MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

AMS MFS PLUS ADVANCE 120CAPS

AMS MFS PLUS ADVANCE 120CAPS

AMS MFS PLUS ADVANCE 120CAPS

Advanced MFS Plus – Διατροφικό Συμπλήρωμα στην Ανδρική Γονιμότητα

Το ADVANCED MFS PLUS χρησιμοποιεί μία ενισχυμένη φυσική φόρμουλα για να υποστηρίξει τη βελτίωση προβλημάτων ανδρικής υπογονιμότητας, όπως ο αριθμός, η κινητικότητα και η μορφολογία του σπέρματος, καθώς και τη βελτίωση της συνολικής ευεξίας και λειτουργικότητας των αναπαραγωγικών λειτουργιών του άνδρα.

Νέα βελτιωμένη σύνθεση: Μυο-ινοσιτόλη, Ρίζα μάκα, Relora, Ακετυλο-l-καρνιτίνη, Ν-ακετυλοκυστεΐνη, Συνένζυμο Q10

Το Advanced MFS Plus αποτελεί το νούμερο ένα διατροφικό συμπλήρωμα για την ανδρική γονιμότητα

Ειδικότερα, τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο Advanced MFS Plus βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος. Οι επιστημονικές αποδείξεις επιβεβαιώνουν ότι τα συμπληρώματα αντιοξειδωτικών μειώνουν το ποσοστό των κατεστραμμένων σπερματοζωαρίων.

Το Advanced MFS Plus βελτιώνει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχούς φυσιολογικής ή με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, σύλληψης και εγκυμοσύνης.

Το Advanced MFS Plus:

Βελτιώνει την κινητικότητα και τη μορφολογία του σπέρματος

Αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και τον όγκο του σπέρματος

Βοηθά στη μείωση του κατακερματισμού του DNA

Λειτουργεί ως υπερ-αντιοξειδωτικό

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ: Η αντιοξειδωτική διατροφική ενίσχυση βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος, όχι μόνο στις κύριες παραμέτρους του, αλλά βοηθάει και στο να διατηρηθεί η ακεραιότητα του DNA του

Προϋπάρχουσα χορήγηση αντιοξειδωτικών θα μπορούσε, επομένως, να επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα μετά από τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Τα αντιοξειδωτικά συμπληρώματα και κυρίως ένας συνδυασμός από αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνη C, βιταμίνη Ε και συνένζυμο Q10, μπορούν να βελτιώσουν αποτελεσματικά τις παραμέτρους σπέρματος σε άνδρες με πρόβλημα υπογονιμότητας.

AΚΕΤΥΛΟ-L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ: Η διατροφική ενίσχυση με Aκετυλο-L-Καρνιτίνη επιδρά θετικά στην ποιότητα σπερματοζωαρίων σε υπογόνιμους άνδρες, επιφέροντας μείωση του αριθμού των μορφολογικά κατεστραμμένων σπερματοζωαρίων. Τα δεδομένα αυτά έδειξαν ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας επηρεάζει την ποιότητα των σπερματοζωαρίων σε υπογόνιμους ασθενείς που χρήζουν ενδοκυτταροπλασματικής έγχυσης σπερματοζωαρίου (ICSI) στο πλαίσιο της θεραπείας υπογονιμότητας.

ΓΛΟΥΤΑΘΕΙΟΝΗ: Ισχυρό αντιοξειδωτικό! Επιδρά θετικά μαζί με το σελήνιο. Η συγκέντρωση γλουταθειόνης στο σπερματικό υγρό είναι 10 φορές μεγαλύτερη από αυτή στο πλάσμα.

Ν-ΑΚΕΤΥΛΟΚΥΣΤΕΪΝΗ: Βελτιώνει την ποιότητα σπέρματος μετά από επέμβαση κιρσοκήλης. H Ν-ακετυλοκυστεΐνη, ένα αντιοξειδωτικό που συλλέγει ελεύθερες χημικές ρίζες, θεωρείται ως ένα συμπλήρωμα που μειώνει τη χρήση γλουταθειόνης (GSH), κατά τη διάρκεια οξειδωτικού στρες.

L-ΜΕΘΕΙΟΝΙΝΗ: Ισχυρή αντιοξειδωτική επίδραση. Συμβάλλει στη βελτίωση της πρόωρης εκσπερμάτωσης, ενώ επιδρά θετικά στη βελτίωση της χρονιάς κατάθλιψης.

ΡΙΖΑ ΜΑΚΑ: Πρόσφατες κλινικές μελέτες δείχνουν σημαντική επίδραση της Ρίζας Μάκα στην αύξηση του αριθμού σπερματοζωαρίων, στην κινητικότητα και στη βελτίωση της ανθρώπινης σεξουαλικής λειτουργίας. Η αποτελεσματικότητα του LEPIDIOUM MEYEN WALP στις παραμέτρους του σπέρματος και στο ορμονικό προφίλ υγιών ενήλικων ανδρών είναι πολύ μεγάλη.

ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ: Έχει αντιοξειδωτική δράση. Βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα στο σπερματικό υγρό. Σε μελέτες του Πανεπιστημίου του Harvard έχει βρεθεί ότι το λυκοπένιο μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη και καρδιακών παθήσεων.

ΜΥΟ-ΙΝΟΣΙΤΟΛΗ: Βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του σπέρματος και των αναπαραγωγικών ορμονών σε ασθενείς με ιδιοπαθή υπογονιμότητα.

ΣΥΝ-ΕΝΖΥΜΟ Q10: Ισχυρό αντιοξειδωτικό που βελτιώνει την κινητικότητα του σπέρματος.

RELORA: Είναι σημαντική η επίδραση της Magnolia officinalis και του Φελλόδενδρου (Relora) στην κορτιζόλη και την ψυχολογία σε άτομα με ήπιο στρες.

Αρ.Γνωστοποίησης ΕΟΦ 120775/26-11-2018 – Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ 

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να θεωρούνται υποκατάστατα μιας πλούσιας και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Το προϊόν δεν πρέπει να προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: AMS
  • Κωδικός: 10119362
  • Βάρος: 0.25kg
93,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 75,48€