MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NATURAL VITAMINS COLOSTRUM 30% IgG 500MG 60CAPS

NATURAL VITAMINS COLOSTRUM 30% IgG 500MG 60CAPS

NATURAL VITAMINS COLOSTRUM 30% IgG 500MG 60CAPS

Colostrum 500 mg Πρωτόγαλα 30% ανοσοσφαιρίνες lgG

 

Ξεχωρίζει γιατί περιέχει 30% ανοσοσφαιρίνες IgG, που το καθιστούν ένα από τα πιο περιεκτικά συμπληρώματα διατροφής στην κατηγορία του. Το ποσοστό επί % των ανοσοσφαιρινών είναι η μονάδα μέτρησης της περιεκτηκότητάς του σε αντισώματα. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό αυτό, τόσο πιο περιεκτικό είναι το πρωτόγαλα σε IgG αντισώματα.

Ιδανικό για:

- Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος

- Καλή υγεία του πεπτικού συστήματος

- Καλή υγεία του γαστρεντερικού συστήματος

- Ενίσχυση της απόδοσης των αθλητών

- Συμπτώματα αλλεργιών

- Ανάπτυξη της μυικής μάζας, ενέργεια και τόνωση

- Αντιοξειδωτική δράση & Αντιγηραντική δράση

- Μνήμη και συγκέντρωση

- Σεξουαλική διάθεση

- Καλή υγεία των κυττάρων και των ιστών

Συνιστώµενη δοσολογία: 1 κάψουλα 1 έως 3 φορές την ημέρα κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Σύμφωνα με την βιβλιογραφία, η ανοσοσφαιρίνη G (IgG) αποτελείται από τέσσερις υποκατηγορίες, IgG1, IgG2, IgG3 και IgG4, και αποτελεί το 75% όλων των ανοσοσφαιρινών στην κυκλοφορία του αίματος. Τα IgG αντισώματα έχουν δραστηριότητα ενάντια στους ιούς, σε ορισμένα βακτήρια και σε τοξίνες. Είναι σε θέση να διαπερνούν τον πλακούντα και να παρέχουν ανοσία στο αναπτυσσόμενο έμβρυο και λειτουργούν επίσης ως ενεργοποιητής του συστήματος του συμπληρώματος. Η ανοσοσφαιρίνη G είναι επίσης σημαντική στις αυτοάνοσες νόσους, επειδή πολλά από τα αυτοαντισώματα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία (τάξη αντισωμάτων).

Μορφή: Κάψουλα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΟΥ: ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΑΛΑ (ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ).

Δόσεις ανά Συσκευασία: 60

Προϊόν γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. 89044 28/08/2023. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

 1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
 2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
 3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
 4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
 5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
 6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
 7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
 8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
 9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
 10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
 • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
 • Εταιρεία: NATURAL VITAMINS
 • Κωδικός: 10174390
 • Βάρος: 0.20kg
26,09€
Χωρίς ΦΠΑ: 21,04€