MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NOW

Εταιρεία: NOW
BERBERINE GLUCOSE SUPPORT SOFTGELS Supports Glucose Metabolism* Product Color: Brown Supports Glucose and Lipid Levels Already Within the Normal Range* Combined with MCT Oil for Optimal Berberine Absorption Η βερβερίνη ανήκει στις αλκαλικές οργανικές φυτικές ενώσεις που παράγουν τα φυ..
42,44€
Χωρίς ΦΠΑ:34,22€
NOW XYLIWHITE CINNAFRESH TOOTHPASTE GEL 181G
Eξαντλημένο
Εταιρεία: NOW
XYLIWHITE CINNAFRESH TOOTHPASTE GEL - Clean & Fresh Cinnamon Taste Το προϊόν XyliWhite Cinnafresh είναι μία οδοντόκρεμα-gel χωρίς φθόριο που χρησιμοποιεί τα εκτενώς μελετημένα οφέλη της ξυλιτόλης, συμβάλλοντας στην επιθυμητή στοματική υγιεινή. Η ξυλιτόλη είναι μία φυσικά ευρισκόμενη αλκοολ..
7,67€
Χωρίς ΦΠΑ:6,18€
NOW XYLIWHITE REFRESHMINT TOOTHPASTE GEL 181G NOW XYLIWHITE REFRESHMINT TOOTHPASTE GEL 181G
Eξαντλημένο
Εταιρεία: NOW
XYLIWHITE REFRESHMINT TOOTHPASTE GEL Το προϊόν XyliWhite Refreshmint είναι μία οδοντόκρεμα-gel χωρίς φθόριο που χρησιμοποιεί τα εκτενώς μελετημένα οφέλη της ξυλιτόλης, συμβάλλοντας στην επιθυμητή στοματική υγιεινή. Η ξυλιτόλη είναι μία φυσικά ευρισκόμενη αλκοολική ζάχαρη που έχει γεύση και υφή..
7,67€
Χωρίς ΦΠΑ:6,18€
Εταιρεία: NOW
XYLIWHITE PLATINUM MINT TOOTHPASTE GEL WITH BAKING SODA Clean, Fresh Mint Taste Η XyliWhite Platinum Mint with Baking Soda είναι μία οδοντόκρεμα-gel χωρίς φθόριο που χρησιμοποιεί τα εκτενώς μελετημένα οφέλη της ξυλιτόλης, συμβάλλοντας στην επιθυμητή στοματική υγιεινή. Η ξυλιτόλη είναι μία φ..
7,67€
Χωρίς ΦΠΑ:6,18€
Εταιρεία: NOW
ALPHASORB-C 500 MG VEG CAPSULES Antioxidant Protection* Threonic Acid & Alpha Lipoic Acid Enhanced Buffered, Bioavailable Vitamin C Η βιταμίνη C είναι ευρέως γνωστή ως έναν αντιοξειδωτικό παράγοντα που μπορεί να διατηρήσει την κυτταρική υγεία, αδρανοποιώντας τις ελεύθερες ρίζες. Το σ..
33,94€
Χωρίς ΦΠΑ:27,37€
NOW EVE WOMAN'S MULTIPLE VITAMIN 30SOFTGELS NOW EVE WOMAN'S MULTIPLE VITAMIN 30SOFTGELS
Eξαντλημένο
Εταιρεία: NOW
EVE WOMEN'S MULTIPLE VITAMIN SOFTGELS With Evening Primrose, Cranberry, Green Tea, Horsetail Silica & CoQ10 Gentler and Easier to Swallow & Absorb Η Eve Women's Multiple Vitamin συνιστά μία μοναδική πολυβιταμινούχος φόρμουλα, αποκλειστικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της σύγχρονης γυ..
11,14€
Χωρίς ΦΠΑ:8,98€
Εταιρεία: NOW
GASTRO COMFORT WITH PEPZIN GI VEG. CAPSULES To Gastro Comfort της NOW έχει δημιουργηθεί για την υποστήριξη της υγιούς εσωτερικής στοιβάδας του στομάχου. Διαθέτει το κλινικά ελεγμένο και τυποποιημένο συστατικό PepZin GI, το οποίο περιέχει ένα σύμπλοκο ψευδαργύρου με την L-καρνοσίνη. Το εν λόγω συσ..
31,80€
Χωρίς ΦΠΑ:25,65€
NOW CARNITINE 250MG 60VEG. CAPS NOW CARNITINE 250MG 60VEG. CAPS
Eξαντλημένο
Εταιρεία: NOW
L-CARNITINE 250 MG VEG. CAPS Η L-Καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ που διευκολύνει τη μεταφορά των λιπαρών οξέων προς τη μεμβράνη των μιτοχονδρίων με απώτερο σκοπό την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας (ΑΤP). Μειώνει τα επίπεδα της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων του αίματος, ενώ βελτιώνει την αναλογία..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,82€
Εταιρεία: NOW
DIET SUPPORT VEG CAPSULES Τo σκεύασμα Diet Support της NOW είναι μια πρωτοποριακή φόρμουλα θρεπτικών συστατικών που δρα υποστηρικτικά ως προς τον έλεγχο του βάρους και την αποτελεσματικότερη μείωση του λίπους. Η θερμογένεση έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες πο..
36,06€
Χωρίς ΦΠΑ:29,08€
Εταιρεία: NOW
MSM 1000 MG VEG CAPSULES Το MSM (μεθυλσουλφονυλμεθάνιο) είναι ένα συστατικό που περιέχει θείο και απαντάται φυσικά σε πολύ μικρές ποσότητες στα φρούτα, τα λαχανικά, τους σπόρους, τα ζωικά προϊόντα και σε ορισμένα είδη άλγης. Ενώσεις του θείου βρίσκονται σε όλα τα ανθρώπινα κύτταρα και είναι απαρα..
14,82€
Χωρίς ΦΠΑ:11,95€
Εταιρεία: NOW
DAILY VITS VEG CAPSULES Multi Vitamin & Mineral Στο σημερινό κόσμο των επεξεργασμένων τροφίμων και των πολλαπλών ρόλων στους οποίους καλούμαστε να ανταποκριθούμε, πολλοί από εμάς δε λαμβάνουμε την καθημερινή συνιστώμενη ποσότητα βιταμινών, μετάλλων και άλλων διατροφικών στοιχείων. Οι πολυβ..
11,33€
Χωρίς ΦΠΑ:9,14€
Εταιρεία: NOW
VITAMIN D-3 2,000 IU SOFTGELS Structural Support High Potency Helps Maintain Strong Bones Supports Immune System H παραγωγή της D-3 στο ανθρώπινο σώμα είναι μία φωτοχημική αντίδραση που επιτελείται κατά την έκθεση του δέρματος στην υπεριώδη ακτινοβολία UVB. H καταλυτική δράση του ηλια..
4,22€
Χωρίς ΦΠΑ:3,40€
Εταιρεία: NOW
L-GLUTAMINE 500 MG VEG CAPSULES Η γλουταμίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που συντίθεται από τον οργανισμό και εμπλέκεται στη διαδικασία της πρωτεϊνοσύνθεσης. Η παραγωγή της γλουταμίνης ρυθμίζεται από τους σκελετικούς μύες, τους πνεύμονες και το ήπαρ. Η γλουταμίνη συμμετέχει στη διατήρηση ε..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,82€
Εταιρεία: NOW
NOW Selenium 100mcg Yeast Free Vegetarian 100tabs   Το σελήνιο είναι ένα ουσιώδες ιχνοστοιχείο, απαραίτητο για τον σχηματισμό του αντιοξειδωτικού ενζύμου Glutathione perioxidase (Γλουταθειόνης υπεροξειδάσης), ενός σημαντικού ενζύμου  με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που σταματά την οξείδ..
11,66€
Χωρίς ΦΠΑ:9,40€
Εταιρεία: NOW
ALPHA LIPOIC ACID, EXTRA STRENGTH 600 MG VEG CAPSULES With Grape Seed Extract & Bioperine Το άλφα λιποϊκό οξύ (ALA) είναι ένας αντιοξειδωτικός παράγοντας που συντίθεται φυσιολογικά στον ανθρώπινο οργανισμό. Βρίσκεται φυσικά σε αρκετές τροφές όπως το σπανάκι, το κρέας, το συκώτι και η μαγιά..
27,56€
Χωρίς ΦΠΑ:22,23€
Εταιρεία: NOW
Κάλιο κάλιο 99 mg - 180 κάψουλες Υποστηρίζει ισορροπία ορυκτών ηλεκτρολυτών Υποστηρίζει το νευρικό σύστημα * Ένα συμπλήρωμα διατροφής Το κάλιο είναι ένα σημαντικό μέταλλο που χρησιμοποιείται σε διάφορες σωματικές λειτουργίες. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση της ισορροπίας..
12,70€
Χωρίς ΦΠΑ:10,24€
Εταιρεία: NOW
OMEGA-3, (BOVINE GELATIN) MOLECULARLY DISTILLED SOFTGELS Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ανήκουν στην κατηγορία των λιπαρών οξέων που το ανθρώπινο σώμα αδυνατεί να συνθέσει. Πηγή προέλευσης των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων είναι κυρίως τα ιχθυέλαια από τα λιπαρά ψάρια. Το φυσικό συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο της NOW Fo..
4,22€
Χωρίς ΦΠΑ:3,40€
NOW MELATONIN 3MG 2OZ 60ML NOW MELATONIN 3MG 2OZ 60ML
Eξαντλημένο
Εταιρεία: NOW
MELATONIN 3 MG LIQUID Η μελατονίνη είναι μία φυσικά προκύπτουσα ορμόνη που παράγεται από την επίφυση και δομικά έχει σχέση με τη σεροτονίνη. Από φυσιολογικής άποψης, η έκκριση της μελατονίνης αυξάνεται με την έναρξη του σκότους, φτάνει στο ανώτερο σημείο μεταξύ 2 και 4 π.μ. και μειώνεται κατά το ..
10,58€
Χωρίς ΦΠΑ:8,53€
Εταιρεία: NOW
ECHINACEA EXTRACT LIQUID Η Echinacea είναι ένα ανθοφόρο φυτό που αναπτύσσεται στη Βόρεια Αμερική και εμφανίζεται με μεγάλη δυναμική σε συστηματικές φαρμακευτικές καλλιέργειες στην Ευρώπη. Η ρίζα της χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακά από τους γηγενείς Αμερικάνους της πεδιάδας Algonquian Plains ως θεραπε..
16,96€
Χωρίς ΦΠΑ:13,68€
NOW BROMELAIN 500MG/2400GDU 60VEG. CAPS NOW BROMELAIN 500MG/2400GDU 60VEG. CAPS
Eξαντλημένο
Εταιρεία: NOW
BROMELAIN 500 MG VEG CAPSULES Η βρωμελαΐνη είναι ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που προέρχεται από το στέλεχος του ανανά και διαθέτει την ικανότητα αφομοίωσης πρωτεΐνης. Όταν λαμβάνεται με τη τροφή, η βρωμελαΐνη μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη της υγιούς πέψεως. Όταν λαμβάνεται μεταξύ των γευμάτων, μ..
19,06€
Χωρίς ΦΠΑ:15,37€
Εταιρεία: NOW
Now Testojack 300, 300 mg, 60 vcaps Συμπλήρωμα με Tribulus, για την Αύξηση της Φυσικής Τεστοστερόνης & της Ενέργειας, Βοηθάει στην Αντρική Αναπαραγωγική Λειτουργία Με Tongkat Ali, Tribulus, Maca και Horny Goat Weed, το TestoJack 300 είναι μια στοχευμένη βοτανική φόρμουλα που κάποιος άνθρωπος μπο..
42,44€
Χωρίς ΦΠΑ:34,23€
NOW METHYL B-12 5000MCG 60LOZENGES NOW METHYL B-12 5000MCG 60LOZENGES
Eξαντλημένο
Εταιρεία: NOW
METHYL B-12 5,000 MCG LOZENGES with Folic Acid Η μεθυλοκοβαλαμίνη (Β-12) παίζει ενεργά σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, καθώς και στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογρ..
27,56€
Χωρίς ΦΠΑ:22,23€
Εταιρεία: NOW
5-HTP DOUBLE STRENGTH 200 MG VEG CAPSULES Το προϊόν 5-HTP της NOW Foods αποτελεί μία φυτική πηγή αμινοξέος, που υποστηρίζει με φυσικό τρόπο την παραγωγή σεροτονίνης στο κεντρικό νευρικό σύστημα. H 5-Υδροξυτρυπτοφάνη (5-Ηydroxy-L-Τryptophan) αποτελεί τον ενδιάμεσο μεταβολίτη μεταξύ του αμινοξέως τ..
31,80€
Χωρίς ΦΠΑ:25,65€
Εταιρεία: NOW
5-HTP 100 MG VEG CAPSULE Το προϊόν 5-HTP της NOW Foods αποτελεί μία φυτική πηγή αμινοξέος, που υποστηρίζει με φυσικό τρόπο την παραγωγή σεροτονίνης στο κεντρικό νευρικό σύστημα. H 5-Υδροξυτρυπτοφάνη (5-Ηydroxy-L-Τryptophan) αποτελεί τον ενδιάμεσο μεταβολίτη μεταξύ του αμινοξέως τρυπτοφάνη (L-Tryp..
18,02€
Χωρίς ΦΠΑ:14,53€
Εταιρεία: NOW
VITAMIN D-3 10,000 IU SOFTGELS Structural Support High Potency Helps Maintain Strong Bones Supports Immune System H παραγωγή της D-3 στο ανθρώπινο σώμα είναι μία φωτοχημική αντίδραση που επιτελείται κατά την έκθεση του δέρματος στην υπεριώδη ακτινοβολία UVB. H καταλυτική δράση του ηλι..
16,84€
Χωρίς ΦΠΑ:13,58€
Εταιρεία: NOW
Η Κερσετίνη είναι ένα από τα φυσικά βιοφλαβονοϊδή, η οποία βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο κόκκινο κρασί, στα μήλα, στα κρεμμύδια, και στο πράσινο τσάι. Οι ιδιότητες της, την καθιστούν ένα τέλειο φυσικό αντιφλεγμονώδες που αναστέλλει τη δημιουργία μωλώπων. Η Κερσετίνη διαθέτει ισχυρές αντιοξει..
37,10€
Χωρίς ΦΠΑ:29,92€
Εταιρεία: NOW
L-CITRULLINE PURE POWDER Η κιτρουλίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ και αποτελεί πρόδρομος της αργινίνης. Ως πρόδρομος, η κιτρουλίνη παρέχει μία πρόθυμα διαθέσιμη ύλη για την παραγωγή αργινίνης, βοηθώντας τον οργανισμό να διατηρήσει υγιή επίπεδα αργινίνης. Η κιτρουλίνη χρησιμοποιείται από το..
31,80€
Χωρίς ΦΠΑ:25,65€
Εταιρεία: NOW
KID VITS BERRY BLAST CHEWABLES Το σκεύασμα Kid Vits της NOW είναι ένα μασώμενο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής με υπέροχη φυσική γεύση μούρων, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και εφήβους. Περιέχει φυσικές βιταμίνες A, B-Complex, C, D, Ε, πολύτιμα μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σί..
18,02€
Χωρίς ΦΠΑ:14,53€
Εταιρεία: NOW
INDOLE-3-CARBINOL (I3C) 200 MG VEG CAPSULES Σταυρανθή λαχανικά (λάχανο, μπρόκολο, κουνουπίδι) περιέχουν εν αφθονία ένα συστατικό που καλείται ινδολ-3-καρβινόλη (I3C) και περιέχει θείο. Στο όξινο περιβάλλον του στομάχου, η I3C σταδιακά μετατρέπεται σε δι-ίνδολ-μεθάνιο (DIM) συν ένα ευρύ φάσμα πρόσ..
29,70€
Χωρίς ΦΠΑ:23,95€
Εταιρεία: NOW
VITAMIN D-3 & K-2 VEG CAPSULES Supports Bone Health 1,000 IU / 45 mcg Plus Cardiovascular Support H NOW συνδυάζει δύο μικροθρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την υγιή ανάπτυξη και συντήρηση του μυοσκελετικού συστήματος, καθώς και τη διατήρηση της καλής καρδιαγγειακής λειτουργίας του ..
14,82€
Χωρίς ΦΠΑ:11,95€
Εταιρεία: NOW
L-CITRULLINE 1200 MG EXTRA STRENGTH Η κιτρουλίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ και αποτελεί τον πρόδρομο της αργινίνης. Ως πρόδρομος, η κιτρυλίνη παρέχει μία πρόθυμα διαθέσιμη ύλη για την παραγωγή αργινίνης, βοηθώντας τον οργανισμό να διατηρήσει υγιή τα επίπεδα αργινίνης. Η κιτρουλίνη χρησι..
45,29€
Χωρίς ΦΠΑ:36,52€
Εταιρεία: NOW
MEN'S ACTIVE SPORTS MULTI SOFTGELS Free-Form Aminos Herbal Extracts MCT Oil Base Oι άνδρες που ωθούν το σώμα και τις αντοχές τους στα άκρα, έχουν καθημερινά ειδικές διατροφικές ανάγκες. Οι περισσότερες πολυβιταμίνες της αγοράς δεν είναι κατάλληλα εφοδιασμένες να διαχειριστούν τις απαιτήσ..
31,36€
Χωρίς ΦΠΑ:25,29€
Εταιρεία: NOW
VALERIAN ROOT EXTRACT Η Valerian (Valeriana officinalis) είναι ένα ανθοφόρο φυτό της οικογένειας των Βαλεριανοειδών που αναπτύσσεται σε δασώδεις περιοχές κατά μήκος της όχθης των ποταμών και σε υγρά λιβάδια στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Η ονομασία "Βαλεριάνα" προέρχεται από τη λατι..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,82€
Εταιρεία: NOW
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος που υποβοηθά την ενυδάτωση των ιστών. Πρόκειται για μία λιπαντική ουσία, παρούσα σε κάθε ιστό του σώματος, με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις στους συνδετικούς ιστούς, όπως είναι το δέρμα, οι τένοντες, τα οστά, οι χόνδροι, ο λιπώδης ισ..
36,06€
Χωρίς ΦΠΑ:29,08€
Εταιρεία: NOW
NOW LIQUID B-12 COMPLEX - VEGETARIAN 8 OZ Η κυανοκοβαλαμίνη Β12 είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος βιταμινών Β. Είναι απαραίτητη για την παραγωγή ερυθρών και λευκών κυττάρων του αίματος καθώς και για τη φυσιολογική ανάπτυξη και συντήρηση του νευρικού ιστού. Σε σκευάσματα υπάρχει σε ..
23,32€
Χωρίς ΦΠΑ:18,81€
Εταιρεία: NOW
LECITHIN 1200 MG SOFTGELS Η Lecithin της NOW προέρχεται από μη γενετικά τροποποιημένη σόγια και περιέχει, σε ποσοστό, 15% χολίνη και ινοσιτόλη. Η χολίνη και η ινοσιτόλη είναι συστατικά των φωσφολιπιδίων (δομικά συστατικά των μεμβρανών των κυττάρων) και ισχυροί λιποτροπικοί παράγοντες, γεγονός που..
10,57€
Χωρίς ΦΠΑ:8,52€
Εταιρεία: NOW
BREWER'S YEAST DEBITTERED Η μαγιά μπύρας παράγεται από την καλλιέργεια του μύκητα Saccharomyces cerevisiae μέσα σε βύνη κριθαριού κατά την παρασκευή μπύρας. Μετά τη ζύμωση, η μαγιά διαχωρίζεται από την μπύρα, αποξηραίνεται με κυλίνδρους και υφίσταται αποπίκρανση. H μαγιά μπύρας αποτελεί μία φυσικ..
23,94€
Χωρίς ΦΠΑ:19,31€
Εταιρεία: NOW
TURMERIC & BROMELAIN VEG CAPSULES Joint Health Standardized Turmeric Extract Bromelain 2400 GDU/g Το turmeric ή κουρκουμάς είναι ένα πολύτιμο βότανο - μπαχαρικό που περιέχει το ενεργό συστατικό της κουρκουμίνης. Η κουρκουμίνη αποτελεί ένα φυσικό αντισηπτικό και αντιβακτηριακό συστατι..
31,80€
Χωρίς ΦΠΑ:25,65€
Εταιρεία: NOW
Now Foods True Calm™ Amino Relaxier - 90 Caps Tο True CalmTM είναι ένα αποτελεσματικό συνδυαστικό συμπλήρωμα που ενσωματώνει τα αποτελέσματα των πρόσφατων ερευνών σχετικά με τα αμινοξέα και τους νευροδιαβιβαστές, σε μία εύκολη στη χρήση φόρμουλα. Το True CalmTM περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά για..
19,06€
Χωρίς ΦΠΑ:15,37€
NOW TESTO JACK 200(TM)  EXTRA STRENGTH  60 VCAPS
Eξαντλημένο
Εταιρεία: NOW
Now Testojack 200, 200 mg, 60 vcaps Συμπλήρωμα με Tribulus, για την Αύξηση της Φυσικής Τεστοστερόνης & της Ενέργειας, Βοηθάει στην Αντρική Αναπαραγωγική Λειτουργία Με Tongkat Ali, Tribulus, Maca και Horny Goat Weed, το TestoJack 200 είναι μια στοχευμένη βοτανική φόρμουλα που κάποιος άνθρωπος μπο..
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,23€
Εταιρεία: NOW
TESTOJACK 100, 100 mg Το NOW TestoJack 100 είναι ένας μοναδικός συνδυασμός διατροφικών στοιχείων και βοτάνων, το οποίο έχει σχεδιαστεί για τη φυσική αύξηση της τεστοστερόνης. Ορισμένοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα επίπεδα της τεστοστερόνης είναι η ύπαρξη μεγάλων ποσοτήτων σιδήρου..
28,62€
Χωρίς ΦΠΑ:23,08€
Εταιρεία: NOW
Προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι το βότανο St. John's Wort θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη της επαναπορρόφησης της σεροτονίνης (χημικού αγγελιοφόρου) από τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου, ή στη μείωση των επιπέδων μιας πρωτεΐνης η οποία εμπλέκεται στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,82€
NOW RED CLOVER 375 MG 100 CAPS
Eξαντλημένο
Εταιρεία: NOW
Το κόκκινο τριφύλλι είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί σε λιβάδια και αγρούς σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη βόρεια και κεντρική Ασία. Αναφέρεται συχνά στα παραδοσιακά ιατρικά κείμενα των δύο ανατολικών και δυτικών πολιτισμών για μια σειρά παθήσεων. Το κόκκινο τριφύλλι θεωρείται ότι ..
10,58€
Χωρίς ΦΠΑ:8,53€
Εταιρεία: NOW
Το Pau D'Arco προέρχεται από τον εσωτερικό φλοιό των δένδρων Taheebo, γηγενή στην Κεντρική και Νότια Αμερική. Το δέντρο Taheebo είναι επιστημονικά γνωστό ως Tabebuia Avellandae ή Tabebuia Impetiginosa. Φυσικά πλούσιο σε κινόνες όπως και σε napthaquinones, naphthofurandiones, και anthroquinones, το P..
10,58€
Χωρίς ΦΠΑ:8,53€
Εταιρεία: NOW
Το Passion Flower (Passiflora incarnata) ή λουλούδι του πάθους ή πασσιφλόρα, είναι ένα φυτό εγγενές στην Βόρεια Αμερική και εντοπίζεται κυρίως στις μεσοδυτικές και τις Νοτιοανατολικές πολιτείες. Έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες από τους ιθαγενείς της βόρειας και της νότιας Αμερικής ως παραδοσιακό φυτο..
19,06€
Χωρίς ΦΠΑ:15,37€
Εταιρεία: NOW
NADH 10 MG VEG CAPSULES With 200 mg D-Ribose Το NADH (δινουκλεοτίδιο αδενίνης νικοτιναμιδίου) είναι η μεταβολικά ενεργή μορφή της βιταμίνης Β-3, γνωστή και ως νιασίνη. Αποτελεί ένα σημαντικό συνένζυμο, απαραίτητο για την παραγωγή της κυτταρικής ενέργειας (ΑΤΡ), το οποίο ανευρίσκεται σε κάθε ζω..
56,76€
Χωρίς ΦΠΑ:45,77€
Εταιρεία: NOW
Now Foods Mood Support W/ St John'S Wort - 90 Vcaps® 450 Mg St. John'S Per 2 Vcaps® (Minimum 0.3 Hyperecin) Formula Το NOW® MOOD SUPPORT είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συμπληρώματα διατροφής, καθώς περιέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά και εκχυλίσματα βοτάνων που βοηθούν στην υποστήριξη ενός υ..
21,20€
Χωρίς ΦΠΑ:17,10€
Εταιρεία: NOW
MACA 750 MG RAW VEG CAPSULES H maca (Lepedium meyenii) είναι ένα ενδημικό φυτό με προσαρμογενή δράση που φύεται στα υψίπεδα των Άνδεων και καλλιεργείται παραδοσιακά ως τροφή για την αύξηση των επιπέδων ενέργειας και την ενίσχυση της πνευματικής διαύγειας. Ιστορικά, οι γηγενείς πληθυσμοί του Περού..
26,50€
Χωρίς ΦΠΑ:21,37€
Εταιρεία: NOW
LIVER REFRESH VEG CAPSULES Η φόρμουλα Liver Refresh διαθέτει έναν μοναδικό συνδυασμό βοτάνων και ενεργών διατροφικών στοιχείων που ενδυναμώνουν την ηπατική λειτουργία και συντελούν στην αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων. Πιο συγκεκριμένα: Περιέχει ένα σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών φλαβ..
25,46€
Χωρίς ΦΠΑ:20,53€
Εταιρεία: NOW
LECITHIN 1200 MG SOFTGELS Η Lecithin της NOW προέρχεται από μη γενετικά τροποποιημένη σόγια και περιέχει, σε ποσοστό, 15% χολίνη και ινοσιτόλη. Η χολίνη και η ινοσιτόλη είναι συστατικά των φωσφολιπιδίων (δομικά συστατικά των μεμβρανών των κυττάρων) και ισχυροί λιποτροπικοί παράγοντες, γεγονός που..
20,12€
Χωρίς ΦΠΑ:16,23€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 213 (5 Σελ.)