MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

LA ROCHE POSAY HYALU B5 SERUM 30ML

LA ROCHE POSAY HYALU B5 SERUM 30ML

LA ROCHE POSAY HYALU B5 SERUM 30ML

HYALU B5 SERUM ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

N1 ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ*

ΡΥΤΙΔΕΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ B5, MADECASSOSIDE

HYALU B5 Serum: Η 1η δερματολογική διορθωτική φροντίδα της La Roche-Posay για επανόρθωση1, καθώς και ΑΜΕΣΗ αναπλήρωση του όγκου και σημαντική μείωση των ρυτίδων. Δοκιμασμένο σε ευαίσθητο δέρμα, ακόμη και μετά από αισθητικές διαδικασίες2.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμόστε στο πρόσωπο πρωί ή/και βράδυ.

1Επανορθώνει τον δερματικό φραγμό

2Επιφανειακές διαδικασίες Να μην εφαρμόζεται σε μη επουλωμένο δέρμα.

 

ΥΦΗ

Απαλή, δροσερή υφή που απορροφάται πλήρως στο δέρμα προσφέροντάς του αίσθηση άνεσης.Με Ιαματικό Νερό La Roche-Posay.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

Μοναδική ενυδατική σύνθεση που αναπληρώνει τον όγκο, εμπλουτισμένη με δύο τύπους καθαρού Υαλουρονικού Οξέος και βιταμίνη Β5. "Γεμίζει", και επανορθώνει τον δερματικό φραγμό.

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Υαλουρονικό οξύ: μειώνει τις ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα, και αυξάνει τον όγκο και την ελαστικότητα του δέρματος.

 

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

Βιταμίνη B5: Βελτιώνει τη διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος

Ιαματικό νερό La Roche-Posay: Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

 

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Δυο τύποι υαλουρονικού οξέος για δράση τόσο στην επιφάνεια όσο και σε βάθος.

Ειδική σύνθεση για ευαίσθητο δέρμα.

Βέλτιστη ανοχή, κλινικώς αποδεδειγμένη ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα και αντιληπτή από τους καταναλωτές:

Δοκιμασμένο σε περισσότερα από 580 άτομα

Δοκιμασμένο σε ευαίσθητο δέρμα

Δοκιμασμένο μετά από αισθητικές διαδικασίες3

Μη φαγεσωρογόνο

Το λάτρεψε το 100%4

3Κοσμητοκλινικές δοκιμές σε 30 άτομα ηλικίας 18-65 ετών

4Αυτοαξιολόγηση 34 ατόμων ηλικίας 44-59 ετών

*Πηγή: L’OREAL - τα δεδομένα υπολογίζονται βάσει στοιχείων από τη βάση δεδομένων της IQVIA Pharmatrend International - σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία (φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά), σε Γερμανία, Βέλγιο, Κάτω Χώρες, Ελβετία, Ελλάδα και Αυστρία (φαρμακευτικά). Ανασύσταση από λίστα προϊόντων που παρέχονται από τη L’OREAL στην αγορά των ορών αντιγήρανσης - FY2018 & YTD Φεβ. 2019 - σε όγκο και αξία.

Ημερομηνία λήξης μετά το άνοιγμα της συσκευασίας: 12 μήνες

 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΩΝ ΟΞΕΩΝ

Το υαλουρονικό οξύ είναι το μόριο αναφοράς στην αντιγήρανση. Το χρησιμοποιούν οι δερματολόγοι στις αισθητικές διαδικασίες, για να εξασφαλίσουν αντιμετώπιση των ρυτίδων και να αντισταθμίσουν την έλλειψη όγκου και ελαστικότητας.Η La Roche-Posay χρησιμοποιεί κατακερματισμένο υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους που "γεμίζει" το δέρμα.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ B5

Η Βιταμίνη B5 είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Ενισχύει την ανάπλαση και την ανθεκτικότητα του δέρματος.

MADECASSOSIDE

Το madecassoside, ένα εξαιρετικό εκχύλισμα του επανορθωτικού βοτάνου Centella Asiatica, συμβάλλει στο γέμισμα των ρυτίδων συσφίγγοντας το δέρμα. Αποτελεί αναγνωρισμένο καταπραϋντικό παράγοντα που συνδυάζεται συνήθως με την βιταμίνη Β5 για επανορθωτική δράση και το υαλουρονικό οξύ για όγκο & αναζωογόνηση.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

AQUA / WATER • GLYCERIN • ALCOHOL DENAT • PROPYLENE GLYCOL • PANTHENOL • PENTYLENE GLYCOL • DIMETHICONE • PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES • PPG-6-DECYLTETRADECETH-30 • GLYCERYL ISOSTEARATE • MADECASSOSIDE • SODIUM HYALURONATE • AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE • DISODIUM EDTA • HYDROLYZED HYALURONIC ACID • CAPRYLYL GLYCOL • CITRIC ACID • XANTHAN GUM • BUTYLENE GLYCOL • TOCOPHEROL • PHENOXYETHANOL • PARFUM /FRAGRANCE

B212343/1

 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΝΑΚΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΣΦΡΙΓΟΣ, ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΟΨΗ ΤΟΥ. ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΟ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΟΚΙΜΩΝ*

Στο τέλος της ημέρας

Οι ρυτίδες στο πρόσωπο απαλύνονται για το 71%

Μετά από 4 εβδομάδες

Το δέρμα αποκτά περισσότερη φρεσκάδα για το 75%

Το δέρμα φαίνεται αναζωογονημένο για το 69%

Αξιολόγηση κλινικής αποτελεσματικότητας από δερματολόγους

Οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας μειώθηκαν κατά 7%

Ο τόνος του δέρματος βελτιώθηκε κατά 28%

Βελτίωση σύμφωνα με την αντίληψη των ασθενών

Το δέρμα φαίνεται αναζωογονημένο: 63%

Η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώθηκε: 79%

Ο τόνος του δέρματος είναι πιο φωτεινός: 65%

30ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: LA ROCHE POSAY
  • Κωδικός: 1029476
  • Βάρος: 0.10kg
32,20€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,97€