγρό που προκύπτει πρέπει να καταναλώνεται εντός ολίγων λεπτών, πριν δημιουργηθεί η γέλη.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Συνιστάται να παίρνετε το προϊόν τουλάχιστον δύο ώρες πριν ή μετά τη λήψη φαρμάκων, ούτως ώστε να μην παρεμβαίνει στην απορρόφησή τους. Να αποφεύγεται η χρήση κατά την κύηση και τη γαλουχία. Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση υπερευαισθησίας ή μεμονωμένης αλλεργίας σε ένα ή περισσότερα συστατικά.

Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, μακριά από πηγές θερμότητας και να προστατεύεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται σε προϊόν ανέπαφο και σωστά διατηρημένο.

Το προϊόν δεν υποκαθιστά μια ποικίλη διατροφή. Θα πρέπει να ακολουθείται υποθερμιδική δίαιτα και να συνοδεύεται από συστηματική σωματική άσκηση. Σε περίπτωση δίαιτας που συνεχίζεται για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα, πέραν των τριών εβδομάδων, συνιστάται να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Σύμπλεγμα πολυσακχαριδικών μακρομορίων που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Policaptil Gel Retard®), Αρώματα Πορτοκαλιού, Μήλου και Λεμονιού.

Ιατροτεχνολογικό προϊόν - Περιέχει 138 δισκία των 725 mg έκαστο

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ABOCA
  • Κωδικός: 1054082
  • Βάρος: 0.20kg
18,44€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,31€